绪论 单元测试

1、 问题:Through cultural exploration, you can learn to view the subject matter from diversified perspectives, compare and contrast cultural differences and do in-depth critical thinking.
选项:
A:错
B:对
答案: 【

第一章 单元测试

1、 问题:

Which of the following description of the role of teacher in CLT is not true?

选项:
A:A facilitator of students’ learning
B:An advisor of students’ questions
C:A dominator of the classroom
D:A manager of classroom activities
答案: 【A dominator of the classroom

2、 问题:

A good language teacher should know              .

选项:
A:all of the above
B:how to teach
C:what to teach
D:whom to teach
答案: 【all of the above

3、 问题:

What type of writing is Text A in this unit ?

选项:
A:Exposition
B:Description
C:Argumentation
D:Narration
答案: 【Narration

4、 问题:A thesis statement is a complete sentence that presents your opinion, attitude, or position about the essay topic.
选项:
A:错
B:对
答案: 【

5、 问题:

What does the author want to tell readers from his own experience in giving an effective English lesson to his son?

选项:
A:How to give an effective English lesson
B:Students should not be blamed for their language deficiency.
C:Students can learn better if they are properly taught.
D:English learning is important.
答案: 【Students can learn better if they are properly taught.

6、 问题:

What children          from adults is their strong ability to derive joy from what they are doing

选项:
A:adjust
B:distress
C:distinguish
D:thrust
答案: 【distinguish

7、 问题:

“We'd like to try this on,” she'd say carefully, uttering her words        and properly.

选项:
A:precisely
B:beneficially
C:adequately
D:distinctively
答案: 【precisely

8、 问题:

Many Americans lost faith in the integrity of their political leaders as a result of the Watergate        .

选项:
A:distress
B:deficit
C:span
D:scandal
答案: 【scandal

9、 问题:

You can develop ideas by way of examples, ______, comparison and contast, classification, narration or description, and agumentation.

选项:
A:conduction and correction
B:deduction and decision
C:cause and effect
D:reasoning and reduction
答案: 【cause and effect

10、 问题:

Use _ at the beginning of the conclusion to signal that you're wrapping up the essay.

选项:
A:prepositional words
B:transitonal words
C:plural words
D:metapherical words
答案: 【transitonal words

第二章 单元测试

1、 问题:

What type of writing is Text A in this unit ?

选项:
A:Argumentation
B:Narration
C:Description
D:Exposition
答案: 【Argumentation

2、 问题:

  What’s the author’s purpose of writing this passage?

选项:
A:It presents  the advantages and disadvantages of studying the humanities.
B:It proves that students are moving away from the humanities to “hard skills” .
C:It shows that  humanities are now in bad shape.
D:It emphasizes the significance of studying the humanities.
答案: 【It emphasizes the significance of studying the humanities.

3、 问题:

What is the tone of Text A in this unit?

选项:
A:Critical
B:Humorous
C:Ironic
D:Persuasive
答案: 【Persuasive

4、 问题:

A parent may          his child to do his lessons by threatening to suspend his allowance.

选项:
A: impose
B: exert
C:promote
D:compel
答案: 【compel

5、 问题:

There is a beautiful view from the        of the hill.

选项:
A:ceiling
B:summit
C:landscape
D:maximum
答案: 【summit

6、 问题:

           recent developments we do not think your scheme is practical.

选项:
A:In memory of
B:In view of  
C:In favor of
D:In case of
答案: 【In view of  

7、 问题:

you can choose _ when you write about an advantage/disadvantage essay.

选项:
A:a conclusion
B:a positon
C:a comment
D:an insight
答案: 【a positon

8、 问题:

Close your essay with _ of the advantages and / or disadvantages.

选项:
A:the disscusion
B:the exposition
C:the introduction
D:the summary
答案: 【the summary

9、 问题:

Which of the following does not belong to the humanities?

选项:
A:Law
B:theatre
C:Biochemistry
D:Philosophy
答案: 【Biochemistry

10、 问题:

STEM stands for                .

选项:
A:scociology, technology, engineering, maths
B:science, technology, engineering, math
C:science, technology, electronics, math
D:science, technology, engineering, medicine
答案: 【science, technology, engineering, math

第三章 单元测试

1、 问题:

What type of writing is Text A in this unit ?

选项:
A:Narration
B:Argumentation
C:Exposition
D:Description
答案: 【Exposition

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注