见面课:思辨性阅读、同伴评阅

1、问题:Editorials in newspapers are written mainly to _.
选项:
A:argue a point
B:entertain readers
C:provide information
答案: 【argue a point

2、问题:Samuel Slater opened a new factory in Rhode Island in 1790 and employed seven boys and two girls between the ages of seven and twelve. The primary purpose of this sentence is to
_.
选项:
A:persuade readers
B:inform readers
C:to entertain readers
答案: 【inform readers

3、问题:Much of our lives, in fact, is spent filling out surveys, taking tests, and being interviewed. This statement is a(n) ___.
选项:
A:fact
B:opinion
答案: 【opinion

4、问题:Alder, too, believed that early childhood experiences shaped the human personality, but he emphasized the social nature of the child’s urges. This statement is a(n)_.
选项:
A:fact
B:opinion
答案: 【fact

5、问题:There are two types of note-taking: Table notes and
__.
选项:
A:annotations
B:outline notes
C:reading journals
答案: 【outline notes

6、问题:In source-based writing, when you put the meaning of the text into new words, you are ____.
选项:
A:summarizing
B:quoting
C:paraphrasing
答案: 【paraphrasing

7、问题:Peer review can be adopted to promote students’ collaborative learning.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

8、问题: Tone refers to the author’s attitude toward the subject.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

9、问题:A fallacy is a smart trick in reasoning that is often used to give strong support.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

10、问题:A huge amount of this nation’s land is owned by the government in the form of national parks and forests. This is especially true in the West. Much of this land is not needed for public recreation and could be sold to private enterprises, with the money going to pay off part of the national debt. This sentence shows the author’s bias or point of view.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

见面课:文献引用、分析性写作

1、问题:You must give _ each time when you directly refer to the work of another writer in your writing.
选项:
A:full documentation
B:the author’s name
C:the title of the work
D:the date of publication
答案: 【full documentation

2、问题:Bettelheim, Bruno. The Uses of Enchantment. New York: Knopf, 1976. In this documentation, the underlined part refers to
__.
选项:
A:an article
B:a magazine
C:a book
D:a newspaper
答案: 【a book

3、问题:In their article, “Three Issues in AIDS Research” in Current Social Issues, Leon Cheung and Marlene Johnson write, “Now that we have …” The method of the in-text citation used here is
___.
选项:
A:summarizing
B:paraphrasing
C:quoting
答案: 【quoting

4、问题:The type of citation used in the above sentence (Question 3) is __.
选项:
A:integral citation
B:non-integral citation
答案: 【integral citation

5、问题:According to one scholar, Weinstein, Disneyland’s success is due to its ability to reflect and reinforce “America’s most important beliefs, values, ideals, and symbols” (151). The number put in the parenthesis at the end of the sentence refers to
_.
选项:
A:the paragraph number
B:the page number
C:the section number
答案: 【the page number

6、问题:Like the Tokyo park, Euro Disneyland reflects American themes (Bower 244). The type of citation used in this sentence is _.
选项:
A:integral
B:non-integral
答案: 【non-integral

7、问题:An analytical tool in an analysis paper can be
_.
选项:
A:a principle
B:a theory
C:a concept
D:all of the above
答案: 【all of the above

8、问题:To write a good interpretive essay, you should first ___.
选项:
A:choose an interesting novel
B:think of an interpretive question
C:write an attractive title
答案: 【think of an interpretive question

9、问题:When you analyze a literary work, you are doing
__.
选项:
A:an interpretive analysis
B:a theoretical analysis
C:a personal analysis
答案: 【an interpretive analysis

10、问题:The thesis statement of an interpretive analysis should tell readers ______.
选项:
A:the title of the work
B:the background of the author
C:what to look for in the interpretation
答案: 【what to look for in the interpretation

见面课:考试作文、修改活动及课程答疑

1、问题:The writing task in the new TEM-8 test is _.
选项:
A:narrative essay writing
B:source-based writing
C:argument essay writing
答案: 【source-based writing

2、问题:The two basic parts of a TEM-8 essay are _
.
选项:
A:Response and Conclusion
B:Summary and Response
C:Introduction and Summary
答案: 【Summary and Response

3、问题:When writing a primarily agreeing response, you should do all the following EXCEPT ___.
选项:
A:giving a long summary of the article
B:building on the text
C:applying the ideas to a new context
D:praising the text
答案: 【giving a long summary of the article

4、问题:The supporting evidence for the thesis statement of your response essay often comes from __.
选项:
A:the text given
B:your personal knowledge and experiences
C:the combination of these aspects
D:all of the above
答案: 【all of the above

5、问题: In the IELTS writing test, you are required to write only argument essays.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

见面课:论证及评论性写作

1、问题:Argument refers to an individual claim, but not a whole text.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

2、问题:Toulmin’s argument pattern can be simplified as a general thesis-support structure
选项:
A:对
B:错
答案: 【

3、问题:Is it the role of government to attempt to control population? This yes/no question for argument writing is called an issue question
选项:
A:对
B:错
答案: 【

4、问题:Writing a critical review means making criticisms or being negative.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

5、问题:The review or criticism section is central to a critical review paper, and there is no need to summarize the work to be reviewed.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

6、问题:A good arguable issue usually involves _.
选项:
A:more than one reasonable answer
B:personal tastes
C:purely private questions
答案: 【more than one reasonable answer

7、问题:Qualifiers can play an important role in your writing, giving your readers clues about how confident you feel about the information you’re presenting. Which of the following words is a qualifier?
选项:
A:Might
B:Often
C:Many
D:All of the above.
答案: 【All of the above.

8、问题:A proposal argument essay is written to persuade people to take
_.
选项:
A:your stand or position on an issue
B:your proposed solution to a problem
C:your personal experiences into consideration
答案: 【your proposed solution to a problem

9、问题:In a critical review, criticisms can be made in terms of __.
选项:
A:claims made
B:evidence used
C:support used
D:all of the above
答案: 【all of the above

绪论 单元测试

1、 问题:

1.     Make the choice(s) that can best answer the question.

What is a reading journal?

选项:
A: It is a diary of your thought processes.
B:   It must be convincing.
C: It is only for your own use.
D:  It needs coherence and logic.  
答案: 【 It is a diary of your thought processes. , It is only for your own use.

2、 问题:

1.     Mark the letter that identifies the tone for each of the following sentences.

_____ 1) Baseball was invented as an urban game in order for owners to make money, players to become arrogant, and spectators to drink overpriced beer.

A.   objective

B.    nostalgic

C.    humorous 


选项:
A: objective
B: nostalgic
C: humorous 
答案: 【 humorous 

3、 问题:

There are usually four ways of writing a reading journal: Free-writing, notes-response, question-answer, and multimedia.

选项:
A:对
B:错
答案: 【

4、 问题:

What is the name of this course?

选项:
A:中级英语写作
B:高级英语语法
C:高级英语写作
D:中级英语语法
答案: 【高级英语写作

5、 问题:

Translate “plagiarism” into Chinese.

选项:
A:借鉴
B:抄袭
C:致敬
D:引用
答案: 【抄袭

第一章 单元测试

1、 问题:

 Mark the letter that identifies the tone for each of the following sentences.

_____ Baseball was invented as an urban game in order for owners to make money, players to become arrogant, and spectators to drink overpriced beer.

选项:
A:objective
B:  nostalgic

C:humorous
答案: 【humorous

2、 问题:

Mark the letter that identifies the tone for the following sentence.

______The Puritans came to the new land for religious freedom, yet they allowed little freedom to their followers. Anne Hutchinson was banished from the colony for preaching that salvation can come through good works.

选项:
A:optimistic
B:sentimental
C:ironic
答案: 【ironic

3、 问题:

Mark the letter that identifies the tone for each of the following sentences.

___ When I study now, I’m in a lab with 50 noisy computers. What happened to the quiet chair in a corner with a table for your books, papers, and pencils?

选项:
A:  objective

B:  bitter

C:nostalgic
答案: 【nostalgic

4、 问题:

In a reading journal, we can write about the experience of our daily reading.

选项:
A:对
B:错
答案: 【

5、 问题:

Instead of using words, a reading journal can also use drawings or pictures.

选项:
A:对
B:错
答案: 【

第二章 单元测试

1、 问题:

Recognizing the Summary: For the following paragraph, choose the summary you think is the best.

 

Sociolinguistics is concerned with the ethnography of speaking, that is, with cultural and subcultural patterns of speech variation in different social contexts. The sociolinguist might ask, for example, what kinds of things one talks about in casual conversations with a stranger. A foreigner may know English vocabulary and grammar well but may not know that one typically chats with a stranger about the weather or where one comes from, and not about what one ate that day or how much money one earns. A foreigner may be familiar with much of the culture of a North American city, but if that person divulges the real state of his or her health and feelings to the first person who says, “How are you?” he or she has much to learn about “small talk” in North American English. Similarly, North Americans tend to get confused in societies where greetings are quite different from ours. People in some other societies may ask a greeting, “Where are you going?” or “What are you cooking?” Some Americans may think such questions are rude; others may try to answer in excruciating detail, not realizing that only vague answers are expected, just as we don’t really expect a detailed answer when we ask people “How are you?”

         (qtd. from Judith Resnick & Lanny Lester, Text & Thought, pp. 194-195)

选项:
A:A foreigner may be familiar with the English language but not with the appropriate topics for making small talk.
B:North Americans may not respond appropriately to greetings in other societies.
C:Sociolinguists are interested in how speech is used in different cultures and different social contexts, such as in making small talk and greeting people.
D:Conversation differs around the world.
答案: 【Sociolinguists are interested in how speech is used in different cultures and different social contexts, such as in making small talk and greeting people.

2、 问题:

You could simply wind up with tossed word salad. On the other hand, carefully written sentences can help show how the separate/individual facts and ideas fit together to build the  ____ of the whole.  

选项:
A:meaning
B:mean
C:meaned
D:means
答案: 【meaning

3、 问题:

If your sentences are carelessly formed/written, not only will the summary be unreadable, you will also lose the connection among the pieces of  _____ in the summary.

选项:
A:informational
B:information
C:inform
答案: 【information

4、 问题:

Read the following passage carefully, and fill in each blank with an appropriate word.      The key to writing an effective summary is combining the material you choose to include into_____, coherent sentences and paragraphs.  

选项:
A:concise
B:compact
C:clear
答案: 【concise,compact,clear

5、 问题:

Read the following paragraph

 The most depressing thing about an illness is the sense of being left out or brushed aside by it from the mainstream of living. When a person is ill, he cannot keep up with the world of healthy people. Life begins to occur without him. Even language seems to change. What is said to a sick person does not involve him, and therefore he begins to interpret it differently. He loses touch with the outer, healthy world. His sense of isolation is increased rather than lessened by the regular visits of the doctor. The doctor labels the sick person’s disease and confines him to his special place. With tact and skill, the doctor completes the patient’s helplessness and makes final his division from the world of strong arms, sound legs, clear skin, and lungs that breathe deeply. The sick person’s only hope is to return to life again, and he clings to the thought of getting well.

       (qtd. from Kathleen E. Sullivan, Paragraph Practice, p.125) 

选项:
A:READ
B:NOT READ
答案: 【READ

第三章 单元测试

1、 问题:

书籍的文内引用

Only one of the following MLA in-text citations is handled correctly. Select the correct answer.

1.The student is quoting from page 79 of the following source:

Marshall, Eliot. Legalization: A Debate. New York: Chelsea, 1988.

There are two works by Marshall in the list of works cited.

选项:
A:Marshall explains that marijuana can be dangerous for people with heart conditions because its use “can dramatically increase heart rate and blood pressure” (Legalization 79).
B:Marshall explains that marijuana can be dangerous for people with heart conditions because its use “can dramatically increase heart rate and blood pressure” (79).
C:Marshall explains that marijuana can be dangerous for people with heart conditions because its use “can dramatically increase heart rate and blood pressure” (Marshall 79).
D:Marshall explains that marijuana can be dangerous for people with heart conditions because its use “can dramatically increase heart rate and blood pressure” (Marshall, 79).
答案: 【Marshall explains that marijuana can be dangerous for people with heart conditions because its use “can dramatically increase heart rate and blood pressure” (Legalization 79).

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注