本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2021-09-15到2021-12-31
本篇答案更新状态:每5天更新一次

第一章 SWOT分析 单元测验-SWOT分析

1、 问题:Who usually conducts a SWOT Analysis for a business?
选项:
A:Banks
B:Lawyers
C:Employees
D:Managers
答案: 【Managers

2、 问题:Which of the following SWOT elements are internal factors for a business?
选项:
A:Strengths and Weaknesses
B:Opportunities and Threats
C:Strengths and Opportunities
D:Weaknesses and Threats
答案: 【Strengths and Weaknesses

3、 问题:Which of the following could be a strength for a business?
选项:
A:Weather
B:A new international market
C:A price that is too high
D:The location of a business
答案: 【The location of a business

4、 问题:Which of the following should be asked when you try to identify the strengths of your company?
选项:
A:Which advantages does your company lack?
B:Which trends can negatively affect your business?
C:What do you do better than your competitors?
D:Does political climate help you develop your business?
答案: 【What do you do better than your competitors?

5、 问题:Which of the following could be a weakness for a business?
选项:
A:A developing market
B:Competitors with better financial support
C:Poor quality of goods and services
D:Special marketing expertise
答案: 【Poor quality of goods and services

6、 问题:Which of the following is true about weaknesses?
选项:
A:It’s external and helpful.
B:It’s internal and harmful.
C:It’s external and harmful.
D:It’s internal and helpful.
答案: 【It’s internal and harmful.

7、 问题:Which of the following could be an opportunity for a business?
选项:
A:Having quality processes and procedures
B:Moving into new thriving market segments
C:Damaged reputation
D:A new competitor in its home market
答案: 【Moving into new thriving market segments

8、 问题:A new vocational training project can be considered as a/an ______ for an employee.
选项:
A:strength
B:opportunity
C:threat
D:weakness
答案: 【opportunity

9、 问题:Which of the following could be a threat for a business?
选项:
A:Changes in technology
B:A market vacated by an incapable competitor
C:Location of the business
D:Lack of marketing expertise
答案: 【Changes in technology

10、 问题:______ could be a threat for Simon, who has worked in the company for 30 years after graduating from high school.
选项:
A:A new position that matches his skills
B:His poor communication skills
C:His limited educational experience
D:A possible downsizing at his company
答案: 【A possible downsizing at his company

11、 问题:Which of the following may affect the strengths of Nestle?
选项:
A:Nestle is selling a branch company for about $3 billion.
B:Nestle is allowed to keep taking water from Southern California forest.
C:Social activists protest about the Nestle’s global strategies.
D:Investors are demanding Nestle to reduce its use of plastic packaging.
答案: 【Nestle is selling a branch company for about $3 billion.

12、 问题:Nike’s price is higher than most of its competitors. Which of the following may help to improve the weaknesses of Nike?
选项:
A:Nike is reported by several newspapers for its sweatshops in Asia.
B:There are fierce competitions from some premium brands.
C:Nike continues to sponsor some famous American athletes.
D:Nike is to cut out the middle man and start selling directly on Internet.
答案: 【Nike is to cut out the middle man and start selling directly on Internet.

13、 问题:Which of the following can be regarded as an opportunity for Facebook?
选项:
A:Several countries are considering unblocking Facebook.
B:Some people may share indecent information on Facebook.
C:Facebook is available in many languages.
D:People worry about their privacy on Facebook.
答案: 【Several countries are considering unblocking Facebook.

14、 问题:Which of the following can be regarded as a threat for Apple?
选项:
A:Apple is working on improving its iOS.
B:Android enables multiple global and regional app stores.
C:Apple will offer its new iPhones in 5 color options.
D:Android is prone to threats like malwares as its source code can be manipulated.
答案: 【Android enables multiple global and regional app stores.

15、 问题:Jessica has just conducted a SWOT analysis of her firm. What should her next steps be?
选项:
A:Making sure that strengths are offset by weaknesses and opportunities and turned into threats.
B:Making sure that weaknesses are offset by opportunities and threats are turned into strengths.
C:Making sure that weaknesses are offset by the strengths and threats are turned into opportunities.
D:Making sure that opportunities are offset by threats and strengths are turned into weaknesses.
答案: 【Making sure that weaknesses are offset by the strengths and threats are turned into opportunities.

第二章 Maslow需求层次论 单元测验-Maslow需求层次论

1、 问题:According to Maslow’s theory, the needs of __ are the most basic needs of human being.
选项:
A:self-actualization
B:biology and physiology
C:esteem
D:safety
答案: 【biology and physiology

2、 问题:When all of the physiological needs are met, people tend to become concerned with __.
选项:
A:social needs
B:safety needs
C:esteem needs
D:sel-acutalization needs
答案: 【safety needs

3、 问题:“Catherine is well recognized by her peers for being creative and has recently been promoted to a higher position, and she feels satisfied with her responsibility and role.” This example shows that Catherine has well fulfilled her __ needs.
选项:
A:social
B:esteem
C:biological and physiological
D:belonging and love
答案: 【esteem

4、 问题:The order of Maslow’s Hierarchy of Needs, from bottom to top is: __.
选项:
A:Safety, Esteem, Social, Self-actualization, Physiological
B:Physiological, Social, Safety, Esteem, Self-Actualization
C:Physiological, Safety, Social, Esteem, Self-Actualization
D:Safety, Physiological, Esteem, Social, Self-actualization
答案: 【Physiological, Safety, Social, Esteem, Self-Actualization

5、 问题:Which of the following can possibly satisfy the needs of safety, according to Maslow’s theory?
选项:
A:Free lunches.
B:Reasonable wages.
C:Retirement benefits.
D:Travel bonuses.
答案: 【Retirement benefits.

6、 问题:What should a company do if it wants to motivate employees by meeting their esteem needs?
选项:
A:Organize team-based projects.
B:Create comfortable working environment.
C:Offer training and higher job titles.
D:Buy life insurance for them.
答案: 【Offer training and higher job titles.

7、 问题:Which of the following statements is true in Maslow’s motivation theory.
选项:
A:Effective leaders should adapt to the changing needs in different settings.
B:The order of the hierarchy of needs is not fixed.
C:Food, shelter and wages fall into the category of safety needs.
D:People move up to seek satisfaction at a higher level even the basic needs have not met yet.
答案: 【Effective leaders should adapt to the changing needs in different settings.

8、 问题:Which of the following is NOT the satisfaction of self-actualization needs in terms of management?
选项:
A:Offer challenging jobs.
B:Give self-improvement training.
C:Develop career potential.
D:Arrange after-work get-togethers.
答案: 【Arrange after-work get-togethers.

9、 问题:One employee becomes depressed and lonely, and feels isolated from group activities and social events. According to Maslow, which category of needs has not been fulfilled?
选项:
A:Esteem needs.
B:Safety needs.
C:Social needs.
D:Physiological needs.
答案: 【Social needs.

10、 问题:Esteem needs, displayed at the __ layer from the bottom in Maslow’s hierarchy, are the need for appreciation and respect.
选项:
A:first
B:second

本课程剩余章节答案为付费内容
支付后可永久查看
如有任何疑问请及时加入Q群售后群934507360反馈
需要期末答案的同学可加入Q群934507360购买

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注