本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2021-09-15到2022-01-10
本篇答案更新状态:每5天更新一次

项目一 撰写开发邮件 项目一 单元测试

1、 问题:在写开发信时,下列哪句表述不能给客户留下较为深刻的印象?
选项:
A:We met each other in the last Canton Fair and took a photo together. You told me that you are interested in our Bluetooth watch.
B:Attached please find our product catalogue and company brochure. Hope you will find something of your interest.
C:I have learnt from Alibaba that you are in need of leather shoes for kids. We have the right kind of shoes which are the best-selling in your market.
D:If you reply “Yes” by Jan. 3rd, I will send you the product details and give you a 3% discount for the first order.
答案: 【Attached please find our product catalogue and company brochure. Hope you will find something of your interest.

2、 问题:开发信正文通常包括以下4个核心内容:①逐项列明产品的3-5项特点/优点②信息来源③问候和简单自我介绍④产品信息:市场最新或热卖产品这四项内容在开发信中的正确顺序应该是:
选项:
A:④②①③
B:③②④①
C:②③④①
D:①②③④
答案: 【③②④①

3、 问题:下列是关于开发信的撰写原则,其中表述不正确的是:
选项:
A:可以插入超链接
B:邮件内容简洁友好
C:邮件不易过大,一般控制在200KB以内。
D:选择定时发送,一般在客户工作时间的早上发送。
答案: 【可以插入超链接

4、 问题:下列开发信主题栏中,撰写不恰当的是:
选项:
A:SGS approved furniture from ABA China
B:2019 bestselling LED Par from MSF China
C:80W Post Light___VKS
D:This is best-selling Bluetooth watch from China
答案: 【This is best-selling Bluetooth watch from China

5、 问题:开发信主题栏的正确结构是:
选项:
A:形容词+产品名+公司简称
B:公司简称+产品名
C:公司简称+客户名称简称
D:形容词+客户名称简称
答案: 【形容词+产品名+公司简称

6、 问题:下列有关邮件签名档的表述不正确的是:
选项:
A:签名档通常位于邮件的结尾部分
B:签名档其实就是外贸业务员的名片
C:签名档主要包括业务员的姓名、职务、公司名及公司Logo、联系电话、传真、社交媒体以及公司网址等信息
D:签名档对新客户比较重要,但对于老客户来说,不是那么重要
答案: 【签名档对新客户比较重要,但对于老客户来说,不是那么重要

7、 问题:下列哪个词组的意思是“进口商”
选项:
A:Exporter
B:Importer
C:Manufacture
D:Dealer
答案: 【Importer

8、 问题:下列哪个词组不能表达“优质的售后服务”:
选项:
A:The high quality after-sale service
B:The first-class after-sale service
C:The good after-sale service
D:The first after-sale service
答案: 【The first after-sale service

9、 问题:下列哪个词组不能表达我们的价格很有优势:
选项:
A:the most competitive price
B:the unreasonable price
C:the most favorable price
D:very reasonable price
答案: 【the unreasonable price

10、 问题:下列哪个词组表示“代工”:
选项:
A:OEM (original equipment manufacturer)
B:ODM (original design manufacturer)
C:QC (quality control)
D:R&D (Research and development)
答案: 【OEM (original equipment manufacturer)

11、 问题:下列哪句表达的是“我们公司在这个领域有20多年的经验。”
选项:
A:Our company has about 20 years’ experience in the field.
B:Our company has more than 20 years’ experience in the field.
C:Our company has less than 20 years’ experience in the field.
D:Our company has 20 years’ experience in the field.
答案: 【Our company has more than 20 years’ experience in the field.

12、 问题:下列哪句不能表达“我们公司主要生产和出口家用电器(home appliances)。”
选项:
A:Our company mainly manufactures and exports home appliances.
B:Our company mainly deals in producing and exporting home appliances.
C:Our company is mainly engaged in home appliances production and exporting.
D:Our company is in home appliance produce and export.
答案: 【Our company is in home appliance produce and export.

13、 问题:下面哪句不能表达“我们的产品受到欧洲客户的欢迎。”
选项:
A:Our products are well received in Europe.
B:Our products are popular in Europe.
C:Our products sell well in Europe.
D:Our products sell good in Europe.
答案: 【Our products sell good in Europe.

14、 问题:下面哪句的意思是“我们可提供免费样品,交货迅速。”
选项:
A:We offer samples and fast delivery.
B:We offer free samples and fast delivery.
C:We offer well samples and fast delivery.
D:We offer samples and delivery.
答案: 【We offer free samples and fast delivery.

本课程剩余章节答案为付费内容
支付后可永久查看
如有任何疑问请及时加入Q群售后群665210305反馈
需要期末答案的同学可加入Q群665210305购买

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注