本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2021-09-15到2021-12-31
本篇答案更新状态:每5天更新一次

One The Nature of Language quiz 1

1、 问题:Nowhere in nature is aluminum found free,owing to its always___ with other elements,most commonly with oxygen.
选项:
A:being combined
B:having combined
C:to combine
D:combined
答案: 【being combined

2、 问题:Physics is the present day equivalent of _used to be called natural philosophy, from _ most of present day science arose.
选项:
A:which, what
B:that, which
C:what, which
D:what, that
答案: 【what, which

3、 问题:On no account ____ever leave the baby at home alone.
选项:
A:should you
B:you should
C:shall you
D:you shall
答案: 【should you

4、 问题:____the center of our planetary system was considered as heresy by the church in the Middle Ages.
选项:
A:It is the sun and not the earth
B:That the sun and not the earth
C:Being the sun and not the earth
D:The sun and not the earth
答案: 【That the sun and not the earth

5、 问题:The reason that his property was confiscated by the country, it ____, was that he was involved in a lot of fraudulent activities during the war.
选项:
A:was turned out
B:was being turned out
C:being turned out
D: turned out
答案: 【 turned out

6、 问题:I’d rather you ____by train because the weather forecast said there would be heavy snow tomorrow.
选项:
A: went
B:should go
C:will go
D:go
答案: 【 went

7、 问题:Einstein won the Nobel Prize in 1921 and enjoyed great fame in Germany until the rise of Nazism ____he was expelled from Germany because he was a Jew.
选项:
A:when
B:who
C: then
D:which
答案: 【when

8、 问题:Nowhere but in the remotest region of the country ____find a place to settle down.
选项:
A:can he
B:he can
C:he
D:for him to
答案: 【can he

9、 问题:With one leg broken in that car accident, he cannot even walk,____run.
选项:
A:let alone
B:that’s to say
C:not to speak
D:not to mention
答案: 【let alone

10、 问题:____, she led a life of complete seclusion.
选项:
A:Being disgraced
B:Disgraced
C:Disgracing
D:She was disgraced
答案: 【Disgraced

11、 问题:This ability to take familiar bits of language and to __ them to make new words and sentences is what _ language apart from other ways that human beings use to communicate.
选项:
A:combine
B:put
C:sets
D:makes
答案: 【combine;
sets

12、 问题:We have to __ the word”language”. It’s often used in a vivid way to mean any kind of ____ between people.
选项:
A:aware
B:beaware
C:isolation
D:connection
答案: 【beaware;
connection

13、 问题:We learn many rules of grammar in order to express different meanings, such as _ the order of words in a sentence.But we don’t have rules which change the order of our _ expressions to express diferent meanings.
选项:
A:changing
B:dimishing
C:facial
D:verbal
答案: 【changing;
facial

14、 问题:If I have the ability, I can paint them, draw them, sculpt them, dance them, ___ them into a symphony or a ballet or a piece of jazz, and express myself in all the ways that are called “arts and _“.
选项:
A:identify
B:compose
C:crafts
D:music
答案: 【compose;
crafts

15、 问题:In our everyday lives we produce and __ language with such apparent ease that we take it for granted. Yet the ease with which we use language _ a level of complexity of immense proportions.
选项:
A:comprehend
B:disconnect
C:below
D:belies
答案: 【comprehend;
belies

16、 问题:We can be even more __, if we want to. If we have a meaning in our head that we want to express, and we can’t find the words to say it, then we can _ new words.
选项:
A:orginal
B:different
C:make out of
D:make up
答案: 【orginal ;
make up

17、 问题:They migh also use their bodies to make __, such as by ___ their shoulders or giving a thumbs-up sign.
选项:
A:meaing
B:gestures
C:shrugging
D:elbowing
答案: 【gestures;
shrugging

18、 问题:But there’s a fundamental difference between all these art forms and “language”. When we see a painting or a ___, or listen to a peice of music, we don’t need language to __ whta we see and hear.
选项:
A:dance
B:opera
C:enjoy
D:ease
答案: 【dance;
enjoy

19、 问题:Similarly, our ability to touch can be __ into a real language. This is what happened in the famous case of the 20th-century writer Helen Keller, who was born _____ and blind.
选项:
A:developed
B:made
C:deaf
D:disabled
答案: 【developed;
deaf

20、 问题:That’s why it is so _. That’s why it deserves a study of its own. And that’s why it is studied by the subject called _.
选项:
A:different
B:special
C:linguistics
D:economics
答案: 【special;
linguistics

21、 问题:They held a ceremony in favor of those killed in the battle.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

22、 问题:Write your name and address on your bag in that case you lose it.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

23、 问题:After finishing middle school, my sister did nothing but to read at home.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

本课程剩余章节答案为付费内容
支付后可永久查看
如有任何疑问请及时加入Q群售后群665210305反馈
需要期末答案的同学可加入Q群665210305购买

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注