本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2021-09-04到2021-12-31
本篇答案更新状态:每5天更新一次

Week 2 Finding Nemo (2) Quiz 1

1、 问题:What is Nemo expected to do before he is officially accepted by the tank gang family?
选项:
A:To promise to be cooperative.
B:To agree to join their escape plan.
C:To swim through “The Ring of Fire”.
D:To agree to be the present of Darla.
答案: 【To swim through “The Ring of Fire”.

2、 问题:In this movie, Nemo is chosen as a pioneer to carry out the new escape plan mainly because .
选项:
A:he is small
B:he is brave
C:he can swim well
D:he is experienced
答案: 【he is small

3、 问题:Which one of the following expressions CANNOT be used to describe Marlin in the whale?
选项:
A:Panic.
B:Hopeless.
C:Distrustful.
D:Positive.
答案: 【Positive.

4、 问题:Helicopter parenting shows us parents in raising children.
选项:
A:over-protective
B:ridiculous
C:sensible
D: resourceful
答案: 【over-protective

5、 问题:Which one of the following is NOT an appropriate expression for Marlin-style parenting?
选项:
A:A helicopter parent.
B:Free-range parenting.
C:A cosseting parent.
D:A micromanaging parent.
答案: 【Free-range parenting.

6、 问题:Which one of the following words can be used to describe Dory who suffers from short-term memory loss?
选项:
A:Suspicious.
B:Anxious.
C:Independent.
D:Forgetful.
答案: 【Forgetful.

7、 问题:On the first day of school, Nemo gets stuck. After helping Nemo to get out, Marlin asks Nemo a few questions in a row to .
选项:
A:test whether Nemo is a clever boy
B:make fun of Nemo
C:check whether Nemo is not hurt
D:check whether Nemo previews lessons
答案: 【check whether Nemo is not hurt

8、 问题:In English pronunciation, “linking” does not occur in .
选项:
A:”both of us”
B:”function words”
C:”not at all”
D:”come on in”
答案: 【“function words”

9、 问题:Which of the following does NOT belong to content words?
选项:
A:Noun.
B:Adjective.
C:Verb.
D:Conjunction.
答案: 【Conjunction.

10、 问题:Which of the following are correct to describe Dory in the whale?
选项:
A:Excited.
B:Passionate.
C:Pessimistic.
D:Optimistic.
答案: 【Excited.;
Passionate.;
Optimistic.

11、 问题:Which of the following statements are correct for a helicopter parent?
选项:
A:Helicopter parenting may cause long-term mental health problems to the offspring.
B:Helicopter parenting can limit a child’s independence.
C:Helicopter parenting is a practical and effective style of raising children as the parent is dedicated.
D:Helicopter parenting can make children less able to regulate their own behavior.
答案: 【Helicopter parenting may cause long-term mental health problems to the offspring.;
Helicopter parenting can limit a child’s independence.;
Helicopter parenting can make children less able to regulate their own behavior.

12、 问题:Which of the following are part of the escape plan?
选项:
A:Nemo gets inside the filter with a pebble and jams the gears.
B:The fish roll themselves down the counter.
C:The fish roll themselves out of the window.
D:The fish roll themselves off the awning.
E:The fish roll themselves into the bushes.
F:The fish roll themselves across the street.
G:The fish roll themselves into the harbor.
答案: 【Nemo gets inside the filter with a pebble and jams the gears.;
The fish roll themselves down the counter.;
The fish roll themselves out of the window.;
The fish roll themselves off the awning.;
The fish roll themselves into the bushes.;
The fish roll themselves across the street.;
The fish roll themselves into the harbor.

13、 问题:Which of the following are function words?
选项:
A:Adverb.
B:Conjunction.
C:Article.
D:Preposition.
答案: 【Conjunction.;
Article.;
Preposition.

14、 问题:”Weak form” occurs in the following utterances
选项:
A:”Look at him.”
B:”Sit down.”
C:”He told us a story.”
D:”The kids have gone.”
答案: 【“Look at him.” ;
“He told us a story.” ;
“The kids have gone.”

15、 问题:How does Gill help Nemo to get out when he gets stuck in the fish tank?
选项:
A:Gill asks Nemo to calm down.
B:Gill teaches Nemo to alternate wiggling his fins and tail to get out.
C:Gill asks Nemo not to move and pulls him out.
D:Gill asks Nemo to get out on his own.
答案: 【Gill asks Nemo to calm down.;
Gill teaches Nemo to alternate wiggling his fins and tail to get out.;
Gill asks Nemo to get out on his own.

16、 问题:Both Helicopter parenting and Tiger mothering are considered “extreme parenting”, which can result in negative effects in children’s growth.

本课程剩余章节答案为付费内容
支付后可永久查看
如有任何疑问请及时加入Q群售后群934507360反馈
需要期末答案的同学可加入Q群934507360购买

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注