本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2021-10-09到2022-01-15
本篇答案更新状态:已完结

Book 1 Unit 1 Good to Great

1、 问题:It is only by ______effort, can someone win an Olympic medal.  
选项:
A:attainable
B:endurable
C:desperate
D:consistent  
答案: 【consistent  

2、 问题: Many teachers feel ______ because they cannot deal with the monotonous and repetitive teaching tasks.  
选项:
A: held back
B:overworked
C:burned out
D:left behind
答案: 【burned out

3、 问题:The conflict between the couple was finally ____ by a lawsuit. 
选项:
A:handled
B:solved
C:lessened
D:resolved
答案: 【resolved

4、 问题:It is important that college students ______ critical about what they read in different materials.  
选项:
A:were
B:be
C:are
D:should have been
答案: 【be

5、 问题: It was only by_ together days and nights of consistent effort, did the author published his famous work.    
选项:
A:getting
B:stringing
C:weaving
D:putting
答案: 【stringing

6、 问题:The test results are beyond______ ; they have been repeated in labs all over the world.
选项:
A: conflict
B:bargain
C:negotiation
D:dispute
答案: 【dispute

7、 问题:As Jane grew older, she ______her potential and limitations. 
选项:
A:seemed to ignore
B:had to deal with
C:moved on with
D:came to terms with
答案: 【came to terms with

8、 问题:Many investors chose to ______ during the financial crisis. 
选项:
A:hold back
B:reserve
C:sit back
D:withhold
答案: 【sit back

9、 问题:Mary jumped to her dream company after graduation, only to find that wasn’t what she ______. 
选项:
A:had expected
B:have expected
C:expected
D:was expected
答案: 【had expected

10、 问题:In a survey of 54 of the world’s leading brands, almost all of them reported that consumers are showing increasing care about __lifestyles.  
选项:
A:sustainable 
B:exotic
C:chaotic
D:mature
答案: 【sustainable 

11、 问题:One of the worst things a teacher can do is ______their students they are unintelligent.  
选项:
A:telling
B:tell
C: to tell
D:to have told
答案: 【tell

12、 问题: The use of material reward to stimulate children’s motivation for study may be ______ to the parents’ expectations. 
选项:
A:consistent
B:in contrast
C:counter
D:in line
答案: 【counter

13、 问题:There is a fine line between ______competence and actual performance.  
选项:
A:perceived
B:imagined
C:conceived
D:speculated
答案: 【perceived

14、 问题:John found the conference ______ and left it quietly after a few minutes.  
选项:
A:depressing
B:are depressing
C: depressed
D:are depressed
答案: 【depressing

15、 问题:Kevin might have__ himself, had he ____ to the doctor’s advice. 
选项:
A: overloaded / listened
B:overstrained / did not listen
C:overburdened / listened
D:overextended / not listened
答案: 【overextended / not listened

16、 问题:Part II: Reading Comprehension (Reading in Depth)  These days, nobody needs to cook. Families graze on high-cholesterol take-aways and microwaved ready-meals. Cooking is an occasional hobby and a vehicle for celebrity chefs. Which makes it odd that the kitchen has become the heart of the modem house: what the great hall was to the medieval castle, the kitchen is to the 21st-century home.The money spent on kitchens has risen with their status. In America the kitchen market is now worth $170 billion, five times the country’s film industry. In the year to August 2007, IKEA, a Swedish furniture chain, sold over one million kitchens worldwide. The average budget for a "major" kitchen overhaul in 2006, calculates Remodeling magazine, was a staggering $54,000; even a "minor" improvement cost on average $18,000. Exclusivity, more familiar in the world of high fashion, has reached the kitchen: Robinson & Cornish, a British manufacturer of custom-made kitchens, offers a Georgian-style one which would cost £145,000-155,000—excluding building, plumbing and electrical work. Its big selling point is that nobody else will have it: "You won’t see this kitchen anywhere else in the world." The elevation of the room that once belonged only to the servants to that of design showcase for the modem family tells the story of a century of social change. Right into the early 20th century, kitchens were smoky, noisy places, generally located underground, or to the back of the house, and as far from living space as possible. That was as it should be: kitchens were for servants, and the aspiring middle classes wanted nothing to do with them. But as the working classes prospered and the servant shortage set in, housekeeping became a matter of interest to the educated classes. One of the pioneers of a radical new way of thinking about the kitchen was Catharine Esther Beecher, sister of Harriet Beecher Stowe. In American Woman’s Home, published in 1869, the Beecher sisters recommended a scientific approach to household management, designed to enhance the efficiency of a woman’s work and promote order. Many contemporary ideas about kitchen design can be traced back to another American, Christine Frederick, who set about enhancing the efficiency of the housewife. Her 1919 work, Household Engineering: Scientific Management in the Home, was based on detailed observation of a housewife’s daily routine. She borrowed the principle of efficiency on the factory floor and applied it to domestic tasks on the kitchen floor. Frederick’s central idea, that stove, sink and kitchen table must be placed in such a relation that useless steps are avoided entirely", inspired the first fully fitted kitchen, designed in the 1920s by Margarete Schütter-Lihotsky. It was a modernist triumph, and many elements remain central features of today’s kitchen. Q:16.What does the author say about the kitchen of today?  
选项:
A:It is where housewives display their cooking skills.
B:It is where the family entertains important guests.
C:It has become something odd in a modem house.
D:It is regarded as the center of a modem home.
答案: 【It is regarded as the center of a modem home.

17、 问题:Q:17.Why does the Georgian-style kitchen sell at a very high price? 
选项:
A:It is believed to have tremendous artistic value.
B:No duplicate is to be found in any other place.
C:It is manufactured by a famous British company.
D:No other manufacturer can produce anything like it.
答案: 【No duplicate is to be found in any other place.

18、 问题:Q:18.What does the change in the status of the kitchen reflect?  
选项:
A:Improved living conditions.
B:Women’s elevated status.
C:Technological progress.
D:Social change. 
答案: 【Social change. 

19、 问题:Q:19.What was the Beecher sisters’ idea of a kitchen? 
选项:
A:A place where women could work more efficiently.
B:A place where high technology could be applied.
C:A place of interest to the educated people.
D:A place to experiment with new ideas.
答案: 【A place where women could work more efficiently.

20、 问题:Q:20.What do we learn about today’s kitchen? 
选项:
A:It represents the rapid technological advance in people’s daily life.
B:Many of its central features are no different from those of the 1920s.
C:It has been transformed beyond recognition.
D:Many of its functions have changed greatly.
答案: 【Many of its central features are no different from those of the 1920s.

Book 1 Unit 3 In the Name of Love Book 1 Unit 1 Good to Great

1、 问题:The _ that exists among nations could certainly be lessened if misunderstanding and mistrust were removed. 
选项:
A:tension
B:strain
C:stress
D:intensity
答案: 【tension

2、 问题:Without proper lessons, you could The ____ that exists among nations could certainly be lessened if misunderstanding and mistrust were removed.
选项:
A:tension 
B:strain
C:stress
D:intensity
答案: 【tension 

3、 问题:_ a lot of bad habits when playing the piano. 
选项:
A:keep up
B:pick up

本门课程剩余章节答案为付费内容
本文章不含期末不含主观题
支付后可长期查看
有疑问请添加客服QQ 2356025045反馈
如遇卡顿看不了请换个浏览器即可打开
请看清楚了再购买哦,电子资源购买后不支持退款哦

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注