本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2020-09-28到2021-01-10
本篇答案更新状态:已完结

Unit 2 Unit 2 Quiz

1、 问题: If your tutor is young, you can address his by his first name.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

2、 问题:When communicating with tutor via e-mail, it is important to clarify what you want from the tutor at or near the end of the email.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

3、 问题:When writing an email to your tutor, avoid informal or overly relaxed language
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

4、 问题:In a group discussion, speaking capacity is more important than listening.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

5、 问题:Visual learners do well with hearing information.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

6、 问题:Improve the following subject lines:1) Bad subject line: BrochureGood subject line: This email is from a travel agent to a client who has asked for brochures on cruises in the Caribbean.
答案: 【Brochures about Cruise in the Caribbean

7、 问题:Improve the following subject lines: Bad subject line: HolidayGood subject line: This email is from a friend sending his/her friend tips about cheap and good hotels to stay in while in Paris.
答案: 【Tips about Hotels in Paris

8、 问题:Improve the following subject lines:Bad subject line: CourseGood subject line: This email is from a student asking about the dates of the English full immersion course that he/she is going to take at Oxford University in the summer of 2014.
答案: 【Dates of Full Immersion English Course

9、 问题:Improve the following subject lines:Bad subject line: WeddingGood subject line: This email is to congratulate friends in another country on their wedding and to say sorry again that they couldn’t be there.
答案: 【Congratulations on Your Wedding

10、 问题:Improve the following subject lines:Bad subject line: ScheduleGood subject line: This email is to say the team should speed up the project, and their new deadline is one week earlier.
答案: 【New Deadline for Project

Unit 3 Unit 3 Quiz

1、 问题:Please read the following assignment description carefully and find out which parameter for the assignment is not clear. “Your assignment is to write a 3- page paper (5-7 pages, Times New Roman 12 pt. font, 1 inch margins, APA format) answering the questions “…………” Answers to these questions should be based upon a careful analysis of the cases studied in the articles and class discussion.
选项:
A:The length
B:Deadline
C: Format
D:Reference
答案: 【Deadline

2、 问题: When choosing a tentative topic, you should find out except
选项:
A: Its relevance to the assignment
B:The amount of research material available on the topic
C:How general your search topic might be
D:How narrow your research topic must be
答案: 【How general your search topic might be

3、 问题:The following sources are considered as appropriate and necessary source of gathering information at college-level work except
选项:
A:Libraries
B:Newspaper and magazine
C:Database
D:Online materials
答案: 【Newspaper and magazine

4、 问题:Which statement about CNKI (China National Knowledge Infrastructure is not true?
选项:
A:It is one of the highly recommended databases.
B:It has built a comprehensive China Integrated Knowledge Resources System.
C:It is the largest and mostly-used academic online library in Chia.
D:The materials on it cannot be downloaded for protecting copyright.
答案: 【The materials on it cannot be downloaded for protecting copyright.

5、 问题: Credibility of the sources could be evaluated by asking questions except
选项:
A:Is the information useful/relevant?
B:Are the opinions in your sources popularly accepted?
C:A. Is the information credible?
D:Are your sources till current?
答案: 【Are the opinions in your sources popularly accepted?

Unit 4 Unit 4 Quiz

1、 问题:Read the following excerpts from different genres and determine the genres according to the language features.Undo the shaft-wrench on the grondle-spigot and then insert the mainstay into the cleft on the right hand side of the jack-end bite snap.
选项:
A:instruction manual
B:novel
C:newspaper story
D:academic report
答案: 【instruction manual

2、 问题:Read the following excerpts from different genres and determine the genres according to the language features.Perhaps your best bet for accommodation would be to stay at one of the numerous family-run hotels in the city centre. They are usually very friendly, clean and remarkably good value and most of them serve reasonably- priced food.
选项:
A:academic report
B:post card
C:travel article
D:workplace email
答案: 【travel article

3、 问题:Read the following excerpts from different genres and determine the genres according to the language features.After dinner, Greene sat and waited in his room over the old bakery in Admiralty Street. Down below he could hear the tourists on their way to the evening market or one of the many average eateries that lined the water front – the children were shouting and screaming out of control while their parents called after them not to get lost. How strange he thought, do they think their children would get lost on purpose? Then he smiled to himself – why not, he had.
选项:
A:academic report
B:novel
C:post card
D:workplace email
答案: 【novel

4、 问题:Read the following excerpts from different genres and determine the genres according to the language features.Zarkon V was situated deep in Sector Two, light years from the nearest United Planetary Confederation’s observation station. As a result, the colony was a largely lawless society and not one for the faint-hearted.
选项:
A:workplace email
B:academic report
C:grammar textbook
D:science fiction story
答案: 【science fiction story

5、 问题:Read the following excerpts from different genres and determine the genres according to the language features.Completed form AP/714 together with transcripts and original qualification certificates must be submitted to the Secretariat by the end of the month. Failure to meet these requirements will result in the instant termination of the candidate’s application.
选项:
A: administrative document
B:workplace email
C:newspaper story
D:novel
答案: 【 administrative document

6、 问题:Read the following excerpts from different genres and determine the genres according to the language features.The suspect, a 43 year old man, was arrested at his home in Sai Kung in the early hours of Thursday morning. Police would not comment on the identity of the man but stated later that he was helping them with their enquiries into a recent bank robbery in Central in which three bank employees were injured.
选项:
A:administrative document
B:travel article
C:post card
D: newspaper story
答案: 【 newspaper story

7、 问题:Read the following excerpts from different genres and determine the genres according to the language features.I would like all staff to attend an emergency departmental meeting in the conference room after work. I apologize for the late notice but I’m afraid that we have some very important issues to discuss. Thank you for your understanding.
选项:
A:travel article
B:workplace email
C:grammar textbook
D:administrative document
答案: 【workplace email

8、 问题:Read the following excerpts from different genres and determine the genres according to the language features.The data was obtained from interviewing 150 year one students about their experiences during their first month at university. The respondents were asked 20 multiple-choice questions divided in to four sections on orientation, course information, socializing and belonging. The questionnaires were administered at the end of September and the results collated the following month.
选项:
A: academic report
B:grammar textbook
C:novel
D:science fiction story
答案: 【 academic report

9、 问题:Read the following excerpts from different genres and determine the genres according to the language features. Hi there ! Having a great time ! Sun, sea and sand !!! Food’s fantastic and the people are great. Off to the night market this evening and then up Mount Palawag on Saturday – hope I’m fit enough!!! Trust all’s well at work – see you soon. C & E.
选项:
A:academic report
B:workplace email
C: post card
D:science fiction story
答案: 【 post card

10、 问题:Read the following excerpts from different genres and determine the genres according to the language features.Some verbs are used transitively and intransitively with different kinds of subject; the intransitive use has a meaning rather like a passive or reflexive verb and these verbs have commonly become known as ergative verbs.
选项:
A:workplace email
B:grammar textbook
C:administrative document
D:post card
答案: 【grammar textbook

Unit 5 Unit 5 Quiz

1、 问题:Which of the following sentences patterns signals the introduction of the Lecture?
选项:
A:What I’m going to cover in this course is…
B:So, in other words…
C:We come finally to the conclusion that…
D:Let’s look at the handout…
答案: 【What I’m going to cover in this course is…

2、 问题:Which of the following help us identify main ideas and structures?
选项:
A:It’s a very confusing picture.

本课程剩余章节答案为付费内容
支付后可永久查看
如有任何疑问请及时加入Q群售后群665210305反馈
需要期末答案的同学可加入Q群665210305购买

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注