本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2021-09-01到2021-12-31
本篇答案更新状态:已完结

Unit 1. Thinking Quiz 2: Unit 1 Extended Vocabulary Quiz

1、 问题: Even without knowing all the details, readers are often able to _ the direction the author is going to.
选项:
A:transform
B:express
C:anticipate
D: calculate
答案: 【anticipate

2、 问题: Many how-to books about job interview advise you to _ into the room confidently and impress others with your qualities.
选项:
A: stride
B:tiptoe
C:mince
D: rush
答案: 【 stride

3、 问题:Some companies _ long-serving employees with shares in the business when they retire.
选项:
A:appraise
B:reward
C:penalize
D:query
答案: 【reward

4、 问题:One way to recognize employees is to offer them _ benefits such as pay raises and bonuses.
选项:
A:tangible
B:potential
C:eligible
D:confidential
答案: 【tangible

5、 问题:Vaccine supply is beginning to _ demand in the United States, so public health officials are getting creative in order to encourage people to take the vaccine.
选项:
A:surge
B:supreme
C:surpass
D:survive
答案: 【surpass

6、 问题:Drug companies, hospital staff, technicians, etc. can be held _ for errors which result in the harm of a patient.
选项:
A:liable
B:eligible
C:capable
D:available
答案: 【liable

7、 问题:Unfortunately, there are times in which a medical professional's services result in the harm of a patient instead of their _.
选项:
A:military
B:admission
C:recovery
D:criterion
答案: 【recovery

8、 问题:Children, elderly and pregnant women are the most vulnerable to the _ effects of air pollution.
选项:
A:beneficial
B:incredible
C:detrimental
D:subtle
答案: 【detrimental

9、 问题:Our study examines how emotional feelings _ by a large pool of TV commercials influence the brand evaluations of adult consumers.
选项:
A:boasted
B:evoked
C:accused
D:strove
答案: 【evoked

10、 问题:A new law required associations that use freelancers in California to reclassify these workers as full-time employees _ to employee benefits.
选项:
A:delivered
B:verified
C:entitled
D:confined
答案: 【entitled

11、 问题:One major issue we are facing now is how to produce more food in a world of ______ resources.
选项:
A:finite
B:abundant
C:sufficient
D:enormous
答案: 【finite

12、 问题:The little known truth is that lack of clean and _ drinking water is the second largest worldwide killer of children under five.
选项:
A:poisonous
B:incredible
C:favorable
D:accessible
答案: 【accessible

13、 问题: Even without knowing all the details, readers are often able to _ the direction the author is going to.
选项:
A:transform
B:express
C:anticipate
D: calculate
答案: 【anticipate

14、 问题:_ work is a highly important type of employment that involves the provision of essential services that support the operations and survival of companies.
选项:
A:Participation
B:Administration
C:Reflection
D:Compensation
答案: 【Administration

15、 问题: Many how-to books about job interview advise you to _ into the room confidently and impress others with your qualities.
选项:
A: stride
B:tiptoe
C:mince
D: rush
答案: 【 stride

16、 问题:Three vacant buildings _ Tuesday on the South Side after a storm dumped a foot of snow in Chicago.
选项:
A:affiliated
B:dictated
C:collapsed
D:subscribed
答案: 【collapsed

17、 问题:Some companies _ long-serving employees with shares in the business when they retire.
选项:
A:appraise
B:reward
C:penalize
D:query
答案: 【reward

18、 问题:His arms felt heavy and his heart hammered in his chest as he _ at his opponent, preparing himself for the attack to come.
选项:
A:glared
B:adapted
C:fastened
D:murmured
答案: 【glared

19、 问题:One way to recognize employees is to offer them _ benefits such as pay raises and bonuses.
选项:
A:tangible
B:potential
C:eligible
D:confidential
答案: 【tangible

20、 问题:According to Pittsburgh Public Security, as the policeman _ the vehicle​, the driver ran the car and struck one policeman's left foot.
选项:
A:removed
B:cleansed
C:approached
D:quivered
答案: 【approached

21、 问题:Vaccine supply is beginning to _ demand in the United States, so public health officials are getting creative in order to encourage people to take the vaccine.
选项:
A:surge
B:supreme
C:surpass
D:survive
答案: 【surpass

22、 问题:It is important to decide if potential roommates have _ personalities and living habits.
选项:
A:liberal
B:impatient
C:amiable
D:compatible
答案: 【compatible

23、 问题:Drug companies, hospital staff, technicians, etc. can be held _ for errors which result in the harm of a patient.
选项:
A:liable
B:eligible
C:capable
D:available
答案: 【liable

24、 问题:The software has a new feature, “Digital watermarking", which can help companies _ security problems caused by lost or stolen devices.
选项:
A:seduce
B:eliminate
C:contradict
D:anticipate
答案: 【eliminate

25、 问题:Unfortunately, there are times in which a medical professional's services result in the harm of a patient instead of their _.
选项:
A:military
B:admission
C:recovery
D:criterion
答案: 【recovery

26、 问题:If the environment poses challenges for which the animal has no corresponding adaptation, then functional problems may _.
选项:
A:resolve
B:arise
C:dispose
D:extinct
答案: 【arise

27、 问题:Children, elderly and pregnant women are the most vulnerable to the _ effects of air pollution.
选项:
A:beneficial
B:incredible
C:detrimental
D:subtle
答案: 【detrimental

28、 问题:In the play, we see how a series of _ decisions made by Romeo and Juliet lead them to kill themselves.
选项:
A:immature
B:talented
C:brilliant
D:smart
答案: 【immature

29、 问题:Our study examines how emotional feelings _ by a large pool of TV commercials influence the brand evaluations of adult consumers.
选项:
A:boasted
B:evoked
C:accused
D:strove
答案: 【evoked

30、 问题:Discrimination is systemic, not only in the United States but the world over and it is entirely _.
选项:
A:negligible
B:imaginable
C:unacceptable
D:feasible
答案: 【unacceptable

31、 问题:A new law required associations that use freelancers in California to reclassify these workers as full-time employees _ to employee benefits.
选项:
A:delivered
B:verified
C:entitled
D:confined
答案: 【entitled

32、 问题:Any type of adult care facility will be held _ for the health of the patients who are left in their care.
选项:
A:reliable
B:sustainable
C:comprehensible
D:accountable
答案: 【accountable

33、 问题:One major issue we are facing now is how to produce more food in a world of ______ resources.
选项:
A:finite
B:abundant
C:sufficient
D:enormous
答案: 【finite

34、 问题:A _ person often worries that something may be dangerous or unwise, so he/she acts very carefully or does things only after a lot of thought.
选项:
A:fantastic
B:influential
C:muscular
D:cautious
答案: 【cautious

35、 问题:The little known truth is that lack of clean and _ drinking water is the second largest worldwide killer of children under five.
选项:
A:poisonous
B:incredible
C:favorable
D:accessible
答案: 【accessible

36、 问题:All personnel involved in the company's decision making should have an _ understanding of the company's strategies, markets and competitors etc.
选项:
A:vague
B:adequate
C:instinctive
D:superficial
答案: 【adequate

37、 问题:_ work is a highly important type of employment that involves the provision of essential services that support the operations and survival of companies.
选项:
A:Participation
B:Administration
C:Reflection
D:Compensation
答案: 【Administration

38、 问题:He argues that it's essential to solve a _ problem first because by doing that you'll eliminate a root cause of other problems.
选项:
A:valuable
B:trivial
C:fundamental
D:tremendous
答案: 【fundamental

39、 问题:Three vacant buildings _ Tuesday on the South Side after a storm dumped a foot of snow in Chicago.
选项:
A:affiliated
B:dictated
C:collapsed
D:subscribed
答案: 【collapsed

40、 问题:More than 97% of the participants found the course to be useful and _ .
选项:
A:mysterious
B:practicable
C:destructive
D:neutral
答案: 【practicable

41、 问题:His arms felt heavy and his heart hammered in his chest as he _ at his opponent, preparing himself for the attack to come.
选项:
A:glared
B:adapted
C:fastened
D:murmured
答案: 【glared

42、 问题:The service allows consumers to _ cash into their Amazon account in advance, which is a new payment option of the e-commerce giant. 
选项:
A:deposit
B:withdraw
C:submit
D:admit
答案: 【deposit

43、 问题:According to Pittsburgh Public Security, as the policeman _ the vehicle​, the driver ran the car and struck one policeman's left foot.
选项:
A:removed
B:cleansed
C:approached
D:quivered
答案: 【approached

44、 问题:A study found that a child living in Birmingham, England, had his or her life reduced by approximately 7 months due to _ to toxic air!
选项:
A:concentration
B:acquaintance
C:impatience
D:exposure
答案: 【exposure

45、 问题:It is important to decide if potential roommates have _ personalities and living habits.
选项:
A:liberal
B:impatient
C:amiable
D:compatible
答案: 【compatible

46、 问题:It's perfectly natural for Americans, whether Republicans or Democrats, to be _ about government spending.
选项:
A:concerned
B:delighted
C:outrageous
D:ferocious
答案: 【concerned

47、 问题:The software has a new feature, “Digital watermarking", which can help companies _ security problems caused by lost or stolen devices.
选项:
A:seduce
B:eliminate
C:contradict
D:anticipate
答案: 【eliminate

48、 问题:The _ effects of private tutoring include distortion of the mainstream curricula, pressure on young pupils etc.
选项:
A:positive
B:prominent
C:adverse
D:marginal
答案: 【adverse

49、 问题:If the environment poses challenges for which the animal has no corresponding adaptation, then functional problems may _.
选项:
A:resolve
B:arise
C:dispose
D:extinct
答案: 【arise

50、 问题:Software developers must pay extra attention to each application in order to find and _ security problems.
选项:
A:mandate
B:eliminate
C:verify
D:equate
答案: 【eliminate

51、 问题:In the play, we see how a series of _ decisions made by Romeo and Juliet lead them to kill themselves.
选项:
A:immature
B:talented
C:brilliant
D:smart
答案: 【immature

52、 问题:Hackers find voting machines used throughout the US are _ to attack.
选项:
A:sufficient
B:instant
C:relevant
D:vulnerable
答案: 【vulnerable

53、 问题:Discrimination is systemic, not only in the United States but the world over and it is entirely _.
选项:
A:negligible
B:imaginable
C:unacceptable
D:feasible
答案: 【unacceptable

54、 问题:The Covid-19 pandemic has _ the development of video conferencing, remote communication, cyber-security etc. 
选项:
A:accelerated
B:hindered
C:maintained
D:constrained
答案: 【accelerated

55、 问题:Any type of adult care facility will be held _ for the health of the patients who are left in their care.
选项:
A:reliable
B:sustainable
C:comprehensible
D:accountable
答案: 【accountable

56、 问题:The discovery of vaccines has led to the near _ of several important diseases and has had a tremendous impact on health for a relatively low cost.
选项:
A:institution
B:contradiction
C:eradication
D:imitation
答案: 【eradication

57、 问题:A _ person often worries that something may be dangerous or unwise, so he/she acts very carefully or does things only after a lot of thought.
选项:
A:fantastic
B:influential
C:muscular
D:cautious
答案: 【cautious

58、 问题:In a lecture given to small business owners, Dr. Smith recommended five effective ways to unlock their employees' full ____.
选项:
A:precedence
B:profession
C:preference
D:potential
答案: 【potential

59、 问题:All personnel involved in the company's decision making should have an _ understanding of the company's strategies, markets and competitors etc.
选项:
A:vague
B:adequate
C:instinctive
D:superficial
答案: 【adequate

60、 问题:Dr. Hanson was invited to give a lecture to _ the 20-year anniversary of the 9/11 attacks.
选项:
A:considerate
B:commemorate
C:replicate
D:dilute
答案: 【commemorate

61、 问题:He argues that it's essential to solve a _ problem first because by doing that you'll eliminate a root cause of other problems.
选项:
A:valuable
B:trivial
C:fundamental
D:tremendous
答案: 【fundamental

62、 问题:The three-year draught has caused wide spread _ in that underdeveloped country.
选项:
A:hatred
B:contentment
C:famine
D:satisfaction
答案: 【famine

63、 问题:This article discusses many of the _ causes of chronic diseases , e.g. unhealthy diets, sedentary lifestyles, and tobacco and alcohol consumption. 
选项:
A:underlying
B:ambiguous
C:unreasonable
D:prevalent
答案: 【underlying

64、 问题:The service allows consumers to _ cash into their Amazon account in advance, which is a new payment option of the e-commerce giant. 
选项:
A:deposit
B:withdraw
C:submit
D:admit
答案: 【deposit

65、 问题:The government has recently developed a national strategy to promote _  access to education.
选项:
A:racial
B:naive
C:equitable
D:queer
答案: 【equitable

66、 问题:Although he is in financial difficulties, he is _ to accept my offer of the loan of thirty thousand dollars. 
选项:
A:ridiculous
B:regular
C:religious
D:reluctant
答案: 【reluctant

67、 问题:The successful candidates are all creative in solving problems and ______ at learning new technologies and skills.
选项:
A:capable
B:adept
C:prominent
D:intelligent
答案: 【adept

68、 问题:The _ effects of private tutoring include distortion of the mainstream curricula, pressure on young pupils etc.
选项:
A:positive
B:prominent
C:adverse
D:marginal
答案: 【adverse

69、 问题:_ puts individuals at risk for many of the leading causes of death, including heart disease, stroke, some types of cancer etc.
选项:
A:Obesity
B:Ignorance
C:Illiteracy
D:Disability
答案: 【Obesity

70、 问题:Software developers must pay extra attention to each application in order to find and _ security problems.
选项:
A:mandate
B:eliminate
C:verify
D:equate
答案: 【eliminate

71、 问题:Mr. Smith always wears sunglasses because his eyes are _ to light.
选项:
A:sentimental
B:satisfactory
C:sensitive
D:severe
答案: 【sensitive

72、 问题:Hackers find voting machines used throughout the US are _ to attack.
选项:
A:sufficient
B:instant
C:relevant
D:vulnerable
答案: 【vulnerable

73、 问题:The seafood industry has _ from considerable losses due to the coronavirus outbreak.
选项:
A:deviated
B:regulated
C:evaluated
D:suffered
答案: 【suffered

74、 问题:The Covid-19 pandemic has _ the development of video conferencing, remote communication, cyber-security etc. 
选项:
A:accelerated
B:hindered
C:maintained
D:constrained
答案: 【accelerated

75、 问题:The Covid-19 pandemic has _ affected the global economy, health security and international politics.
选项:
A:slightly
B:moderately
C:severely
D:barely
答案: 【severely

76、 问题:The discovery of vaccines has led to the near _ of several important diseases and has had a tremendous impact on health for a relatively low cost.
选项:
A:institution
B:contradiction
C:eradication
D:imitation
答案: 【eradication

77、 问题:The government’s inability to ______ the laws and regulations disappointed the general public.
选项:
A:guarantee
B:enforce
C:justify
D:suppress
答案: 【enforce

78、 问题:In a lecture given to small business owners, Dr. Smith recommended five effective ways to unlock their employees' full ____.
选项:
A:precedence
B:profession
C:preference
D:potential
答案: 【potential

79、 问题:Scientists _ against opening too quickly as Europe's worst-hit countries prepare to lift coronavirus restrictions further.
选项:
A:cautioned
B:destructed
C:complimented
D:interpreted
答案: 【cautioned

80、 问题:Dr. Hanson was invited to give a lecture to _ the 20-year anniversary of the 9/11 attacks.
选项:
A:considerate
B:commemorate
C:replicate
D:dilute
答案: 【commemorate

81、 问题:A pair of videos shared on Facebook that day _ the satellite findings.
选项:
A:acquired
B:accessed
C:obliged
D:confirmed
答案: 【confirmed

82、 问题:The three-year draught has caused wide spread _ in that underdeveloped country.
选项:
A:hatred
B:contentment
C:famine
D:satisfaction
答案: 【famine

83、 问题:It is _ that 3% of the population have food allergies, with milk, egg and nuts being the most common food allergies in children.
选项:
A:regulated
B:cultivated
C:estimated
D:fermented
答案: 【estimated

84、 问题:This article discusses many of the _ causes of chronic diseases , e.g. unhealthy diets, sedentary lifestyles, and tobacco and alcohol consumption. 
选项:
A:underlying
B:ambiguous
C:unreasonable
D:prevalent
答案: 【underlying

85、 问题:When a small business has an employee who is difficult to work with, it can drain productivity and create a _ work environment.
选项:
A:harmonious
B:pleasant
C:amiable
D:hostile
答案: 【hostile

86、 问题:The government has recently developed a national strategy to promote _  access to education.
选项:
A:racial
B:naive
C:equitable
D:queer
答案: 【equitable

87、 问题:_ dogs should be approached carefully to minimize biting incidents.
选项:
A:Loyal
B:Aggressive
C:Tame
D:Obedient
答案: 【Aggressive

88、 问题:Although he is in financial difficulties, he is _ to accept my offer of the loan of thirty thousand dollars. 
选项:
A:ridiculous
B:regular
C:religious
D:reluctant
答案: 【reluctant

89、 问题:Developed countries usually have economic systems based on continuous, self-sustaining economic growth and high _ of living.
选项:
A:treasure
B:injury
C:standards
D:protection
答案: 【standards

90、 问题:The successful candidates are all creative in solving problems and ______ at learning new technologies and skills.
选项:
A:capable
B:adept
C:prominent
D:intelligent
答案: 【adept

91、 问题:Older people can quickly become __ and depressed by loneliness, poor health, and chronic illness.
选项:
A:enthusiastic
B:sympathetic
C:dispirited
D:terminal
答案: 【dispirited

本门课程剩余章节答案为付费内容
本文章不含期末不含主观题
支付后可长期查看
有疑问请添加客服QQ 2356025045反馈
如遇卡顿看不了请换个浏览器即可打开
请看清楚了再购买哦,电子资源购买后不支持退款哦

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注