第一章 单元测试

1、 问题:

Which of the following is NOT one of the great English speakers in the history of the last one hundred years?

选项:
A:Winston Churchil.
B:Adam Smith.
C:Martin Luther King.
答案: 【Adam Smith.

2、 问题:

To draw audiences attention, a good speaker always shows _ to/for his/her speech.

选项:
A:indifference
B:passion
C:a craze
答案: 【passion

3、 问题:

What channel did Winston Churchill employ when making speech during the Second World War?

选项:
A:Radio.
B:Television.
C:Internet.
答案: 【Radio.

4、 问题:

 Without the nutritious base of_, a good speech is impossible to occur.

选项:
A:critical thinking
B:culture
C:Logic
答案: 【culture

5、 问题:

Cicero, the greatest speech maker in ancient Rome, felt _ when making a speech.

选项:
A:easy
B:

confident

C:nervous
答案: 【nervous

6、 问题:

According to a professional speech consultant, _ can reduce stage fright by up to 75 percent.

选项:
A:rich experience
B:preparation
C:confidence
答案: 【preparation

7、 问题:

 Mr. Roosevelt was a very ethical speaker because_.

选项:
A:he was paralyzed
B:he gave speech
C:he managed to stand up and made a speech for his country
答案: 【he managed to stand up and made a speech for his country

8、 问题:

 To get the attention and interest of the audience, you can take the following methods except_.

选项:
A:posing a question
B:telling a story
C:making a long statement
答案: 【making a long statement

9、 问题:

 We can present the main points by employing the following orders except _.

选项:
A:chronological order
B:topical order
C:alphabetical order
答案: 【alphabetical order

10、 问题:

The right postures of making a speech include the following except_.

选项:
A:planting your feet widely
B:hanging your arms loosely by your side
C:looking over your audience and smiling
答案: 【planting your feet widely

第二章 单元测试

1、 问题:

If you have served as a volunteer teacher, probably you can talk about_.

选项:
A:your love for music
B:your experience of being a volunteer teacher
C:your findings during the travel
答案: 【your experience of being a volunteer teacher

2、 问题:

Which of the following is NOT one of the three general purposes of public speech?

选项:
A:To inform.
B:To persuade.
C:To criticize.
答案: 【To criticize.

3、 问题:

Its important to prevent your purpose from_.

选项:
A:being general
B:being clear
C:being specific
答案: 【being general

4、 问题:

Without an eye to observe and a mind to do real thinking, you cannot find the most suitable topic. _

选项:
A:True
B:False
答案: 【True

5、 问题:

To impose legal measures and moral criticism on domestic violence” is no more instructive than domestic violence. _

 

选项:
A:True
B:False
答案: 【False

6、 问题:

Many experienced speakers consider ___  the very life of speeches

选项:
A:

examples

B:statistics
C:testimony
答案: 【

examples

7、 问题:

 _____ is an example that describes an imaginary or fictitious situation.

选项:
A:A hypothetical example
B:An extended example
C:A brief example
答案: 【A hypothetical example

8、 问题:

Lord Kelvin once said When you can measure what you are speaking about, and express it in _, you know something about it.

选项:
A:examples
B:numbers
C:testimony
答案: 【numbers

9、 问题:

Which of the following sources may not be considered reliable or trustworthy when a speaker cites statistics from them?

选项:
A:government websites
B:personal blogs
C:academic institutions
答案: 【personal blogs

10、 问题:

 In your speech you include the statement made by a top student in your class to illustrate the importance of study habits, this kind of testimony is called _

选项:
A:expert testimony
B:peer testimony
C:celebrity testimony
答案: 【peer testimony

第三章 单元测试

1、 问题:

A good speaker always organizes his speech in a/an _____ way so that the audience can follow his ideas from beginning to end.

选项:
A:random
B:orderly
C:emotional
答案: 【orderly

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注