文章目录[隐藏]

本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2021-09-01到2022-01-16
本篇答案更新状态:每5天更新一次

第1章 绪论 Introduction练习

1、 问题:A coronal plane divides the body into which of the following?
选项:
A:anterior and posterior portions
B:superior and inferior portions
C:lateral and medial portions
D:anterior and medial portion
E:internal and external portion
答案: 【anterior and posterior portions

2、 问题:In the international accepted ‘anatomical position’, the feet are together and the palms of the hands face to ?
选项:
A:anteriorly
B:posteriorly
C:laterally
D:medially
E:superiorly
答案: 【anteriorly

3、 问题:The area of the body nearer to the front (shown as direction C on the image) is referred to as ?
选项:
A:medial
B:anterior
C:lateral
D:superficial
E:posterior
答案: 【anterior

4、 问题:A horizontal plane divides the body into which of the following?
选项:
A:distal and proximal portions
B:superior and inferior portions
C:anterior and posterior portions
D:internal and external portions
答案: 【superior and inferior portions

5、 问题:What is a normal human body temperature?
选项:
A:36.5–37.5 °C (97.7–99.5 °F)
B:37.5 or 38.3 °C (99.5 or 100.9 °F)
C:40.0 or 41.5 °C (104.0 or 106.7 °F)
D:36.5–38.0 °C (97.7–100.4 °F)
答案: 【36.5–37.5 °C (97.7–99.5 °F)

第1章 绪论 Introduction测验

小提示:本节包含奇怪的同名章节内容

1、 问题:Which is not correct for descripting standard anatomical position?
选项:
A:keep upright
B:eyes are straight ahead
C:Hands and toes are forward
D:Palm and toe forward
E:The upper limbs hang on both sides of the trunk
答案: 【Hands and toes are forward

2、 问题:Which plane divides the body into left and right (sinister and dexter) portions?
选项:
A:horizontal plane
B:sagittal plane
C:coronal plane
D:frontal plane
E:transverse plane
答案: 【sagittal plane

3、 问题:The sagittal and coronal sutures meet at the:
选项:
A:bregma
B:asterion
C:pterion
D:lambda
E:glabella
答案: 【bregma

4、 问题:As shown in following picture, what does B indicate?
选项:
A:coronal plan
B:sagittal plane
C:horizontal plane
D:transverse plane
E:coronal plane
答案: 【sagittal plane

5、 问题:What is the anatomical name for the sole of the foot?
选项:
A:the dorsum
B:the plantar surface
C:the palmar surface
D:the external surface
E:the anterior surface
答案: 【the plantar surface

6、 问题:Which surface of the hand is shown by point 3 in the following picture?
选项:
A:the plantar surface
B:the dorsal surface
C:the palmar surface
D:the lateral surface
E:the medial surface
答案: 【the dorsal surface

7、 问题:Two areas located on the same side of the body (left or right) are said to be
选项:
A:ipsilateral
B:contralateral
C:mediolateral
D:circumlateral
E:heteromeral
答案: 【ipsilateral

8、 问题:Two areas located on opposite sides of the body are said to be
选项:
A:circumlateral
B:contralateral
C:ipsilateral
D:mediolateral
E:heteromeral
答案: 【contralateral

9、 问题:What is a normal human body temperature?
选项:
A:36.5–37.5 °C (97.7–99.5 °F)
B:37.5 or 38.3 °C (99.5 or 100.9 °F)
C:40.0 or 41.5 °C (104.0 or 106.7 °F)
D:36.5–38.0 °C (97.7–100.4 °F)
E:36.0–37.5 °C (96.8–99.5 °F)
答案: 【36.5–37.5 °C (97.7–99.5 °F)

10、 问题:Which plane divides the body into anterior and posterior portions?
选项:
A:horizontal plane
B:sagittal plane
C:coronal plane
D:frontal plane
E:transverse plane
答案: 【coronal plane

11、 问题:What is the position of the eye relative to the ear and nose?
选项:
A:medial; lateral
B:lateral; medial
C:internal; external
D:external; internal
答案: 【medial; lateral

第2章 骨学总论 关节学总论 Bone & articular 练习

1、 问题:A 69-year-old woman fracture her humerus during a motor vehicle accident. Which of these types of bone will most likely be seen in a biopsy taken from the healing arez?
选项:
A:Woven
B:Cancellous
C:Compact
D:Spongy
E:Trabecular
答案: 【Woven

2、 问题:An 18-year-old boy was suspected of having leukemia. It was decided to confirm the diagnosis by performing a bone marrow biopsy. The following statements concerning this procedure are correct except which one?
选项:
A:The biopsy was taken from the lower end of the tibi
B:Red bone marrow specimens can be obtained from the sternum orthe iliac crests
C:At birth, the marrow of all bones of the body is red and hematopoietic
D:The blood-forming activity of bone marrow in many long bones gradually lessens with age, and the red marrow is gradually replaced by yellow marrow
E:By the time the person becomes adult, red marrow is restricted to the bonesof the skull, the vertebral column, the thoracic cage, the girdle bones, and the head of the humerus and femur
答案: 【The biopsy was taken from the lower end of the tibi

3、 问题:From the anatomical position, turning the palm to face the body is an example of …
选项:
A:medial rotation
B:lateral rotation
C:circumduction
D:adduction
E:flexion
答案: 【medial rotation

4、 问题:Lifting the shoulders towards the ears is an example of …
选项:
A:Elevation
B:Circumduction
C:Rotation
D:Extension
E:Eversion
答案: 【Elevation

本课程剩余章节答案为付费内容
支付后可永久查看
如有任何疑问请及时加入Q群售后群665210305反馈
需要期末答案的同学可加入Q群665210305购买

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注