绪论 单元测试

1、 问题:

Most people have no real idea how to change to healthy food, and Maureen was no __.

选项:
A:exception 
B:possibility   
C:foundation   
D:ignorance
答案: 【exception 

2、 问题:

He refuses to let others speak and __ every meeting.

选项:
A:dominates
B:affects  
C:confronts 
D:attaches
答案: 【dominates

3、 问题:

 __ 25 years ago next month, the club is holding a party for past and present members.

选项:
A:Forming 
B:Formed 
C:To form
D:Being formed
答案: 【Formed 

4、 问题:

We consider __ the instrument be adjusted each time it is used.

选项:
A:necessary that 
B:it necessary  
C:necessary of it that
D:that it necessary
答案: 【it necessary  

5、 问题:

It was in China ______ Dr. Bethune gave his life to the cause of the revolution.

选项:
A:that 
B:at which
C:where
D:in which    
答案: 【that 

第一章 单元测试

1、 问题:

Which one is NOT a good strategy to make a conversation going on?  

选项:
A:Make your listener laugh
B:Display relaxed body language
C:ask Yes or No question
D:Go deeper with your questions
答案: 【ask Yes or No question

2、 问题:

Which one is a correct listening type?

选项:
A:to listen for the text structure
B: to listening for how to write
C:to listen for the meaning of a certain word.
D:

to listen for a main idea


答案: 【

to listen for a main idea


3、 问题:

Which one is the best translation for 秦始皇?

选项:
A:the first emperor of the Qin Dynasty
B:the emperor of Qin
C:the emperor of Wen of the Wei Kingdom
D:the  emperor of the Qin Dynasty
答案: 【the first emperor of the Qin Dynasty

4、 问题:

Which sentence is the best topic sentence?

选项:
A:To improve English proficiency, one needs to acquire some skills.
B:How to read a novel.
C:They moved to a new apartment last month.
D:Television plays an educational role in daily life.
答案: 【Television plays an educational role in daily life.

5、 问题:

Which one is NOT useful when you previewing an article?

选项:
A:Read the first paragraph.
B:

Read the first sentence of each remaining paragraph.

C:Read the title and subtitles if there are any.
D:Read the third paragraph.
答案: 【Read the third paragraph.

第二章 单元测试

1、 问题:

To develop that habit of reading in thought groups, you may use a /slash to mark off phrases or thought groups. 

选项:
A:对
B:错
答案: 【

2、 问题:

 It is not necessary to develop that habit of reading in groups of words by widening your fixation span. 

选项:
A:对
B:错
答案: 【

3、 问题:

If you describe a person’s size or shape, you can use(    ).

选项:
A:

fat, tubby, overweight

B:

plump, stocky, or bonny 


答案: 【

plump, stocky, or bonny 


4、 问题:

Which one is not belong to the problem-solution pattern? 

选项:
A:

 Situation

B:

Evaluation

C:

Solution 

D:

 Problems

答案: 【

Solution 

5、 问题:

 When you are in a good restaurant, you may ask waiter ______? 

选项:
A:Where is the menu?
B:What specialty do you recommend?
答案: 【What specialty do you recommend?

第三章 单元测试

1、 问题:

Look at the following  statements and decide which are facts (F)and which are opinions (O).

The play was voted ‘the most significant English language play of the 20th century’.

选项:
A:F
B:O
答案: 【F