本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2021-02-28到2021-07-31
本篇答案更新状态:已完结

Week 1 Brainstorming Process Test on brainstorming strategies

1、 问题: What are 6 types of brainstorming strategies taught in this week?
选项:
A: freewriting, mapping, cubing, q-chart, looping, listing
B: organizing, listing, looping, freecharting, cubing, t-chart
C: listing, clustering, cubing, freewriting, looping, t-chart
D: organizing, cubing, researching, q-chart, freelisting, looping
答案: 【 listing, clustering, cubing, freewriting, looping, t-chart

2、 问题: At what point in the writing process should we brainstorm?
选项:
A: at the beginning
B: at the end
C: in the middle
D: always
答案: 【 at the beginning

3、 问题: What is the unifying theme in all forms of brainstorming?
选项:
A:Judge any ideas in the beginning in order to get your ideas out.
B: Do not judge your ideas at the beginning. Simply just get your ideas out.
C:Do not simply get your ideas out, judge the ideas.
D:Nothing, all forms of brainstorming are different.
答案: 【 Do not judge your ideas at the beginning. Simply just get your ideas out.

4、 问题: Why is brainstorming important?
选项:
A: It allows writers to analyze the writing prompt and organize their thoughts.
B: It contributes to unity and coherence of writing because it allows writers to map out their ideas.
C: all of the above
D: none of the above
答案: 【 all of the above

Week 2 Planning & Outlining Process Test

1、 问题: Outlining is ( ) in the writing process.
选项:
A: the first stage
B: the second stage
C: the third stage
D: the fourth stage
答案: 【 the second stage

2、 问题: How is the major supporting idea different from the minor one?
选项:
A: Major supporting ideas are more important than the minor ones.
B: Major supporting ideas are general while the minor ones are specific.
C: Major supporting ideas outnumber minor ones in a paper.
D: Major supporting ideas provide more convincing evidences than minor ones.
答案: 【 Major supporting ideas are general while the minor ones are specific.

3、 问题: Among the following choices, which one can not be used as major supporting ideas?
选项:
A: Points of comparison
B: Reasons
C: Examples
D: Steps in a process
答案: 【 Examples

4、 问题: Among the following choices, which one can not be used as minor supporting ideas?
选项:
A: Quotes
B: Statistics
C: Instances
D: Arguments
答案: 【 Arguments

5、 问题: What are the three features of a thesis statement?
选项:
A: It should have a narrow focus.
B: It can be a fact.
C: It should be an opinion.
D: It can forecast the body paragraphs.
答案: 【 It should have a narrow focus.;
It should be an opinion. ;
It can forecast the body paragraphs.

6、 问题: The parallel structure is the most important thing in outline.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

7、 问题:An outline is thoughts, rather than a paragraph. So we can just write down ideas rather than sentences.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

8、 问题: What is the structure of an outline? (write down its 4 components) (答案请用小写字母,无复数;答案间以分号隔开,且分号后需空一格写下一个答案。因为不清楚格式是否影响系统自动评分,故说明下)
答案: 【topic sentence; major supporting idea; minor supporting idea; concluding sentence
分析:【Topic sentence of the paper (thesis statement); major supporting idea; minor supporting idea; concluding sentence】

Week 3 Drafting Process Test on logical appeal

1、 问题: What is the difference between the major and minor premises?
选项:
A: The major premise is usually a broad and generally applicable truth, while the minor one is a more specific and narrowly applicable fact.
B: The major premise is usually a more important and lengthy claim while the minor one is less important and lengthy.
C: Major claim connotes minor claim.
D: The major premise major is usually a more specific and narrowly applicable fact while the minor one is a broad and generally applicable truth.
答案: 【 The major premise is usually a broad and generally applicable truth, while the minor one is a more specific and narrowly applicable fact.

本课程剩余章节答案为付费内容
支付后可永久查看
如有任何疑问请及时加入Q群售后群665210305反馈
需要期末答案的同学可加入Q群665210305购买

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注