见面课:娱乐与运动

1、问题:We were playing a game of cards when Marty suddenly saw red. He said it was because .
选项:
A:he got some great cards
B:he only got hearts and diamonds
C:he saw Harry cheating
答案: 【he saw Harry cheating

2、问题: Jack asked me how he looked after his operation, so I told a white lie and said__.A. he looked greatB. he looked terribleC. I’d gone blind and I couldn’t see him
选项:
A:he looked great
B:he looked terrible
C: I’d gone blind and I couldn’t see him
答案: 【he looked great

3、问题:Please tell me about your first day in Beijing—I’m all ears! The underlined sentence means that:
选项:
A:I’m very sorry to hear that.
B:I’m very eager to hear that.
C:I have an earache.
D:I can’t hear you.
答案: 【I’m very eager to hear that.

4、问题:The fans were all eyes when Taylor Swift, an American singer-songwriter, started performing. Does the sentence means that all the fans focused on Taylor Swift?
选项:
A:对
B:错
答案: 【

5、问题: The Olympic motto is faster, higher,
_.
选项:
A:farther
B:deeper
C:longer
D:stronger
答案: 【stronger

见面课:校园与职场

1、问题:_is a greeting or an expression of admiration in which two people each raise a hand above their shoulders and bring the fronts of their hands together with force.
选项:
A:Thumbs up
B:High five
C:Fingers crossed
D:Low five
答案: 【High five

2、问题:That man may look very small and insignificant, but don’t judge a book by its cover – he’s a very powerful man in his circle. The underlined sentence means that one shouldn’t prejudge the worth or value of something by its outward appearance alone. Is the definition correct? A. Yes. B. No.
选项:
A:Yes.
B:No.
答案: 【Yes.

3、问题:Tom’s first school only had eight pupils and he was the star, but when he got to a high-school of eight hundred students, he was
.
选项:
A: a big fish in a small pond
B:a little fish in a big pond
C: a big fish in a big pond
D:a little fish in a small pond
答案: 【a little fish in a big pond

4、问题:Mary is not interested in living in big competitive cities. She would rather be _.A. a little fish in a big pond B. a little fish in a small pond C. a big fish in a big pond D. a big fish in a small pond
选项:
A:a little fish in a big pond
B:a little fish in a small pond
C:a big fish in a big pond
D:a big fish in a small pond
答案: 【a big fish in a small pond

5、问题:
is the highest university degree that is conferred after a course of study by universities in most countries.
选项:
A:Associate degree
B:Bachelor
C:Master
D:Ph.D.
答案: 【Ph.D.

见面课:美食与萌宠

1、问题:You’d better make your own decision, don’t just ___.
选项:
A:play the goat
B:follow like sheep
C:count sheep
D:sort out the sheep from the goat
答案: 【follow like sheep

2、问题:Please stop prying into my private life. Remember,
__.
选项:
A:Birds of a feather flock together
B:Pigs might fly
C:Curiosity killed the cat
D:Let the cat out of the bag
答案: 【Curiosity killed the cat

3、问题:Mary has an adorable daughter. Her friends always say to her, “The apple doesn’t fall too far from the tree.” The underlined sentence means:
选项:
A:Mary and her daughter are very similar.
B:Mary and her daughter are very different.
C:Mary and her daughter love each other.
D:Mary and her daughter dislike each other.
答案: 【Mary and her daughter are very similar.

4、问题:Dogs are human friends and ownership of dogs can help people lessen blood pressure and
__.
选项:
A: keep clean and tidy
B:focus on their work
C:put on weight
D:reduce stress
答案: 【reduce stress

5、问题:In the third live course, Mr. Liu mentioned gelato, which is a sort of _____ ice cream.
选项:
A:American
B:British
C:Italian
D: Chinese
答案: 【Italian

见面课:谈谈出游

1、问题:Unlike his elder brother who lives in a dream world, Jimmy always_.
选项:
A:has a daydream
B:keeps both feet on the ground
C:has good luck
D:takes pride in himself
答案: 【keeps both feet on the ground

2、问题:Sara is probably the most
person I’ve ever met. We can depend on her.
选项:
A:down to earth
B: back down to earth
C:down to moon
D:back down to moon
答案: 【down to earth

3、问题:No matter how exhilarating my travels are, I’m always thrilled to come home, just because
__.
选项:
A:south or north, home’s best
B:south or north, home’s better
C:east or west, home’s best
D:east or west, home’s better
答案: 【east or west, home’s best

4、问题:Dezhou, a city in Shandong Province, is famous for_____.
选项:
A:braised fish
B:braised goose
C:braised duck
D:braised chicken
答案: 【braised chicken

5、问题:Brian Dyson, former CEO of the Coca-Cola Company said, “Life is not a race, but a journey to be savored each step of the way.” Does it mean that people can enjoy every minute of their life?
选项:
A:对
B:错
答案: 【

第一章 单元测试

1、 问题:

Teacher’s Pet means the pet which a teacher keeps.

选项:
A:对
B:错
答案: 【

2、 问题:

I'm a night owl and seldom go to bed until after midnight. I often____. 

选项:
A:hunt an owl at night
B:stay up
答案: 【stay up

3、 问题:

Hit the books means to beat the books hard. 

选项:
A:对
B:错
答案: 【

4、 问题:

We're going to dine out to celebrate this evening, because my roommate passed CET-6 with flying____.

选项:
A:flags
B:colours
答案: 【colours

5、 问题:

He has an excellent job, with an amazing car! He even owns his own flat in the City. So he's a bit of a high-flyer. So he is____.

选项:
A:successful
B: on airplane a lot
答案: 【successful

6、 问题:

When we say somebody only goes to the library once in a blue moon, we imply that he seldom goes to the library.

选项:
A:对
B:错
答案: 【

7、 问题:

Choose the best translation of “give him an A for effort” .

选项:
A:给了他一个A
B:因为努力给了他一个A
C:老师承认他为此付出努力
D:给了他一个A以示鼓励
答案: 【老师承认他为此付出努力

8、 问题:

She’s ___ the moon about her progress. She really wasn’t expecting to get an A on her paper.

选项:
A:on
B:in
C:over
D:above
答案: 【over

9、 问题:

If something is a "drag", that means it is unpleasing or depressing.

选项:
A:对
B:错
答案: 【

10、 问题:

__  is about work and means to have a lot or too many duties to perform, or too much work to do at one time.

选项:
A:To have a lot in one’s mouth
B:To have a lot in one’s bag
C:To have a lot on one’s plate
D:To have a lot on ones leg
答案: 【To have a lot on one’s plate

第二章 单元测试

1、 问题:

Choose the best translation of “You have really left me high and dry.”

选项:
A:你真的给我一种“高冷”的感觉。
B:你真的让我孤立无援了。
C:你真的把我留在这又高又干的地方了。
D:你真的把高而干燥的东西留给我了。
答案: 【你真的让我孤立无援了。

2、 问题:

To land a job means to get a new job.

选项:
A:对
B:错
答案: 【

3、 问题:

Roll one’s sleeves up implicates __.

选项:
A:to expose the arms
B:to turn one's sleeves upward
C:to prepare to get to work
D:to be ready to take action
答案: 【to prepare to get to work,to be ready to take action

4、 问题:

Which of the followings means a large sum of money

选项:
A:penny-ante
B:penny wise
C:penny pincher
D:pretty penny
答案: 【pretty penny

5、 问题:

Which of the following phrases can be translated into “生活富裕、过得很阔气”

选项:
A:live high off the hog
B:get on one’s high hog
C:on a high horse
D:get off one’s high horse
答案: 【live high off the hog

6、 问题:

You paid only one hundred dollars per month to rent that apartment ? That was ____ bang for your buck

选项:
A:more
B:really
C:the most
D:true
答案: 【more,really,the most,true

7、 问题:

Low-paying jobs are _ but it’s hard to find a good one. 

选项:
A:a dime a dozen
B: a dime and dozen
C:a dime and dozens
D:dimes and dozens
答案: 【a dime a dozen

8、 问题:

The car was so expensive! I can't afford it, and I don't want to break the _____.

选项:
A:bank
B:band
C:card
D:road
答案: 【bank

9、 问题:

The phrase “burn a hole in one’s pocket” is usually applied to money, suggesting that the person with the money feels the need to spend it quickly.

选项:
A:对
B:错
答案: 【

10、 问题:

It's time to roll up your _ and get the job done.

选项:
A:collar
B:sleeves
C:carpet
D:tablecloth
答案: 【sleeves

第三章 单元测试

1、 问题:

Girly girl is a girl or woman who chooses to dress and behave in a traditionally feminine style, and talking about relationships and other activities which are associated with the traditional gender role of a girl. 

选项:
A:对
B:错
答案: 【

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注