第一章 单元测试

1、 问题:

It is the first time for Zhang Li to meet LindaShe may say “()” when she meet Linda.

选项:
A: Excuse me, are you Miss Green from Canada?
B:Hi, I’m Zhang Li.
C:How are you.
D:Nice to meet you.
答案: 【 Excuse me, are you Miss Green from Canada?

2、 问题:

As a college student, the way of making friends not mentioned in teaching video is (   ).

选项:
A:taking class
B:attending activities
C:playing games
D:joining campus clubs
答案: 【playing games

3、 问题:

In introducing the company, which one should not be covered in it?

 

选项:
A:telephone number of the boss
B:history of the company 
C:scale of the Company
D:products and services
答案: 【telephone number of the boss

4、 问题:

Which department is responsible for “personnel development”

选项:
A:Marketing department
B:production department business
C:HR department
D:Sales department
答案: 【HR department

5、 问题:

 In reading job advertisement,which reading method is better?

选项:
A:skimming 
B:scanning
C:both
D:glancing
答案: 【both

6、 问题:

According to the dialogue, Ms Hu suggested that (  ) are very important during an interview.

选项:
A:the certificate and degree
B:honesty and confidence
C:self-introduction and answer the questions
D:dressing and shoes
答案: 【honesty and confidence

7、 问题:

Read the following interview skills, which one is not mentioned?

选项:
A:know yourself well and describe yourself properly
B:know the company well
C:speak clearly and calmly
D:speak without thinking
答案: 【speak without thinking

8、 问题:

 If you are really sleepy or tired, you can (  ).

选项:
A:sleep as you like
B:ask for a leave
C:have a cup of coffee or tea
D:gossip with colleague
答案: 【have a cup of coffee or tea

9、 问题:

What shouldn’t be included in your business card ?

选项:
A:Company Name
B:

Name

C:

Telephone Number

D:

Birthday

答案: 【

Birthday

10、 问题:

The following shouldn’t be included in personal information in your resume except     .

选项:
A:

birthday

B:

height

C:

weight

D:

name

答案: 【

name

第二章 单元测试

1、 问题:You can also end the conversation with_.
选项:
A: How are you
B:Goodbye! Have a nice weekend. 
C:Nice to meet you.
D:Long time no see
答案: 【Goodbye! Have a nice weekend. 

2、 问题:

Unexpected visitors should belong to __.

选项:
A:Urgent and Important
B:Important and not urgent
C:Urgent and not important
D:Not Important and not urgent
答案: 【Urgent and not important

3、 问题:

Some people will misunderstand your ______ and unless you do it in the non-threatening way.

选项:
A:intention
B:intend
C:attention
D:goal
答案: 【intention

4、 问题:

Her outfit was smart but not too ______.

选项:
A:dressed
B:dressy
C:dressing
D:fashion
答案: 【dressy

5、 问题:

A time management matrix can be divided into ______ parts.

选项:
A:two
B:three
C:four
D:five
答案: 【four

6、 问题:

To show your friendliness and willingness to share is much more important than to ___.

选项:
A:show about
B:show around
C:show off
D:show yourself
答案: 【show off

7、 问题:

When serving tea for the guests, it should be paid attention to:Tea should be_____.

选项:
A:be full
B:not be full
C:half
D:empty
答案: 【not be full

8、 问题:

Memos are _  and _____.

选项:
A:concise and to-the-point
B:long and to-the-point
C:short and to-the-point
D:clear and to-the-point
答案: 【short and to-the-point

9、 问题:

An email is sent and replied in the form of a ______ .

选项:
A:letter
B:card
C:note
D:message
答案: 【letter

10、 问题:

A notice is a written in order to ______ people about an event or an activity.

选项:
A:inform
B:blame
C:reward 
D:warn
答案: 【inform

第三章 单元测试

1、 问题:

Which one is not proper for a formal pick-up service at the airport?

选项:
A:You may prepare a placard .
B:Check the flight No. in advance.
C:You may wear as usual.
D: Arrive at the airport early.
答案: 【You may wear as usual.

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注