第一章 单元测试

1、 问题:The manager promised that I could ( ) some of my chocolate for the shoes I wanted.
选项:
A:change
B:substitute
C:trade
D:bill
答案: 【trade

2、 问题:It ’s a very popular play, so it will be wise to ( ) seats well in advance.
选项:
A:buy
B:provide
C:book
D:take
答案: 【book

3、 问题:( ) , over 1600 houses, schools and hospitals were transferred to other places in 1953.
选项:
A:On the whole
B:In total
C:Rather
D:Totally
答案: 【In total

4、 问题:( ) he’d come to the door, he thought he might as well go in with the others to have a look.
选项:
A:Now that
B:However
C:Although
D:If
答案: 【Now that

5、 问题:Peter prided himself on never getting ( ) involved in his life.
选项:
A:physically
B:psychologically
C:emotionally
D:intelligently
答案: 【emotionally

6、 问题:Don’t resort to cheap copies; ( ) for the real thing.
选项:
A:save
B:save up
C:make up
D:make of
答案: 【save up

7、 问题:William always gives the best advice on how to solve problems. However, ( ) , his opinion doesn’t count. I do find it funny!
选项:
A:during this time
B:for once
C:once again
D:for a time
答案: 【for once

8、 问题:This plan couldn’t help, ( ) again, it probably couldn’t hurt.
选项:
A:rather
B:however
C:on the other side
D:but then
答案: 【but then

9、 问题:They complained that they had not been consulted properly by the council ( ) the work.
选项:
A:prior to
B:until
C:due to
D:regardless of
答案: 【prior to

10、 问题:The town is ( ) prosperous, bustling and busy — let’s keep it that way.
选项:
A:today
B:presently
C:lasting
D:enduring
答案: 【presently

第二章 单元测试

1、 问题:I have found that the community has ( ) great changes since I was here last.
选项:
A:submitted
B:undergone
C:sustained
D:experimented
答案: 【undergone

2、 问题:In running this business, I need to ( ) ask myself whether what I’m doing is aligned with my goals.
选项:
A:invariably
B:usually
C:endlessly
D:constantly
答案: 【constantly

3、 问题:He was the sort of good listener who seemed to find everybody else more interesting and( )  than himself.
选项:
A:impossible
B:impressive
C:unlikely
D:unimaginable
答案: 【impressive

4、 问题:It is much better to concentrate on a few subjects which interest you than try to ( ) your mind with knowledge.
选项:
A:fill
B:full
C:meet
D:fulfill
答案: 【fill

5、 问题:Rather than being hoodwinked, I would ( ) anything.
选项:
A:indulge
B:diverge
C:endure
D:instruct
答案: 【endure

6、 问题:A fortunate encounter brought the two friends together after a long ( ) .
选项:
A:distinction
B:difference
C:separation
D:discrimination
答案: 【separation

7、 问题:Most of us thought that you ( ) to those questions in an interesting and unusual way.
选项:
A:reacted
B:impacted
C:worked
D:acted
答案: 【reacted

8、 问题:I have often seen him ( ) upon the moon and stars for hours. Why do you think he is doing that?
选项:
A:look
B:glance
C:stare
D:gaze
答案: 【gaze

9、 问题:We ( ) a parent to care for us, to forgive us our errors, and to save us from our childish mistakes.
选项:
A:search for
B:long for
C:for long
D:look after
答案: 【long for

10、 问题:His occasional courtesies did not ( ) his general rudeness.
选项:
A:compensate for
B:pay back
C:keep up
D:change into
答案: 【compensate for

第三章 单元测试

1、 问题:Louie was fun, with a great sense of play, and yet, unafraid to ( ) new challenges.
选项:
A:take in
B:take on
C:take out
D:take up
答案: 【take on

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注