第一章 单元测试

1、 问题:

Your classmates and your roommates who are at the same age with you are right 

选项:
A:对
B:错
答案: 【

2、 问题:

It is common for freshmen to feel miserable ,then who can they talk with?

选项:
A:teachers
B:

     counselors     
     counselors     
     counselors     
     counselors     
     counselors     

counselors  
C:classmates    
D: roommates    
答案: 【teachers;

     counselors     
     counselors     
     counselors     
     counselors     
     counselors     

counselors  ;
classmates    ;
 roommates    】

3、 问题:

A valuable book is just like the best friend.

选项:
A:错
B:对
答案: 【

4、 问题:

All books are valuable, so we should do more reading in your spare time. 

选项:
A:对
B:错
答案: 【

5、 问题:

 — Dad, when will you be free? You agreed to go to the seaside with me four days ago.

— I’m sorry, Jean. But I think I will have a _holiday soon.

选项:
A:four-day
B:

four-days

C:fourth day
D:four day
答案: 【four-day

6、 问题:

This story happened on ____.

选项:
A:21st of October, 2009
B:2009, Oct.21st
C:Oct. 21st, 2009
D:2009, 21 October
答案: 【Oct. 21st, 2009

7、 问题:

 _hat is this? It’s_.

选项:
A:Whose; me 
B:Whose; mine
C:Who; mine 
D:Whom; his
答案: 【Whose; mine

8、 问题:

Look! The children are having __good time.

选项:
A:the
B:a
C: / 
D:an
答案: 【a

9、 问题:

a.A demonstration in our computer programming class will be given by Professor Smith at 1:30 p.m. on Thursday, December 21, in Room 1207 in Classroom Building No.1.                               

b. All other students and teachers of our college are welcome to attend.                                     

c.All students and teachers of the Computer Department are expected to be present.                        

Question: What is the correct order of the sentences given above?

选项:
A:a-c-b
B:c-a-b
C:a-b-c
D:b-a-c
答案: 【a-c-b

10、 问题:

A nation will _ only when its young people ___.

选项:
A:thrive;prosper
B:prosper;thrive
C:prosper;prosper
D:thrive;thrive
答案: 【prosper;thrive

第二章 单元测试

1、 问题:

An acquaintance is some one you know very well, you will not only share activities with them, but also share on a very personal level.

选项:
A:错
B:对
答案: 【

2、 问题:

Which of the following are components of a thriving friendship?

选项:
A:thoughtfulness
B:common interests
C:naturalness
D:honesty
答案: 【thoughtfulness;
common interests;
naturalness;
honesty

3、 问题:

Friendship is both a source of pleasure and a component of good health.

选项:
A:错
B:对
答案: 【

4、 问题:

Similar lifestyle is not a significant factor in selecting friends.

选项:
A:对
B:错
答案: 【

5、 问题:

He got up ____ yesterday morning.

选项:
A:latest
B:late
C:lately
D:latter
答案: 【late

6、 问题:

He found the street much ______

选项:
A:crowding
B:crowdedly
C:crowded
D:crowd
答案: 【crowded

7、 问题:

The dog ____ mad.

选项:
A:looks
B:is looked
C:was looked
D:is being looked
答案: 【looks

8、 问题:

The weather ____.

选项:
A:were wet
B:not wet and cold 
C:is wet and cold
D:wet and cold
答案: 【is wet and cold

9、 问题:

What are the steps of writing an apology letter?

选项:
A:Give your apology at the beginning of the letter.
B:Apologize again or give thanks for understanding.
C:State the problem and give explanation for what happened.
D:Arrange for a future action to make up.
答案: 【Give your apology at the beginning of the letter.;
Apologize again or give thanks for understanding.;
State the problem and give explanation for what happened.;
Arrange for a future action to make up.

10、 问题:

A river_____ deep because of its source.

选项:
A:is runing
B:running
C:is run
D:runs
答案: 【runs

第三章 单元测试

1、 问题:

Shopaholic is a person who enjoys shopping very much and spends too much time or money doing it.

选项:
A:对
B:错
答案: 【

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注