本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2021-02-11到2021-02-24

【作业】Unit 1 Overview Assignment for Unit 1

1、 问题:Directions: Write greetings in 5 registers.1. Frozen – ________2. Formal – _______3. Consultative – ______4. Casual – ______5. Intimate – _______
评分规则: 【 内容5分:能清楚体现5种语域特征的得5分。无法体现的0分。其余情况酌情给分。
语言5分:语言流畅基本无语法错误得5分,语言错误较多得1分,其余情况酌情给分。

Unit 1 Overview

1、 问题:1. The register of the following discourse is____.I, James Bond, take you, Judith Kroll, to be my wife, to have and to hold from this day forward, for better, for worse, for richer, for poorer, in sickness and in health, to love and to cherish, till death us do part, according to God’s holy law, in the presence of God I make this vow.
选项:
A:static
B:formal
C:consultative
D:casual
答案: 【static

2、 问题:Which of the following is NOT the purpose of nominalization?
选项:
A:Increase information density and facilitate efficiency and accuracy of communication.
B:Express concrete concepts.
C:Make writing more professional.
D:Maintain connections between ideas.
答案: 【Express concrete concepts.

3、 问题:Which of the following statement is TRUE?
选项:
A:“It’s possible that he’ll be late.” sounds more formal than “There is possibility that he’ll be late.”
B:Nominalization can hide the object behind an action.
C:The 4-step procedure mentioned in the video is to transform a formal sentence into a more formal one.
D:The sentence nominalization formula consists of 4 steps, writing a simple sentence, nominalizing a main verb or adjective, adding a second verb and writing the additional information.
答案: 【The sentence nominalization formula consists of 4 steps, writing a simple sentence, nominalizing a main verb or adjective, adding a second verb and writing the additional information.

4、 问题:“The U.S. constitution” is not a good title for an essay, because it is too general. 
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

5、 问题:For beginner writers, the title should be as short as possible.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

6、 问题:Nominalization is the process of converting simple nouns within a sentence to complex nouns.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

7、 问题:When writing an academic paper, you should nominalize as many words as possible.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

8、 问题:First personal pronouns can never be used in academic paper. 
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

9、 问题:You can use “he or she” to avoid gender discrimination every time when you mean “everyone”.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

10、 问题:If the authors are to announce the results of their study, they can just state the results without saying “we think that…”
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

【作业】Unit 2 Literature Review Assignment for Unit 2

1、 问题: Write a short review of at least
five research papers on citation practice or from your own field. Use the reference system that you are
most comfortable with. Write no less than 300 words, but no more than 400
words. 
评分规则: 【 内容及步骤:引出问题、历史梳理/理论梳理/方法梳理、总结评判、发现新问题、提出自己的研究目的或假设    具体标准:包含文献综述的所有内容、要点 (5′);  包含基本内容要点, 漏掉1、2个次重点(4′) ;包含多数内容要点(3′)
; 漏掉或未能有效阐述主要内容要点(2′);明显遗漏主要内容,且有许多不相关的内容(1′)未作答(0’)
使用清晰的语法结构和合适的学术词汇(2’)有一些语法及词汇错误,但不影响理解(1’)
引用充分、并且有效地采用了多种引用方法(3’)

Unit 2 Literature Review

1、 问题:What should you do when you write a literature review?
选项:
A:Gather and put in all the information you have acquired.
B:Write in the same way as you do for a book report.
C:Include a critical analysis of various opinions from credible sources.
D:Answer the research question with a brief overview of the topic.
答案: 【Include a critical analysis of various opinions from credible sources.

2、 问题:What is included in a complex model of literature review but NOT included in a simple one?
选项:
A:Research topic
B:Research interest
C:Thesis statement
D:Research question
答案: 【Research question

3、 问题:What should we think about when we begin to write a literature review?
选项:
A:What are the seminal works on my topic? Do I need to mention these?
B:What progress has been made since these seminal works?
C:What are the most relevant recent works? What is the best order to mention these works?
D:All of the above.
答案: 【All of the above.

4、 问题:When you’d like to trace the development of research topic over a period, which of following method would you adopt to organize your literature review?
选项:
A:Chronological
B:Thematic
C:Methodological
D:Theoretical
答案: 【Chronological

5、 问题:Reporting verbs can indicate either
选项:
A:the author’s personal viewpoint.
B:the author’s viewpoint regarding other literature.
C:your viewpoint regarding what the author says.
D:All of the options.
答案: 【All of the options.

6、 问题:Which of the following reporting verbs could be categorized as strong?
选项:
A:suggest
B: reject
C:assume
D:propose
答案: 【 reject

7、 问题:Which of the following tenses could be used when the year of publication is stated within the main sentence.
选项:
A:The past tense
B:The present simple
C:The present perfect
D:The past perfect
答案: 【The past tense

8、 问题:Which of the following tenses could be used to discuss previously published works which is generally considered to be established knowledge?
选项:
A:The past tense
B:The present simple
C:The present perfect
D:The past perfect
答案: 【The present simple

9、 问题:To avoid plagiarism and conform to academic ethics, you need to provide reference to every citation and check for plagiarism before submitting your paper.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

10、 问题:Paraphrasing is to explain the original ideas of a passage, chapter, article or book in fewer words.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

【作业】Unit 3 Methods & Results Assignment for Unit 3

1、 问题:The line graph below shows the sales amount of an online shop last week. Write a short passage describing the sales amount of an online shop in a week with the information presented in the attached graph. See the attachment for the graph.
评分规则: 【 The task fulfilment: a .Satisfying the requirements of the task;b. Presenting a clear overview of the trends, differences or stages with a clear purpose;c. Highlighting key features in the graph
Topic sentence:Stating a clear overview of the trends or a main idea

本门课程剩余章节答案为付费内容
支付后可长期查看
如有任何疑问请及时添加客服微信 w2356025045反馈
如遇卡顿看不了剩余部分请换个浏览器即可打开

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注