第一章 单元测试

1、 问题:

What are the effective methods to open a speech ?

选项:
A:A Story or an Anecdote
B: An Appropriate Quotation
C:Question
答案: 【A Story or an Anecdote, An Appropriate Quotation,Question

2、 问题:

A supporting detail is a fact, description, example, quotation, anecdote, or other item of information used to ______.

选项:
A:back up a claim
B:illustrate a point
C:explain an idea
D:support a topic sentence
答案: 【back up a claim,illustrate a point,explain an idea,support a topic sentence

3、 问题:

What are the effective methods to close a speech ?

选项:
A:Direct Call to Action
B:Powerful Quotations
C:Ask a Question
D:Make It Personal
答案: 【Direct Call to Action,Powerful Quotations,Ask a Question,Make It Personal

4、 问题:

Previewing is one of the three basic speed reading techniques and allows to extract essential information from reading material before digging into details. 

选项:
A:对
B:错
答案: 【

5、 问题:

A topic sentence contains the main idea upon which a paragraph is developed.

选项:
A:对
B:错
答案: 【

第二章 单元测试

1、 问题:

What are the writing essentials of the Problem-solution Pattern mentioned in the video?

选项:
A:The solution to the problems do not equals to the causes of the problems.
B:The solutions should echo the problems.
C:Use some conjunctions.
答案: 【The solution to the problems do not equals to the causes of the problems.,The solutions should echo the problems.,Use some conjunctions.

2、 问题:

Reading in thought groups can help you break the narrow reading.

选项:
A:对
B:错
答案: 【

3、 问题:

Driving is really Greek for me, because I totally have no idea about the car.  What does the word "Greek " mean in the sentence?

选项:
A:一窍不通
B:希腊
C:非常精通
D:略懂皮毛
答案: 【一窍不通

4、 问题:

Please spell the name of 诸葛亮 in English, according to the rule of spelling names.

选项:
A:Zhuge Liang
B:Zhu Ge Liang
C:Zhuge liang
D:zhuge liang
答案: 【Zhuge Liang

5、 问题:

The pattern of text organization mentioned in the video is problem – solution Pattern.

选项:
A:对
B:错
答案: 【

第三章 单元测试

1、 问题:

Which university did Bill Gates go to?

选项:
A:Peking University
B:Harvard University
C:Oxford University
D:Princeton University
答案: 【Harvard University

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注