本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2020-04-29到2020-06-21
本篇答案更新状态:已完结

WEEK 1 Unit 1 Testing

1、 问题:Which of the following occasions has a formal debate?
选项:
A:Family argument.
B:Friends’ argument.
C:Criminal court argument.
D:Air stewardess and passengers’ argument.
答案: 【Criminal court argument.

2、 问题:Educational debates benefit students by ______ .
选项:
A:enhancing the integrity of ideas
B:helping them get high scores
C:making more friends
D:winning honors
答案: 【enhancing the integrity of ideas

3、 问题:Debaters can become effective citizens because ______ .
选项:
A:they learn to think calmly
B:they learn to speak frankly
C:they learn to respond quickly
D:they learn to think critically and argue skillfully
答案: 【they learn to think critically and argue skillfully

4、 问题:Which of the following is an English debate sponsored by China?
选项:
A:Public Forum Debate.
B:FLTRP Cup.
C:Lincoln-Douglass Debate.
D:British Parliamentary Debate.
答案: 【FLTRP Cup.

5、 问题:Debate became important in the United States since ____ .
选项:
A:the country was established
B:the beginning of the last century
C:Civil Rights Movement
D:the presidential campaign was broadcasted on TV
答案: 【the country was established

WEEK 2 Unit 4 Testing

1、 问题:Reasoning is about how we move from one idea to another.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

2、 问题:Reasoning by example leads to a conclusion of probability.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

3、 问题:Reasoning by analogy leads to a conclusion of certainty.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

4、 问题:Reasoning from principle leads to a conclusion of probability.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

5、 问题:Reasoning by cause leads to a conclusion of certainty.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

WEEK 3 Unit 5 Testing

1、 问题:Which of the following is NOT a fallacy?
选项:
A:a mistaken belief
B:a false idea
C:a bad idea
D:a misleading belief
答案: 【a bad idea

2、 问题:Which of the following is a fallacy of problematic premises?
选项:
A:an appeal to popularity
B:begging the question
C:faulty analogy
D:hasty generalization
答案: 【begging the question

3、 问题:Which of the following fallacy indicates a hasty conclusion?
选项:
A:ad hominem
B:a red herring fallacy
C:an appeal to popularity
D:post hoc fallacy
答案: 【post hoc fallacy

4、 问题:Which of the following statement is a red herring fallacy?
选项:
A:He did steal the diamond ring, but think of his mother! The poor old lady is suffering cancer now.
B:All my friends are on a low carbohydrate diet. That must be the best way to lose weight.
C:He is a vegetarian. Therefore, his parents must be vegetarians too.
D:All people in that organization are liars.
答案: 【He did steal the diamond ring, but think of his mother! The poor old lady is suffering cancer now.

5、 问题:Which of the following statement is a faulty analogy?
选项:
A:Global warming doesn’t exist because the earth is not getting warmer.
B:People who eat carrots have healthy hearts.
C:If we give him this book for free, he’ll ask for a free dictionary next.
D:People who cannot go without their coffee every morning are no better than alcoholics.
答案: 【People who cannot go without their coffee every morning are no better than alcoholics.

WEEK 4 Unit 7 Testing

本课程剩余章节答案为付费内容
支付后可永久查看
如有任何疑问请及时加入Q群售后群665210305反馈
需要期末答案的同学可加入Q群665210305购买

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注