本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2020-03-09到2020-06-27
本篇答案更新状态:已完结

Lecture1 Lecture1 test

1、 问题:Since we have learned so many phonetic skills, shall we go through a test to see whether we have mastered all of them or not? Now please finish 1-5 questions, listen to me and choose the word that you hear from what I say.音频1
选项:
A:need
B:lead
C:neat
D:lid
答案: 【lead

2、 问题:Listen to me and choose the word that you hear from what I say.
选项:
A:but 
B:boot
C:boat
D:bought
答案: 【bought

3、 问题:Listen to me and choose the word that you hear from what I say.
选项:
A:word
B:world
C:work
D:ward
答案: 【word

4、 问题:Listen to me and choose the word that you hear from what I say.
选项:
A:bat
B:bet
C:bad
D:bed
答案: 【bad

5、 问题:Listen to me and choose the word that you hear from what I say.
选项:
A:shrink
B:thing
C:sink
D:think
答案: 【think

6、 问题:Listen to me and choose the word that you hear from what I say.音频2
选项:
A:hut
B:hat
C:hurt
D:heart
答案: 【heart

7、 问题:Listen to me and choose the word that you hear from what I say.
选项:
A:clothes
B:clothe
C:cloth
D:close
答案: 【clothes

8、 问题:Listen to me and choose the word that you hear from what I say.
选项:
A:flog
B:flag
C:fog
D:frog
答案: 【frog

9、 问题:Listen to me and choose the word that you hear from what I say. Which of the following words is NOT mentioned?
选项:
A:she
B:seat
C:see
D:sheet
答案: 【sheet

10、 问题:Listen to me and choose the word that you hear from what I say. Which of the following words is NOT mentioned?
选项:
A:white
B:light
C:right
D:night
答案: 【white

11、 问题:Listen to the following sentences and choose the sentence with right liaisons. 音频11-15
选项:
A:This‿ is‿ an‿ apple.
B:Please pick‿ it‿ up.
C:Let‿ me have‿ a look‿ at‿ it.
D:Here‿ is‿ a letter for you.
答案: 【This‿ is‿ an‿ apple.;
Please pick‿ it‿ up.;
Here‿ is‿ a letter for you.

12、 问题:Now listen to the following sentences and try to recognize loss of plosion and assimilation in each sentence. 音频16-20
选项:
A:Did you get there late again?
B:Could you help me, please?
C:What time does she get up every morning?
D:The old lady has got one pound.
答案: 【Did you get there late again?;
Could you help me, please?;
What time does she get up every morning?;
The old lady has got one pound.

13、 问题: Finally read the following tongue twisters and enjoy. 音频20-25
选项:
A:Can you can a can as a canner can can a can?
B:Fred fed Ted bread, and Ted fed Fred bread.
C:I saw Susie sitting in a shoeshine shop.
D:Lesser leather never weathered wetter weather better.
答案: 【Can you can a can as a canner can can a can?;
Fred fed Ted bread, and Ted fed Fred bread.;
I saw Susie sitting in a shoeshine shop.;
Lesser leather never weathered wetter weather better.

unit3 Language and Culture Unit3 test

1、 问题:Section C Directions: Listen to two speakers who are talking about company retreat and choose the best answer.音频121. Where will they hold the company retreat?
选项:
A:By the seaside.
B:In the forest.
C:In the mountains.
D:-
答案: 【In the mountains.

2、 问题:2. What’s the second speaker’s reaction towards January?
选项:
A:She agrees with the first speaker.
B:She disagrees with the first speaker indirectly.
C:She disagrees with the first speaker directly.
D:-
答案: 【She disagrees with the first speaker indirectly.

3、 问题:3. What month do they agree upon?
选项:
A:January
B:April
C:December
D:-
答案: 【April

4、 问题:4. What do they agree to do next?
选项:
A:Take a survey
B:Design a plan
C:Make a budget
D:-
答案: 【Take a survey

5、 问题:Section ADirections: Decide whether the following statements are true or false.1. Function words can never be key words. 
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

6、 问题:2. Words that have to do with the structure of the lecture need to be taken down. 
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

7、 问题:3. We don’t need to identify digressions.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

8、 问题:4. Words which are repeated or spelled out are usually key ones. 
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

9、 问题:5. Key words may be content-related or directional.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

本门课程剩余章节答案为付费内容
本文章不含期末不含主观题
支付后可长期查看
有疑问请添加客服QQ 2356025045反馈
如遇卡顿看不了请换个浏览器即可打开
请看清楚了再购买哦,电子资源购买后不支持退款哦

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注