本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2021-09-10到2022-01-31
本篇答案更新状态:每5天更新一次

Unit One What You Need to Know Before Making a Presentation Test 1

1、 问题:Speaking style refers to the type of _____ a speaker uses, and the effect it creates.
选项:
A:language and phrasing
B:gestures
C:topics
D:manners
答案: 【language and phrasing

2、 问题:Presentation is _____ than conversation. In a conversation you talk and listen in an easy exchange.
选项:
A:more fluid and interactive
B:less fluid and interactive
C:more fluid and less interactive
D:less fluid and more interactive
答案: 【less fluid and interactive

3、 问题:In presentation, presenters may have a feeling of disassociation because of _____.
选项:
A:standing in front of the audience
B:the lack of eye contact between presenter and audience
C:the lack of physical closeness between presenter and audience
D:standing closely to the audience
答案: 【the lack of physical closeness between presenter and audience

4、 问题:Which of the following is appropriate for presentation?
选项:
A:Slang
B:Planned and rehearsed gestures
C:Spontaneous topics
D:Restless movement
答案: 【Planned and rehearsed gestures

5、 问题:In persuading people to take action for or against something, presenters use _____ to appeal to audience’s emotions.
选项:
A:ethos
B:logos
C:pathos
D:rhetoric
答案: 【pathos

6、 问题:Tips on how to make a presentation are listed below. Which FOUR of them are given PARTICULARLY for making a persuasive presentation?
选项:
A:Do a thorough research on the subject.
B:Research on the views of the opposing side.
C:Get to understand what the audience already knows about the topic.
D:Consider what views the audience has on the topic.
E:Choose the right approach to convince the audience when drafting the outline.
F:List the information you want to include and put it in a logical order.
G:State the purpose of making the speech in the introductory part.
H:Try to establish a link with the audience in the opening part.
I:Restate the thesis statement in the concluding part.
J:Try to summarize the main points before finishing the presentation.
答案: 【Research on the views of the opposing side.;
Consider what views the audience has on the topic.;
Choose the right approach to convince the audience when drafting the outline.;
Try to establish a link with the audience in the opening part.

7、 问题:Which of the following mistakes belong to inappropriate DELIVERY of a presentation?
选项:
A:Many distracting animations.
B:Being casually dressed.
C:Standing with crossed arms.
D:Abrupt ending without a summary.
E:Text-heavy slides.
F:Using monotonous voice.
G:Reading solely from slides.
H:Fidgeting and swaying throughout the presentation.
I:Not giving an overview of the presentation at the beginning.
答案: 【Being casually dressed.;
Standing with crossed arms.;
Using monotonous voice.;
Reading solely from slides.;
Fidgeting and swaying throughout the presentation.

8、 问题:An informative presentation aims to convince the audience to accept a point of view.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

9、 问题:Both presentation and academic writing should be precise, accurate, objective, and explicit.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

10、 问题:To get his main point across, an academic writer needs to use the device of repetition.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

11、 问题:Conversation is more complex than presentation but less complicated than academic writing.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

12、 问题:A presentation is either informative or persuasive.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

13、 问题:Complete the statements with words from the Word Bank below. Fill in each blank with only one word.Word Bank detailed structured relationship delivery formal interactive informal teacher transmitter attractive within distance out-directed closeness informative persuasivePresentation is more highly _____. It demands detailed planning and preparation.
答案: 【structured

14、 问题:Complete the statements with words from the Word Bank below. Fill in each blank with only one word.Word Bankdetailed structured relationship delivery formal interactive informal teacher transmitter attractive within distance out-directed closeness informative persuasive The presenter usually wears formal clothes, assumes a more erect posture and avoids distracting manners and verbal habits. Therefore, a presentation requires a different method of _____ from conversation.
答案: 【delivery

15、 问题:Complete the statements with words from the Word Bank below. Fill in each blank with only one word.Word Bank detailed structured relationship delivery formal interactive informal teacher transmitter attractive within distance out-directed closeness informative persuasiveDuring a presentation there is usually a disconcerting _____ between the speaker and the audience.
答案: 【distance

16、 问题:Complete the statements with words from the Word Bank below. Fill in each blank with only one word.Word Bank detailed structured relationship delivery formal interactive informal teacher transmitter attractive within distance out-directed closeness informative persuasivePresentation requires more _____ language. There is no place for slang, jargon or bad grammar.
答案: 【formal

17、 问题:Complete the statements with words from the Word Bank below. Fill in each blank with only one word.Word Bank detailed structured relationship delivery formal interactive informal teacher transmitter attractive within distance out-directed closeness informative persuasiveStanding on an elevated stage, using a microphone to communicate the message, the presenter is more like a leader than an information _____.
答案: 【transmitter

18、 问题:Complete the statements with words from the Word Bank below. Fill in each blank with only one word.Word Bank detailed structured relationship delivery formal interactive informal teacher transmitter attractive within distance out-directed closeness informative persuasiveThe presenter has to focus _____ instead of paying much attention to the outside, because he/she must shift his/her customary social behavior to the state of inner-attention.
答案: 【within

19、 问题:Complete the statements with words from the Word Bank below. Fill in each blank with only one word.Word Bank detailed structured relationship delivery formal interactive informal teacher transmitter attractive within distance out-directed closeness informative persuasiveIf you want to make your audience know about the causes for global warming, you’re expected to deliver a(n) _____ presentation.
答案: 【informative

20、 问题:Complete the statements with words from the Word Bank below. Fill in each blank with only one word. Word Bank detailed structured relationship delivery formal interactive informal teacher transmitter attractive within distance out-directed closeness informative persuasiveYou not only let your audience understand the causes for the global warming, more importantly, you want to advocate a low-carbon lifestyle in your _____ presentation.
答案: 【persuasive

Unit Two Planning Test 2

1、 问题:The presentation aiming to persuade usually involves the following activities except __.
选项:
A:presenting an argument in favor of or against something
B:changing the audience’s beliefs, attitudes or behavior
C:instructing the audience to operate something
D:restructuring the audience’s attitudes or actions
答案: 【instructing the audience to operate something

2、 问题:Demographic analysis is primarily made to __.
选项:
A:develop friendly relationship with the audience
B:adapt the audience’s traits to the presentation and provide maximum value for them
C:create light and humorous atmosphere for the presentation
D:clarify misconceptions that may exist in the audience’s mind
答案: 【adapt the audience’s traits to the presentation and provide maximum value for them

3、 问题:Which of the following examples shows that timing influences the audience’s state of mind in presentation?
选项:
A:The audience crammed into a room with inadequate seats where they got impatient and absent-minded.
B:The presentation was made on Monday afternoon when most audience members felt dizzy and light-headed and had no interest in the presentation.
C:The presentation was made in a meeting room where the microphone didn’t work and audience in back rows couldn’t hear clearly.
D:The presenter made a speech on how to interpret bankruptcy law to a group of nurses and was poorly received.
答案: 【The presentation was made on Monday afternoon when most audience members felt dizzy and light-headed and had no interest in the presentation.

本课程剩余章节答案为付费内容
支付后可永久查看
如有任何疑问请及时加入Q群售后群665210305反馈
需要期末答案的同学可加入Q群665210305购买

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注