绪论 单元测试

1、 问题:Which of the following sports belong to the extreme sport?
选项:
A:skydiving
B:hang gliding
C:C.rock climbing
D:bungee jumping
答案: 【skydiving,hang gliding,C.rock climbing,bungee jumping

2、 问题:____ in London is one of the world’s largest and most important museums of human history and culture.
选项:
A:The British Museum
B:The Metropolitan Museum of Art
C:Museum of London
D:Victoria and Albert Museum
答案: 【The British Museum

3、 问题:The Statue of Liberty, a woman holding a torch and a book set on Liberty Island, is located at the entrance to _____.
选项:
A:Washington D.C.
B:New York
C:Los Angeles
D:San Francisco
答案: 【New York

4、 问题:The Elizabeth Tower, which is often referred to by the name of its main bell as __, is an iconic landmark of London and the United Kingdom.
选项:
A:Big Man
B:Big Ben
C:Big Fan
D:Big Gan
答案: 【Big Ben

5、 问题:The most bustling square of New York, known for its many Broadway theatres, cinemas and super signs, is the Times Square .
选项:
A:对
B:错
答案: 【

6、 问题:Which of the following attractions are in the US?
选项:
A:Yellowstone National Park
B:Lake District National Park
C:Great Smoky Mountains Park
D:Grand Canyon Skywalk
答案: 【Yellowstone National Park,Great Smoky Mountains Park,Grand Canyon Skywalk

7、 问题:The Tower of London, officially Her Majesty’s Royal Palace and Fortress of the Tower of London, was used as a prison in the past.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

8、 问题:The wedding of Charles, Prince of Wales and Lady Diana Spencer was held in the _______.
选项:
A:Westminster Abbey
B:St. Paul’s Cathedral
C:Canterbury Cathedral
D:York Minster
答案: 【Westminster Abbey

9、 问题:The Celtic poeple were the earliest known inhabitants of Britain.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

10、 问题:In reality, the British King or Queen is the source of all government powers.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

第一章 单元测试

1、 问题:

There are totally 50 states in America.

选项:
A:对
B:错
答案: 【

2、 问题:

The majority of the people of the U.K. is ______.

选项:
A:

White 

B:

Asians

C:

 Black

D:

Mixed

答案: 【

White 

3、 问题:

The United States has a large population of 323 million, which makes it the ____ populous nation in the world.

选项:
A:

first

B:

second

C:

third

D:

fourth

答案: 【

third

4、 问题:

The major divisions are normally classified as English English, Welsh English and Scottish English in Britain.

选项:
A:对
B:错
答案: 【

5、 问题:

The English and Welsh are both Celtic Language.

选项:
A:对
B:错
答案: 【

6、 问题:

There are many differences between the American English and the British English, such as _______.

选项:
A:

Spelling

B:

pronunciation

C:

 grammar  

D:

all of the above    

答案: 【

all of the above    

7、 问题:

Which of the following is NOT American English?

选项:
A:

fall  

B:

parking lot    

C:

 elevator 

D:

 maths

答案: 【

 maths

8、 问题:Which of the following sports belong to the extreme sport?
选项:
A:skydiving
B:hang gliding
C:C.rock climbing
D:bungee jumping
答案: 【skydiving,hang gliding,C.rock climbing,bungee jumping

9、 问题:____ in London is one of the world’s largest and most important museums of human history and culture.
选项:
A:The British Museum
B:The Metropolitan Museum of Art
C:Museum of London
D:Victoria and Albert Museum
答案: 【The British Museum

10、 问题:Which of the followings is NOT a commonly found mistake when Chinese speak English?
选项:
A:I am come from China.
B:How to say Jiaozi in English?
C:I think I can’t finish my job in time.
D:What time is it?
答案: 【What time is it?

第二章 单元测试

1、 问题:

___ tribes were ancestors of the Highland Scots, the Irish and the Welsh.

选项:
A:

The Iberians  

B:

The Celts  

C:

The Normans  

D:

The Anglo-Saxons  

答案: 【

The Iberians  

2、 问题:

Recorded history of Britain started from the time when the Celts settled on the island. 

选项:
A:对
B:错
答案: 【

3、 问题:

The process of creating a single, unified kingdom of England could be said to have been achieved by__.

选项:
A:

Alfred the Great   

B:

Athelstan of Wessex

C:

William I 

D:

Henry II

答案: 【

Athelstan of Wessex

4、 问题:

What is the nickname of Queen Mary I?

选项:
A:

the Conqueror

B:

Longshank

C:

the Bloody 

D:

the Virgin Queen

答案: 【

the Bloody 

5、 问题:

At the peak of its power, the phrase "the empire on which the sun never sets" was often used to describe the British Empire.                                     

选项:
A:对
B:错
答案: 【

6、 问题:

The earliest identified people lived in America is ______.

选项:
A:

Maoris 

B:

American Indians 

C:

Anglo-Saxons   

D:

Normans

答案: 【

American Indians 

7、 问题:

In 1620, the Pilgrim Fathers sailed for Virginia on a ship called ____.

选项:
A:

Mayflower

B:

 Victoria

C:

 Peace  

D:

Voyage

答案: 【

Mayflower

8、 问题:

The  British Empire established many private companies to administer colonies and  oversea trade, the most famous one is East India Company in India.

选项:
A:对
B:错
答案: 【

9、 问题:

By 1733, English  settlers had occupied 13 colonies along the Atlantic coast.

选项:
A:对
B:错
答案: 【

10、 问题:Which of the following sports belong to the extreme sport?
选项:
A:skydiving
B:hang gliding
C:C.rock climbing
D:bungee jumping
答案: 【skydiving,hang gliding,C.rock climbing,bungee jumping

第三章 单元测试

1、 问题:

The current monarch and head of state is __.

选项:
A:

Mary II 

B:

Elizabeth II   

C:

Anne II 

D:

Catherine II

答案: 【

Elizabeth II   


   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注