第一章 单元测试

1、 问题:A person’s pronunciation has nothing to do with his or her listening competence. ( )
选项:
A:对
B:错
答案: 【

2、 问题:An effective way to locate stress in a word is to check the dictionary. ( )
选项:
A:对
B:错
答案: 【

3、 问题:Which of the following words are correct in stress? ( )
选项:
A:economy /ɪ’kɒnəmɪ/
B:economic /ɪ’kɒnəmɪk/
C:economist /ɪ’kɒnəmɪst/
D:economical /ɪ’kɒnəmɪkl/
答案: 【economy /ɪ’kɒnəmɪ/,economist /ɪ’kɒnəmɪst/

4、 问题:Which of the following English vowels CANNOT be found in Chinese articulation? ( )
选项:
A:/æ/
B:/e/
C:/ai/
D:/eə/
答案: 【/æ/,/e/,/ai/,/eə/

5、 问题:Which of the following words share the same vowel in pronunciation? ( )
选项:
A:bear
B:pair
C:wear
D:beer
答案: 【bear,pair,wear

6、 问题:

Listen to the following conversation and answer Questions 6-10.  
What is the possible relationship between Clare and Beppe? (  )

选项:
A:

Relatives.

B:

Old friends.

C:

Teacher and student.

D:

They are on a language exchange program.

答案: 【

They are on a language exchange program.

7、 问题:Beppe speaks ( ) and wants to improve his ( ) .
选项:
A:Italian, English
B:Italian, French
C:English, accent
D:English, French
答案: 【Italian, English

8、 问题:What was Beppe’s last job? ( )
选项:
A:To make phone calls to sell computers.
B:To help people solve emotional problems.
C:To deal with people’s computer problems on the phone.
D:To help people solve pschological problems.
答案: 【To deal with people’s computer problems on the phone.

9、 问题:What’s Beppe’s new job? ( )
选项:
A:Writing computer programs for a bank.
B:Working as a receptionist.
C:Dealing with people’s computer problems.
D:Working as an operator.
答案: 【Writing computer programs for a bank.

10、 问题:

Why is Beppe happy with his new job? (  )

选项:
A:

He can go together with Scottish friends on weekends.

B:

Because he can earn more money.

C:

Because he's  working all the time.

D:

Because it's a relaxing job.

答案: 【

Because he can earn more money.

11、 问题:

Listen to the following passage and complete Statements 11-15. Then try to practice shadow reading sentence by sentence or phrase by phrase.  
When the first rose appeared on earth it was pure white. A nightingale saw the rose and flew over to see it more clearly. When it looked closely at the rose the nightingale fell into ()at its beauty.

选项:
A:

ecastacy

B:

ecstacies

C:

ecstacied

D:

ecstacying

答案: 【

ecastacy

12、 问题:

The little bird ______ its breast against the  flower and began to sing.

选项:
A:

pressed

B:

press

C:

pressing

D:

prest

答案: 【

pressed

13、 问题:

As it sang it  (  ) to feel the thorns that tore its breast andand pierced  its heart.

选项:
A:

cease

B:

ceased

C:

ceasing

D:

ceases

答案: 【

ceased

14、 问题:

The blood ran down from the its heart and  (  ) the rose crimson red.

选项:
A:

stained

B:

stains

C:

staining

D:

stain

答案: 【

stained

15、 问题:

Towards the centre, where the blood did not reach, the rose was paler — as it  (  ) to this day.

选项:
A:

remains

B:

remained

C:

remaining

D:

remain

答案: 【

remains

第二章 单元测试

1、 问题:When speakers of English are speaking, they pronounce each word as clearly as possible. ( )
选项:
A:对
B:错
答案: 【

2、 问题:Speakers of English join words together by blending or joining the last sound of a word with the initial sound of the following word. ( )
选项:
A:对
B:错
答案: 【

3、 问题:Which of the following types of words are usually unstressed in a sentence? ( )
选项:
A:Pronouns.
B:Prepositions.
C:Adverbs.
D:Conjunctions.
答案: 【Pronouns.,Prepositions.,Conjunctions.

4、 问题:Which of the following phrases require linking in pronuncation? ( )
选项:
A:Third Avenue
B:primary stress
C:bus stop
D:go out
答案: 【Third Avenue,bus stop,go out

5、 问题:Which of the following words require loss of plosion in pronuncation? ( )
选项:
A:teabag
B:textbook
C:island
D:checkboard
答案: 【textbook,checkboard

6、 问题:

Listen to the conversation and choose the best answer to the following question.
What does the woman imply according to the conversation? (  )

选项:
A:

The man could buy a shirt of a different color.

B:

The size of the shirt is all right for the man.

C:

The size the man wants will arrive soon.

D:

The man could come some time later.

答案: 【

The man could buy a shirt of a different color.

7、 问题:

Listen to the conversation and choose the best answer to the following question.
Why does the man's suit seem unusualaccording to the conversation? (  )

选项:
A:

Because the jacket does not suit him.

B:

Because he got dressed in the office.

C:

Because the jacket is too dark.

D:

Because the jacket and pants do not fit together.

答案: 【

Because the jacket and pants do not fit together.

8、 问题:

Listen to the short passage and answer Questions 8-10.
Which of the following objects is NOT mentioned in the recording? (  )

选项:
A:

Forest.

B:

Watermelon.

C:

Frog.

D:

Fog.

答案: 【

Fog.

9、 问题:The speaker’s uncle is good at growing plants, so his uncle has ( ).
选项:
A:a green crown
B:a green song
C:a green thumb
D:a green pond
答案: 【a green thumb

10、 问题:A green worker is someone who ( ).
选项:
A:likes to dress in green
B:always envys others
C:does not have any experience
D:likes everything green
答案: 【does not have any experience

11、 问题:

Listen to the long conversation and answer Questions 11-15.
What does the woman think of the fashion awards last night? (  )

选项:
A:

She thinks some of the clothes look terrible.

B:

She is really interested.

C:

She hopes the fashion awards will be held in the second half of the year.

D:

She wants to learn a lot from the fashion awards.

答案: 【

She thinks some of the clothes look terrible.

12、 问题:

According to the man, what are the fashion awards showing to the audience?  (  )

选项:
A:

The most interesting clothes.

B:

The most fashionable clothes.

C:

The most expensive clothes.

D:

The most beautiful clothes.

答案: 【

The most fashionable clothes.

13、 问题:

What does 'Flares' mean? (  )

选项:
A:

A type of hat.

B:

A type of shoes.

C:

A type of trousers.

D:

A tpye of shirt.

答案: 【

A type of trousers.

14、 问题:

What does the woman decide to do in the end? (  )

选项:
A:

She decides to stick something on her clothes.

B:

She decides to wear ordinary clothes.

C:

She decides to abandon her plain clothes.

D:

She decides to sell some of her clothes.

答案: 【

She decides to wear ordinary clothes.

15、 问题:Does the man like the woman’s decision? ( )
选项:
A:Yes.
B:No.
C:He neither likes nor dislikes her decision.
D:Not mentioned.
答案: 【No.

第三章 单元测试

1、 问题:

Numbers might  take on different forms, such as cardinals, ordinals, decimals, and soon.(  )

选项:
A:对
B:错
答案: 【

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注