本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2021-09-25到2021-12-31
本篇答案更新状态:暂停更新

Chapter 1 Overview of Communication and Health 第一单元测试

小提示:本节包含奇怪的同名章节内容

1、 问题:While it does mean not being sick, health also denotes a kind of ( ) and balance in our lives.
答案: 【harmony

2、 问题:There are three key aspects of transactional communication:( ), multiple levels of meaning, and the importance of context and culture.
答案: 【collaboration

3、 问题:The success of health communication interventions depends on many factors, including the sustainability of a program and the development of communication tools and( ).
答案: 【resources

4、 问题:The transactional model of communication proposes that people collaborate to construct meaning in a process of ( ) , reciprocal influence.
答案: 【ongoing

5、 问题:Communication is influenced by diverse factors and all these will influence people’s
( )and feelings regarding the situation and those that they are communicating with.
答案: 【behaviors

6、 问题:Different from the biomedical model, the biopsychosocial perspective takes biological and psychological factors into consideration, including physical conditions, beliefs and values, and( ) .
答案: 【social expectations

7、 问题:Preventive care often requires mass-communicated messages, one-on-one communication, ( )and community resources, crisis management, and more.
答案: 【partnerships

8、 问题:The biomedical model, argues that poor health is a physical phenomenon. physicians, through physical means, can explain,( ), and fix it.
答案: 【identify

9、 问题:In the biopsychosocial model, it is thought that people’s health conditions and coping abilities are closely related to( ) and emotions.
答案: 【their thoughts

10、 问题:Different from reactive care, preventive care needs the joint effort of both( )and health care professionals from various fields.
答案: 【common citizens

11、 问题:In the sociocultural model, health is seen as a joint result of complex factors involving personal choice, ( )and culture.
答案: 【social dynamics

12、 问题:The World Health Organization defines health as “a state of complete physical, mental and and not merely the absence of disease or infirmity”.
答案: 【social well-being

13、 问题:There are three key aspects of transactional communication: , multiple levels of meaning, and the importance of context and culture.
答案: 【collaboration

14、 问题:The success of health communication interventions depends on many factors, including the sustainability of a program and the development of communication tools and .
答案: 【resources

15、 问题:Different from the biomedical model, the biopsychosocial perspective takes biological and psychological factors into consideration, including physical conditions, beliefs and values, and .
答案: 【social expectations

16、 问题:Preventive care often requires mass-communicated messages, one-on-one communication, and community resources, crisis management, and more.
答案: 【partnerships

Chapter 2 Cultural Conceptions of Health and Illness 第二单元测试

小提示:本节包含奇怪的同名章节内容

1、 问题:Which of the following health communication methods is more effective?
选项:
A:Put health advertisements on TV.
B:Distribute more health information.
C:Show different health ads to different groups.
D:Put up health signs in the streets.
答案: 【Show different health ads to different groups.

2、 问题:During covid-19, why do so many Americans refuse to wear face-masks?
选项:
A:Because in their culture, only sick people wear face-masks.
B:Because in their culture, people who wear masks are discriminated against by the people around them.
C:Because they believe that wearing face-masks causes breathing problems.
D:Because it’s hard for them to buy face-masks during covid-19.
答案: 【Because in their culture, only sick people wear face-masks.

3、 问题:Which of the following people is LESS likely to accept HPV vaccination?
选项:
A:Their parents with strong religious or cultural beliefs.
B:People who are physically weak and lack exercise.
C:Their parents are less educated and have lower income levels.
D:People with low self-efficacy.
答案: 【Their parents with strong religious or cultural beliefs.

4、 问题:Why health care professionals are often challenged by cultural differences?
选项:
A:Because people from different cultures have different values.
B:Because people from different cultures have different habits.
C:Because people from different cultures have different health-related ideas.
D:Because people from different cultures have different language systems.
答案: 【Because people from different cultures have different health-related ideas.

5、 问题:Why some doctors may NOT even realize that their patients do not understand their medical advice?
选项:
A:Because they’re not thinking from the patient’s perspective.
B:Because they lack the professionalism and patience of physicians.
C:Because of the patient’s unclear presentation.
D:Because they have already got used to saying medical languages after years of training.
答案: 【Because they have already got used to saying medical languages after years of training.

6、 问题:Which of the following is NOT affected by the cultural assumptions?
选项:
A:How members should behave
B:How various events and actions should be interested
C:How members should choose
D:What roles they are expected to
答案: 【How members should choose

7、 问题:Which of the following does NOT belong to professional cultures ?
选项:
A:Doctors
B:Patients
C:Epidemiologists
D:Nurses
答案: 【Patients

8、 问题:Why organ donation has been so difficult to carry out in China?
选项:
A:Because China lacks the technology for organ donation and transplantation.
B:Because the procedure for organ donation is very tedious and complicated and takes a long time.
C:Because most Chinese lack compassion and don’t like to help others.
D:Because most older Chinese people have traditionally held that a person’s body should be interred intact.
答案: 【Because most older Chinese people have traditionally held that a person’s body should be interred intact.

9、 问题:During covid-19,why do so many Americans refuse to wear face-masks?
选项:
A:Because in their culture, only sick people wear face-masks.
B:Because in their culture, people who wear masks are discriminated against by the people around them.
C:Because they believe that wearing face-masks causes breathing problems.
D:Because it’s hard for them to buy face-masks during cover-19.
答案: 【Because in their culture, only sick people wear face-masks.

10、 问题:Which of the following does not prove that the influence of culture on health is huge?
选项:
A:How people think and perceive health and illness.
B:Health communication effectiveness.
C:People’s attitudes to disease.
D:Individuals’ attitudes about health communication interventions and medical treatments.
答案: 【People’s attitudes to disease.

11、 问题:What are the three categories of gender?
选项:
A:Physical sex, Spiritual sex and gender expression.
B:Physical sex, gender identity and gender expression.
C:Spiritual sex, gender expression and gender requirement.
D:Gender expression, Spiritual sex and gender pressure.
答案: 【Physical sex, gender identity and gender expression.

12、 问题:Why health professionals are recommended to honor and respect patients’ wishes about family involvement as much as possible?
选项:
A:Because during the treatment,most patients need to be taken care of by their families and get emotional support from their families.
B:Because the will of the patient‘s family is the key to the patient’s recovery.
C:To avoid doctor-patient disputes.
D:To reduce the burden and responsibility of physicians.
答案: 【Because during the treatment,most patients need to be taken care of by their families and get emotional support from their families.

13、 问题:What health professionals should do when family involvement has negative effects on patients physical or mental health?
选项:
A:Health professionals should give up communicating with patients’ families.
B:Health professionals invited more family members to participate in the discussion.
C:Health professionals should take targeted strategies to deal with the family members of patients.
D:Health professionals should immediately refused to listen to the patient’s family.
答案: 【Health professionals should take targeted strategies to deal with the family members of patients.

本课程剩余章节答案为付费内容
支付后可永久查看
如有任何疑问请及时加入Q群售后群665210305反馈
需要期末答案的同学可加入Q群665210305购买

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注