第一章 单元测试

1、 问题:

We often (   ) that when other people do the same things as we do, they do them for the same reasons; but this assumption is not always reasonable.

选项:
A:explore
B:emerge
C:enrich
D:assume
答案: 【assume

2、 问题:

 He (   ) the gift of imagination from his family, but he lacked the driving power to take action.

选项:
A:inherited
B:acquired
C:overwhelmed
D:pursue
答案: 【inherited

3、 问题:

After a(n) (   ) physical exam, my doctor said I was in good condition except that my blood pressure was a little high.

选项:
A:available
B:giant
C:comprehensive
D:unique
答案: 【comprehensive

4、 问题:

 Our bodies have greater (   ) than most of us realize, and we can benefit by remembering this.

选项:
A:confidence
B:potential
C:innocence
D:approach
答案: 【potential

5、 问题:

 He was proud of being chosen to (   ) in the game, and he promised that he would try as hard as possible.

选项:
A:participate
B:evolve
C:bond
D:embrace
答案: 【participate

第二章 单元测试

1、 问题:City residents       the housing price is unreasonably high.
选项:
A:complain about
B:complain of
C:complain that
D:complain to
答案: 【complain that

2、 问题:Don’t just       ‘wrong with it; suggest some positive ways to solve the problem.
选项:
A:complain about
B:complain of
C:complain that
D:complain to
答案: 【complain about

3、 问题:

He intends to quit the job, not that he dislikes it, but that he is too old for it.

可翻译为:他打算辞职,不是因为他讨厌这项工作,而是因为他年纪太大了,不适合这项工作。

选项:
A:对
B:错
答案: 【

4、 问题:

It is not that Kate doesn’t want to help you, but that it is beyond her power.

可翻译为:不是凯特不想帮你,而是这超出了她的能力范围。

选项:
A:对
B:错
答案: 【

5、 问题:

Not that I’m unwilling to lend you a hand, but (that) I’m too busy for the moment.

可翻译为:不是我不想帮你,而是我现在太忙了。

选项:
A:对
B:错
答案: 【

第三章 单元测试

1、 问题:

“For most undergraduates, non-stop Internet connectivity is the fuel of college life.”的参考译文是

于大多数本科生来说,永不间断的网络是大学生活的动力。

选项:
A:对
B:错
答案: 【

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注