文章目录[隐藏]

本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2021-03-15到2021-05-24
本篇答案更新状态:已完结

Unit 1 Campus Culture U1 Language building exercise (iExplore 1)

1、 问题:Catherine’s answer___ a complete refusal.
选项:
A:amounted to
B:approved of
C:/
D:/
答案: 【amounted to

2、 问题:Our survey used a __sample of 500 college students across the country.
选项:
A:recalled
B:random
C:/
D:/
答案: 【random

3、 问题:This novel is so interesting that I totally____ myself in the plot.
选项:
A:immerse
B:intrigue
C:/
D:/
答案: 【immerse

4、 问题:The little boy _______his head around the corner to see if his mother was back.
选项:
A:poked
B:pulled
C:/
D:/
答案: 【poked

5、 问题:The little girl__ her mother’s hand in the crowd.
选项:
A:catches up with
B:holds fast to
C:/
D:/
答案: 【holds fast to

6、 问题:The U.S. refused to make concessions and threatened to__economic and military support.
选项:
A:cut off
B:cut in
C:/
D:/
答案: 【cut off

7、 问题:Paul often ___ his anger on his wife if he has a bad day at work.
选项:
A:relys
B:vents
C:/
D:/
答案: 【vents

8、 问题:Bats can fly in total darkness and yet never___anything.
选项:
A:bump into
B:flip into
C:/
D:/
答案: 【bump into

Unit 1 Campus Culture U1 language focus exericse (iExplore 1)

1、 问题:A major difference is that you are freer to __ (do) whatever you want.
选项:
A:be done
B:do
C:/
D:/
答案: 【do

2、 问题:Students need to ___ (warn) of the potential danger of living off campus.
选项:
A:warn
B:be warned
C:/
D:/
答案: 【be warned

3、 问题:The only sound to_ (hear) was the soughing (嗖嗖声)of the wind.
选项:
A:be heard
B:hear
C:/
D:/
答案: 【be heard

4、 问题:After briefly explaining the project, our professor asked us to__(share) what type of experiences we had already had.
选项:
A:be shared
B:share
C:/
D:/
答案: 【share

5、 问题:It was impossible for lost time to__ (make up).
选项:
A:be made up
B:make up
C:/
D:/
答案: 【be made up

6、 问题:This platform is created to tell incoming first-year students what they need to _(know) to “start out” at Trinity College.
选项:
A:be known
B:know
C:/
D:/
答案: 【know

Unit 1 Campus Culture U1 Language building exercise (iExplore 2)

1、 问题:When I stood ____, I got to know that he was more miserable than I.
选项:
A:in his shoes
B:in the wake
C:/
D:/
答案: 【in his shoes

2、 问题:No one is willing to____ this difficult task.
选项:
A:take on
B:take out
C:/
D:/
答案: 【take on

3、 问题:There’s nothing we can do ____ wait for him to come.
选项:
A:rather than
B:other than
C:/
D:/
答案: 【other than

4、 问题:She decided to quit her job____ of the incident.
选项:
A:in case
B:in the wake
C:/
D:/
答案: 【in the wake

5、 问题:Sometimes I have difficulty finding the right words to express my ____ for those who suffer.
选项:
A:sympathy
B:gratitude
C:/
D:/
答案: 【sympathy

6、 问题:We’re simply going to have to do it, ____ how much it costs.
选项:
A:regardless of
B:worthy of
C:/
D:/
答案: 【regardless of

Unit 1 Campus Culture Unit 1 Test

1、 问题:The message that is mainly conveyed in “Finding home” is that ___ .
选项:
A:First year college students ought to face up to the critical transition.
B:One should reach out to people instead of staying alone in a new world.
C:It takes time and courage for people to grow up and become independent.
D:/
答案: 【One should reach out to people instead of staying alone in a new world.

2、 问题:In the first year of college, the author of the text from iExplore 2 suffered from ____ .
选项:
A:A serous psychological problem
B:A troubled interpersonal relationship
C:A physical problem caused by a parasite
D:/
答案: 【A physical problem caused by a parasite

本课程剩余章节答案为付费内容
支付后可永久查看
如有任何疑问请及时加入Q群售后群665210305反馈
需要期末答案的同学可加入Q群665210305购买

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注