第一章 单元测试

1、 问题:

以下属于“Mass Media”下义词的有()

选项:
A:TV 
B:Radio 
C:Newspapers
D:Internet 
答案: 【TV ,Radio ,Newspapers,Internet 

2、 问题:

As is vividly ______ in the cartoon, two tourists are sightseeing on a small boat while discarding their picnic leftovers casually into a lake.

选项:
A:portrayed 
B:possessed  
C:postered
D:poisoned
答案: 【portrayed 

3、 问题:

And below the drawing, there is a __ which says: “after” the travel or “Remains” in the travel.

选项:
A:captain
B:captive
C:caption
D:capture
答案: 【caption

4、 问题:

There was a _ increase in the number of private cars in China from 2013 to 2016. 

选项:
A:stiff
B:stricken
C:stolen
D:stable 
答案: 【stable 

5、 问题:

He has got three times as ______ books as his sister.

选项:
A:more
B:less
C:many
D:much
答案: 【many

6、 问题:

 The pie chart above__ an expenditure structure of the residents during the Spring Festival in a Chinese city. 

选项:
A:presents
B:misleads
C:reveals
D:shows
答案: 【presents,reveals,shows

7、 问题:

At least three primary _ account for such changes.

选项:
A:contributors
B:tractors
C:spectators 
D:factors
答案: 【contributors,factors

8、 问题:

Various clubs and communities welcome any student_in middle school chances for extracurricular activities were little.

选项:
A:where 
B:while 
C:whereas
D:when
答案: 【while ,whereas

9、 问题:

I would like to __ my sincere gratitude to you for your selfless assistance. 

选项:
A:extend 
B:expand
C:expose
D:export 
答案: 【extend 

10、 问题:

The survey was conducted among 100 college students ______ a questionnaire.

选项:
A:by no means of
B:in no way of 
C:by the way of
D:by means of
答案: 【by means of

第二章 单元测试

1、 材料:

1、 问题:

What do we learn about the number of international students in China in 2017?

选项:
A:It is the same as 10 years ago .
B:It is as three times as 10 years ago.  
C:It has more than doubled during the past 10 years.
D:It has increased a little than 10 years ago.
答案: 【It has more than doubled during the past 10 years.

1、 问题:

Which of the following factors attracts more international students to study in China?

选项:
A:High education standards.
B:Increased scholarships for international students.
C:Low college costs in China.
D:Rapid economic development of China. 
答案: 【Increased scholarships for international students.

1、 问题:

Which country is predicted to be the second most popular choice for international students by 2020?

选项:
A:China
B:The UK
C:The US
D:Russia
答案: 【China

2、 材料:

2、 问题:

What is the woman looking forward to?

选项:
A:A special gift from the man.
B:Her wedding anniversary.
C:A call from her dad.
D:Her lucky birthday.
答案: 【Her lucky birthday.

2、 问题:

What did the woman's parents do on her sisters' lucky birthday?

选项:
A:Threw her a surprise party.
B:Took her on a trip overseas.
C:Bought her a golden necklace.
D:Give her a big model plane.
答案: 【Threw her a surprise party.

3、 材料:

3、 问题:

What do many experts think the most wisest thing to do if you're lost in the woods?

选项:
A:walk uphill.
B:Look for food.
C:start a fire.
D:Wait patiently  . 
答案: 【walk uphill.

3、 问题:

What should you do before you going into the woods?

选项:
A:Check the local weather .
B:Find a map and a compass.
C:Prepare enough food and drink.
D:Inform sb of your plan. 
答案: 【Inform sb of your plan. 

4、 问题:

also型增补信息题目中,答案一般在also之前出现。 

选项:
A:对
B:错
答案: 【

5、 问题:

听力材料中记数字时,要写出全部字母,例如:two thousand。

选项:
A:对
B:错
答案: 【

6、 材料:

6、 问题:

How is a good negotiator different from a poor one? 

选项:
A:They are patient.  
B:They learn quikly.
C:They are good at expression. 
D:They upload their principles. 
答案: 【They learn quikly.

7、 问题:

听力材料中,表示研究结果类动词不包括 the study_____ 

选项:
A:reveals 
B:demostrates
C:knows
D:reflcts
答案: 【knows

第三章 单元测试

1、 问题:

查读,也称扫读,是指用较短的时间快速扫视文章,查找具体信息或相关事实与细节的阅读技巧。

选项:
A:对
B:错
答案: 【