本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2021-02-22到2021-07-14
本篇答案更新状态:已完结

第1-2周: Unit One Hello, Hi! Unit One- A Quiz 第一单元测验

1、 问题:It is thought to be a wise way to have some money __ for old age.
选项:
A:put aside
B:taken off
C:given in
D:set out
答案: 【put aside

2、 问题: One of my foreign friends is looking forward to __ my country.
选项:
A:visit
B:visiting
C:having visited
D:be visiting
答案: 【visiting

3、 问题:Not until I began to work __ how much time I had wasted.
选项:
A:have I realized
B:I have realized
C:did I realize
D:I realized
答案: 【did I realize

4、 问题:The ship took machines and other goods back to the port __ it had set off.
选项:
A:from which
B:to which
C:which
D:in which
答案: 【from which

5、 问题:The new general manager is trying to find __ to the company’s financial problem.
选项:
A:a reaction
B:a reply
C:a solution
D:an answer
答案: 【a solution

6、 问题:The new evening dress __ her as much as 400 dollars.
选项:
A:paid
B:took
C:spent
D:cost
答案: 【cost

7、 问题:The chair looks rather hard but actually it is very comfortable to sit __.
选项:
A: at
B:on
C:over
D:under
答案: 【on

8、 问题: This is one of the longest bridges that __ on this river.
选项:
A:is ever built
B:has ever been built
C:was ever built
D:has ever built
答案: 【has ever been built

9、 问题:He suddenly left for Paris yesterday, __ was more than we had expected.
选项:
A:that
B:what
C:which
D:it
答案: 【which

10、 问题:You should take care that you have not __ any detail in the design.
选项:
A:disappeared
B:thrown
C:delivered
D:neglected
答案: 【neglected

11、 问题:I didn’t see your boss at the meeting. If he (come) __, I would have told him the news.
答案: 【had come

12、 问题:We have been informed that the (equip) __ will be arriving here in ten days.
答案: 【equipment

13、 问题:It is advised that we (sign) __ an agreement right after the discussion.
答案: 【(以下答案任选其一都对)sign;
should sign

14、 问题:I sincerely thank you for your (invite) __ to the Industrial Exhibition.
答案: 【invitation

15、 问题:That was the most (attract) __ program they could think of.
答案: 【attractive

16、 问题: I was (please) __ to have received your letter dated May 20th last month.
答案: 【pleased

17、 问题:He rushed (danger) __ across the busy street to catch the bus.
答案: 【dangerously

18、 问题:I am sorry to learn that you have made no (improve) __ on the design at all.
答案: 【improvement

19、 问题:I’m afraid you have been speaking too fast to make yourself (understand) __.
答案: 【understood

20、 问题:The machine does not seem to work properly. I think it needs (repair) __.
答案: 【(以下答案任选其一都对)repairing;
to be repaired;
repairment

第1-2周: Unit One Hello, Hi! Unit One-Vocabulary

1、 问题:As an actor he could __ a whole range of emotions.
选项:
A:exchange
B:communicate
C:cause
D: play
答案: 【communicate

2、 问题:You’re going to have to learn to __ your temper.
选项:
A:control
B:have
C:lose
D:exercise
答案: 【control

3、 问题:Is it __ to buy tickets in advance?
选项:
A:practical
B:practically
C:possibly
D:possible
答案: 【possible

4、 问题:People have __ their diets a lot over the past few years.
选项:
A:changed
B:consisted
C:led
D:advised
答案: 【changed

5、 问题:So when were not together, we __ by text or calls.
选项:
A:in touch with
B:are with
C:keep in touch
D:keep
答案: 【keep in touch

6、 问题:I could feel them __ me with their eyes.
选项:
A:waiting for
B:following
C:coming
D:accepting
答案: 【following

7、 问题:The new law is designed to protect people’s __.
选项:
A:private
B:privacy
C:efficient
D:efficiency
答案: 【privacy

8、 问题:The equipment is not really __.
选项:
A:capable
B:evident
C:possible
D:mobile
答案: 【mobile

9、 问题:Lots of people have __ about the noise.
选项:
A:complained

本课程剩余章节答案为付费内容
支付后可永久查看
如有任何疑问请及时加入Q群售后群665210305反馈
需要期末答案的同学可加入Q群665210305购买

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注