本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2021-03-23到2021-06-07
本篇答案更新状态:已完结

Unit 1 Pronunciation and Listening:Vowels & Consonants 第一单元测试

小提示:本节包含奇怪的同名章节内容

1、 问题:Listen and choose.
选项:
A:x
B:axe
C:/
D:/
答案: 【x

2、 问题:Listen and choose.
选项:
A:boss
B:bus
C:/
D:/
答案: 【bus

3、 问题:Listen and choose.
选项:
A:sheep
B:ship
C:/
D:/
答案: 【ship

4、 问题:Listen and choose.
选项:
A:dead
B:dad
C:/
D:/
答案: 【dead

5、 问题:According to Google, what are the common causes of accidents?
选项:
A:The majority of drivers prefer to drive and park themselves.
B:Human drivers become easily distracted or tired while driving.
C:Most drivers feel uncertain about the safety of self-driving cars.
D:Most drivers have test driven cars with automatic braking features.
答案: 【Human drivers become easily distracted or tired while driving.

6、 问题:How have Google’s self-driving cars performed so far?
选项:
A:Their drivers would feel safe after getting used to the automatic devices.
B:They would be unpopular with drivers who only trust their own skills.
C:Their increased comfort levels have boosted their sales.
D:They are not actually as safe as automakers advertise.
答案: 【Their drivers would feel safe after getting used to the automatic devices.

7、 问题:Listen and choose.
选项:
A:face
B:faith
C:/
D:/
答案: 【faith

8、 问题:Listen and choose.
选项:
A:veil
B:wail
C:/
D:/
答案: 【wail

9、 问题:Listen and choose.
选项:
A:chews
B:choose
C:/
D:/
答案: 【chews

10、 问题:What’s the woman’s main purpose of visiting Quebec?
选项:
A:To go boating on the St. Lawrence River.
B:To go sightseeing in Quebec Province.
C:To call on a friend in Quebec City
D:To attend a wedding in Montreal.
答案: 【To attend a wedding in Montreal.

11、 问题:What does the man advise the woman to do before the trip?
选项:
A:Study the map of Quebec Province.
B:Find more about Quebec Province.
C:Brush up on her French.
D:Learn more about the local customs.
答案: 【Brush up on her French.

12、 问题:What does the man say about Quebec City?
选项:
A:It’s most beautiful in summer.
B:It has many historical buildings.
C:Its street signs are in English.
D:It was greatly expanded in the 18th century.
答案: 【It has many historical buildings.

13、 问题:According to Google, what was the cause of the accident?
选项:
A:The majority of drivers prefer to drive and park themselves.
B:Human drivers become easily distracted or tired while driving.
C:Most drivers feel uncertain about the safety of self-driving cars.
D:Most drivers have test driven cars with automatic braking features.
答案: 【Human drivers become easily distracted or tired while driving.

14、 问题:How have Google’s self-driving car performed so far?
选项:
A:Their drivers would feel safe after getting used to the automatic devices.
B:They would be unpopular with drivers who only trust their own skills.
C:Their increased comfort levels have boosted their sales.
D:They are not actually as safe as automakers advertise.
答案: 【Their drivers would feel safe after getting used to the automatic devices.

15、 问题:LIsten and choose.
选项:
A:face
B:faith
C:/
D:/
答案: 【faith

16、 问题:What’s the woman’s main purpose of visiting Quebec?
选项:
A:To go boating on the St. Lawrence River.
B:To go sightseeing in Quebec Province.
C:To call on a friend in Quebec City.
D:To attend a wedding in Montreal.
答案: 【To attend a wedding in Montreal.

Unit 3 Pronunciation and Listening: Intonation & Liaison 第三单元测试

1、 问题:Listen to the dialogue and identify the intonation of words in yellow.A: Hey, I heard you just moved to a new neighborhood. How do you like it so far?B: On the whole, I really like it. It’s 1) peaceful and there’s a real sense of community.A: What about the local 2)facilities? Are there many?B: There are a few local shops and a supermarket. A: Hmm. It sounds like a pretty nice area to live.B: Yeah. I think it could certainly benefit from a sports complex, though. Right now, there’s nowhere to play 3)sports.A: Well, where I live in the city is too noisy. And there are hardly any green 4)spaces ! We could really do with a park.What is the intonation of this word in the dialogue?peaceful
选项:
A:Rising intonation.
B:Falling intonation.
C:/
D:/
答案: 【Rising intonation.

2、 问题:Listen to the dialogue and identify the intonation of words in yellow.What is the intonation of this word in the dialogue?facilities
选项:
A:Rising intonation.
B:Falling intonation.
C:/
D:/
答案: 【Falling intonation.

3、 问题:Listen to the dialogue and identify the intonation of words in yellow.What is the intonation of this word in the dialogue?sports
选项:
A:Rising intonation
B:Falling intonation
C:/
D:/
答案: 【Falling intonation

4、 问题:Listen to the dialogue and identify the intonation of words in yellow.What is the intonation of this word in the dialogue?spaces
选项:
A:Rising intonation
B:Falling intonation
C:/
D:/
答案: 【Falling intonation

5、 问题:Listen to the dialogue and answer the questions by making choices.In this conversation, when the items are listed, what intonation is used?
选项:
A:Rising intonation
B:Falling intonation
C:/
D:/
答案: 【Rising intonation

6、 问题:Listen to the dialogue and answer the questions by making choices.Why does the man use falling intonation while saying listen and repeat?
选项:
A:To give an exclamation.
B:To give a command.
C:To give a comment.
D:To give a suggestion.
答案: 【To give a command.

7、 问题:Listen to the following sentence and choose the function that the intonation of the sentence serves.What a nice day!
选项:
A:disbelief

本课程剩余章节答案为付费内容
支付后可永久查看
如有任何疑问请及时加入Q群售后群665210305反馈
需要期末答案的同学可加入Q群665210305购买

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注