本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2021-09-06到2022-01-02
本篇答案更新状态:每5天更新一次

Part 1: Introduction Chapter 1: Introduction to Language and the Law 单元测验

1、 问题: The most widespread system of law in the world is ______.
选项:
A: common law
B: civil law
C: religious law
D: both common law and civil law
答案: 【 civil law

2、 问题: Equity is a body of rules that developed in England separately from the “common law”, but it only exists in countries which follow the English common law tradition. (T/F)
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

3、 问题: Forensic linguistics does not cover the area of voice identification. (T/F)
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

4、 问题: Legal English is not English, since it differs from ordinary language in vocabulary, morphology, syntax, and semantics, as well as other linguistic features. (T/F)
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

5、 问题: Chinese law is a mixture of _ and __, i.e., a socialist legal system with Chinese characteristics.
答案: 【civil law;socialist law

Part 2: Origins Chapter 2: Celts, Anglo-Saxons, and Danes单元测验

1、 问题:The Britons seem to have expressed much of their law in legal sayings or maxims, which were in semi-poetic or rhetorical language, often held together by _.
选项:
A: analogy
B: alliteration
C: parallelism
D: metaphor
答案: 【 alliteration

2、 问题: The Germanic invaders spoke closely related languages that came to form what we call _____ or Old English.
选项:
A: Anglo-Saxon
B: Germany
C:Roman
D: Italian
答案: 【 Anglo-Saxon

3、 问题: The word ______ eventually began to refer to meetings to engage in pleading exercises and to argue hypothetical cases used in the English Inns of Court to train further barristers.
选项:
A: doom
B: moot
C: deem
D: seem
答案: 【 moot

4、 问题: The influence extended to legal matters by the Roman church is the _____.
选项:
A: Dane law
B: canon law
C: customary law
D: Common Law
答案: 【 canon law

5、 问题:Alliteration survived mainly in _ __ (something also called binomial expressions or repetitive word pairs).
答案: 【conjoined phrases

Part 2: Origins Chapter 3: The Norman Conquest and the Rise of French 单元测验

1、 问题: The main impact of the Norman Conquest on written legal language thus to replace __ with _____.
选项:
A: Latin; English
B: French; English
C: English; Latin
D:French; Latin
答案: 【 English; Latin

2、 问题: Beginning in the 1280s and continuing through 1535, anonymous writers created reports of oral proceedings in court, which were compiled in the ___.
选项:
A: law reports
B: year books
C: Latin tract
D: Legal teaching material
答案: 【 year books

3、 问题:The formalized phrases of Law French were regarded as a convenient shorthand for summarizing legal arguments on paper. (T/F)
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

4、 问题: _ was the language of the aristocracy, while _ remained the language of the masses.
答案: 【French; English

5、 问题: The Latin used by the legal profession was soon adapted to the needs of the English law. Eventually, it developed into something called _____.
答案: 【Law Latin

6、 问题: A substantive area of the law with a relatively high level of Latin vocabulary is ____.
答案: 【Defamation

7、 问题: People who speak more than one language often switch from one code to another, depending on the topic, context, or participants, which is called _____.
答案: 【code switching

Part 2: Origins Chapter 4: The Resurgence of English单元测验

1、 问题:Much like today’s digests, the _ consisted of alphabetical headings, followed by synopses of cases dealing with that topic.
选项:
A: abridgment
B: precedent
C: case reports
D: year books
答案: 【 abridgment

2、 问题:The lawyers use ___ to make self-interest to keep legal prose unreadable.
选项:
A: plain meaning role
B: conspiracy theory
C: the doctrine of precedent
D: plain language role
答案: 【 conspiracy theory

3、 问题:Early American documents are replete with long ___.
选项:
A: conjoined phrases
B: archaic vocabulary
C: exceptions within exceptions
D:convoluted syntax
答案: 【 conjoined phrases ;
archaic vocabulary ;
exceptions within exceptions ;
convoluted syntax

4、 问题:With the development of the ____, which largely prohibited introduction of evidence of oral discussions regarding the content of the document, this evolution was complete.
答案: 【parol evidence rule

5、 问题:The ____ were compiled by “reporters” in the literal sense of the word: they simply reported speech in the courtroom, including questions of judges and argument of counsel.
答案: 【year books

Part 3: The Nature of Legal Language Chapter 5: Talking Like a Lawyer单元测验

1、 问题: How does the lawyers in the United States pronounce the “defendant”?
选项:
A: de fendant
B: defend ant
C: defen dant
D:defen dant
答案: 【 defend ant

2、 问题: Some characteristics of “talking like a lawyer” or writing like one can be best described as matters of _.
选项:
A: register
B: genre
C: style
D: field
答案: 【 style

3、 问题: A standard provision that is routinely added to a particularly type of document is called __.
选项:
A: boilerplate
B: precedent
C: abridgment
D: case reports
答案: 【 boilerplate

4、 问题: Legal language often uses the order _____.
选项:
A: V-NP-PP
B: V-PP-NP
C: NP-V-PP
D: NP-PP-V
答案: 【 V-PP-NP

5、 问题: The normal rule with a series of three or more items is to place a comma before the conjunction.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

6、 问题: The stylistic choice is merely a matter of habit, because this is how lawyers traditionally speak or write.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

7、 问题: The long sentences and complex sentences have many __ and _ phrases.
答案: 【conjoined; embedded

Part 3: The Nature of Legal Language Chapter 6: The Quest for Precision单元测验

1、 问题:Passives are less common in _.
选项:
A: contracts
B: wills
C: criminal law
D: common law
答案: 【 contracts ;
wills;
criminal law

2、 问题:The present tense shall include the future, and sometimes the past, and the singular shall include the plural, and vice versa.
选项:

本课程剩余章节答案为付费内容
支付后可永久查看
如有任何疑问请及时加入Q群售后群665210305反馈
需要期末答案的同学可加入Q群665210305购买

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注