本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2021-03-01到2021-06-08

Chapter 2. Basic Listening Skills and Strategies (2) Exercise Two

1、 问题:(    ) What does the word ‘reprimand’ mean?
选项:
A:training
B:compliment
C:penalty
D:criticism
答案: 【criticism

2、 问题:(    )What does the word ‘bustling’ mean?
选项:
A:noisy and dirty
B:rapid and active
C:beautiful and colorful
D:modern and well-developed
答案: 【rapid and active

3、 问题:(    ) What does the word ‘tedious’ mean?
选项:
A:short and interesting
B:long and uninteresting
C:cold and empty
D:rude and indifferent
答案: 【long and uninteresting

4、 问题:(    ) Vocabulary plays a very important role in second language listening comprehension.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

5、 问题:(    ) Compared with reading comprehension, it is difficult to make form-meaning connection of a word in listening comprehension. Therefore, there is no need to match the spoken form and the meaning of a word.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

6、 问题:(    ) Guessing the meaning of a new word is a useful strategy in listening comprehension.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

7、 问题:_____ into the various concepts of time in different cultures,
答案: 【Probing

8、 问题:we could get a general idea about the different ______ on time and,
答案: 【perspectives

9、 问题:more deeply, the different cultures ______ in it.
答案: 【implied

10、 问题:Realizing the differences, we should ______ ourselves
答案: 【adapt

11、 问题:to the strategy of ______ in doing business
答案: 【localization

12、 问题:with a member from a ______ culture,
答案: 【fixed

13、 问题:in order to ______ misunderstandings,
答案: 【avoid

14、 问题:______ or even culture shock.
答案: 【tensions

Chapter 4. Critical Listening (1) Exercise Seven

1、 问题:(    ) What issue is the speaker mainly discussing?
选项:
A:The negative influence of human activity on Dodos’ habitat.
B:The importance of how to protect the wildlife and conserve the natural world.
C:The process during which rhinos, pandas, whales and tigers become endangered.
D:The reason why some international organizations help to protect animals.
答案: 【The importance of how to protect the wildlife and conserve the natural world.

2、 问题:(    ) What is NOT a problem mentioned by the speaker?
选项:
A:Many animal and plant species have become extinct.
B:Some animal species are endangered.
C:Human activities have damaged the natural habitats of animals.
D:Some organizations face difficulties when trying to save animals.
答案: 【Some organizations face difficulties when trying to save animals.

3、 问题:(    ) According to the speaker, what actions can individuals take to help animal conservation?
选项:
A:Reducing waste and pollution.
B:Introducing laws aimed at deterring animal hunting.
C:Building natural parks and reserves.
D:Making donations to animal protection organizations.
答案: 【Reducing waste and pollution.

4、 问题:(    ) A question refers to a matter or situation that is difficult to handle.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

5、 问题:(    ) We can evaluate a problem by judging from its accuracy, relevance and significance.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

6、 问题:(    ) Questions, problems and issues are things that require solutions or discussions. 
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

7、 问题:____ is a natural process.
答案: 【Extinction

8、 问题:Many species had ceased to exist before humans ____.
答案: 【evolved

9、 问题:However, in the last 400 years, the number of animals and plants becoming ____has reached crisis point.
答案: 【extinct

10、 问题:Human population levels have risen dramatically in the same time period and man’s predatory ____ 
答案: 【instincts

11、 问题:combined with his ruthless consumption of natural ____are directly responsible for the situation.
答案: 【resources

Chapter 2. Basic Listening Skills and Strategies (2) Exercise Three

1、 问题:(    )When mentioning Citizen Kane, The Great Dictator, Casablanca, what tense does the speaker use?
选项:
A:present tense
B:past tense 
C:future tense
D:    
答案: 【past tense 

2、 问题:According to the passage, which of the following sentences best explains what monopoly is?
选项:
A:Monopoly is a vertical controlling strategy of large film-making companies, which solely release and project productions of their own.
B:If a monopoly controls the film-making companies on the set-up of their own cinema lines, they will solely release and project productions of their own.
C:Monopoly means vertically controlling the large film-making companies on the set-up of their own cinema lines with the aim of producing products of their own.
D:  
答案: 【Monopoly is a vertical controlling strategy of large film-making companies, which solely release and project productions of their own.

3、 问题:(    )What are the three basic features of Hollywood patterned films?
选项:
A:formulated plots, Hi-fi sound effects and illustrated visual images
B:formulated plots, stereotyped heroes/heroines and illustrated visual images
C:stereotyped heroes/heroines, illustrated visual images and perfect timing of film release
D:   
答案: 【formulated plots, stereotyped heroes/heroines and illustrated visual images

4、 问题:(    ) Grammar is not important because it does not give meaning.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

5、 问题:(    ) Two sentences with exactly the same words can differ in meaning.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

6、 问题:(    ) Grammar is very important as it helps increase accuracy.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

7、 问题:Film-making _______from economy and high technology.
答案: 【cannot be separated

8、 问题:The US ____ the battle field in the First World War
答案: 【was far away from

9、 问题:and its economy _____during and after the war.
答案: 【grew very rapidly

10、 问题:During the decade 1921–1931, sometimes called as the “golden period of silent films,” successful stars, directors, and cameramen ____Hollywood from abroad, infusing Hollywood with new talents and different insights.
答案: 【began to be lured to

11、 问题:Movies ______new heights in expression. Innovations in technique, content and structural forms were being introduced in films from Germany, France, and Russia.
答案: 【were attaining

本门课程剩余章节答案为付费内容
本文章不含期末不含主观题
支付后可长期查看
如有任何疑问请及时添加客服QQ 2356025045反馈
如遇卡顿看不了请换个浏览器即可打开

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注