第一章 单元测试

1、 问题:

 Chinese people, especially married adult men don’t like to be given __hats.

选项:
A:green
B:read
C:yellow
D:purple
答案: 【green

2、 问题:

 English is the international language, especially when it comes to _____.

选项:
A:fishing
B:traveling
C:shopping
D: eating
答案: 【traveling

3、 问题:

There is no doubt that fewer than __ Chinese are proficient English speakers.

选项:
A:30 million
B:40 million
C:20 million
D:50 million
答案: 【20 million

4、 问题:

In the video, Michael says, many Chinese do know more than one language. They might know _____.

选项:
A: Mandarin
B:Cantonese
C:a local dialect
D:all of the above
答案: 【all of the above

5、 问题:

After watching each unit of Learning Tips for Spoken English, you’re given some questions to answer, the purpose is not to _____.

选项:
A: test your comprehension on the one hand
B:stimulate your critical thinking
C:develop your problem-solving skills on the other
D:make you know more teachers
答案: 【make you know more teachers

6、 问题:

Needless to say, speaking English in a (n) _____ way is more useful and practical than the formal one.

选项:
A:informal
B:funny
C:serious
D:formal
答案: 【informal

7、 问题:

Put briefly, our college students can learn _______from this course.

选项:
A:the strategies about how to drive a car when studying in the university
B:how to film a video
C:the common forms of American dialects
D:English slang words, idiomatic expressions, verbal phrases
答案: 【English slang words, idiomatic expressions, verbal phrases

8、 问题:

You’ll also learn the methods of ______ in order to gain confidence through public speaking.

选项:
A:how to conduct prepared and impromptu speeches
B:how to sing a song
C:how to write a poem in English
D:how to read newspapers in English
答案: 【how to conduct prepared and impromptu speeches

9、 问题:

The big challenges that you are bound to encounter can be divided into three categories, they are ______.

选项:
A:the psychological barriers
B: the linguistic barriers
C:cultural barriers
D: all of the above
答案: 【 all of the above

10、 问题:

Before Edward came to China, he learned as much Chinese as he could, because he had several reasons except for one fact, he was not to learn how _______ 

选项:
A:to know the numbers
B:to read Chinese words
C:to be able to tell a Taxi driver where to go
D:to be able to order food
答案: 【to read Chinese words

11、 问题:

Nowadays, less than 5% of Chinese English learners possess barrier-free communication skills in English. 

选项:
A:T
B:F
答案: 【T

12、 问题:

When our students learn English in a college or university, their English level is normally not judged by their examination results.

选项:
A:T
B:F
答案: 【F

13、 问题:

Thai people don’t like you to touch their kids’ heads, because they fully believe that there is a link between the sky and their kids’ heads.

选项:
A:T
B:F
答案: 【T

14、 问题:

When you try to become fluent in English, you are destined not to encounter any difficulties even if English is not our mother tongue.

选项:
A:T
B:F
答案: 【F

15、 问题:

It’s George Washington’s saying: “Wars are fought with weapons, but they are won by men.”

选项:
A:T
B:F
答案: 【F

16、 问题:

According to the course, although psychological barriers are __, they can be just as impenetrable as more obvious barriers, such as language differences.

选项:
A:stumble
B:invisible
C:intentionally
D:equipped
答案: 【invisible

17、 问题:

Truly speaking, even if English learners have memorized thousands of words and dozens of grammar rules, they can still __upon a mysterious invisible block.

选项:
A:stumble
B:invisible
C:intentionally
D:equipped
答案: 【stumble

18、 问题:

It is often said that “The past often __ into perceptions about the future.”

选项:
A:invisible
B:intentionally
C:equipped
D:creeps
答案: 【creeps

19、 问题:

In those days, they were fully prepared for the college entrance examination instead of being __with practical skills, like communicating effectively in English.

选项:
A: stumble
B: intentionally
C: equipped
D: creeps
答案: 【 equipped

20、 问题:

When they were high school students, they were requested to memorize new words, study English grammar, read passages and write essays day by day for not being armed with practical skills.

选项:
A:T
B:F
答案: 【T

21、 问题:

 No one can deny that once our college students are requested to do their unfamiliar thing: speaking more in English, especially with native English speakers, they feel shy and uncomfortable.

选项:
A:T
B:F
答案: 【T

22、 问题:

In Dr. Pan’s opinion, lack of a good studying habit and an effective learning method has also caused our students’ unhappiness._

选项:
A:T
B:F
答案: 【F

23、 问题:

To be sure, if you’re able to realize that you have this fear of speaking English, you’re already halfway through the difficulty.

选项:
A:T
B:F
答案: 【T

24、 问题:

Today, this course is going to discuss how to ____ break through students’ psychological barriers in English speaking.

选项:
A:internal
B:effectively
C:options
D:require
答案: 【effectively

25、 问题:

One of the most urgent things that educators are supposed to do is to stimulate students’ ______ incentive, along with the external incentive that they can implement in their own educational settings.

选项:
A:internal
B:effectively
C:options
D:maintain
答案: 【internal

26、 问题:

In short, breaking through the psychological barriers truly _our certain efforts.

选项:
A:effectively
B:options
C:requires
D:maintain
答案: 【requires

27、 问题:

Generally put, keep your _opened, do well now, even though you really don’t know why, go for it, and the doors will open.

选项:
A:effectively
B:options
C:requires
D:maintain
答案: 【options

28、 问题:

It’s unnecessary for the teachers to understanding why the college students are learning a foreign language.

选项:
A:T
B:F
答案: 【F

29、 问题:

Teachers also need to reflect what a kind of teaching style should they implement in classroom and what additional elements should they exert to the current teaching method.

选项:
A:T
B:F
答案: 【T

30、 问题:

The only reason why college students can’t speak English fluently is that they are truly short of real English environment since Chinese is our mother tongue, and English is our foreign tongue. 

选项:
A:T
B:F
答案: 【F

31、 问题:

If students only want to pass their tests and don’t care about their future language learning, then they might not speak English fluently.

选项:
A:T
B:F
答案: 【T

32、 问题:

The second step to reduce students’ psychological barriers, according to the course, is to have a better understanding of students’ different needs.

选项:
A:T
B:F
答案: 【T

33、 问题:

It is no exaggeration to say that, to any non-native English speakers, speaking any foreign language can be easily _____.

选项:
A:fake
B:theory
C:intimidating
D:translate
答案: 【intimidating

34、 问题:

There’s a widespread saying in English, it’s called “_it till you make it”

选项:
A:fake
B:theory
C:intimidating
D:translate
答案: 【fake

35、 问题:

Because you are actually doing it, you are sooner or later turning ______into reality.

选项:
A:fake
B:theory
C:translate
D:boost
答案: 【theory

36、 问题:

Certain kinds of practice can be very helpful for ______your English speaking confidence

选项:
A:faking
B:intimidating
C:translating
D:boosting
答案: 【boosting

37、 问题:

Karl Marx once said “When people are learning a foreign languagethey should not ______everything into their own language.

选项:
A:theory
B:intimidate
C:translate
D:boost
答案: 【translate

38、 问题:

Having a native English speaker’s accent or having a talk with people abroad, the former opinion is more important to Dr. Pan.

选项:
A:T
B:F
答案: 【F

39、 问题:

In the mind of most Chinese colleges students, it’s a face-losing matter if they don’t speak English like Americans or British people.

选项:
A:T
B:F
答案: 【T

40、 问题:

If you have a slight Chinese accent, it dose not matter. The most important thing is that you’re speaking clearly. 

选项:
A:T
B:F
答案: 【T

第二章 单元测试

1、 问题:

Simply put, when we want to farewell with others, we’re taught in school to say “____” in a formal way.

选项:
A: You bet
B: how’s it going
C:Goodbye
D: Love you more than I can say
答案: 【Goodbye

2、 问题:

How should we respond when the American bus driver says “hey, what’s up” to us?

选项:
A:Sit down
B:Say “Hi” to him/her
C:Do nothing
D:Say “Goodbye” to him or her
答案: 【Say “Hi” to him/her

3、 问题:

ODO is adding a slew of words that only recently came into general usage, many have been driven by fast-moving trends in________.

选项:
A:Technology and culture
B: Chillax
C:Pictographs
D: Better communication
答案: 【Technology and culture

4、 问题:

ODO has named the “2015 Word of the Year”, and the winner is an emoji, which is called the__.

选项:
A:“Face with tears of sadness”
B:“Face with tears of joy”
C:“Face with tears of bitterness”
D:“Face with tears of fun”
答案: 【“Face with tears of joy”

5、 问题:

A gesture is a characteristic of ______ communication in which visible body actions communicate particular message.

选项:
A: reinforcing
B:nonverbal
C:offensive
D:Sino-American
答案: 【nonverbal

6、 问题:

Which of the following are not the common gestures that are used among our college students today?

选项:
A:Air Quotes.
B: OK.
C:thumb up.
D:V.
答案: 【Air Quotes.

7、 问题:

More to the point, you should know not only the literal meaning but also the ______meaning

选项:
A:wisdom
B:command
C:equivalents
D:figurative
答案: 【figurative

8、 问题:

In our daily life, which of following term means ”Mianwu biaoqing”?

选项:
A:Wear the pants
B:Chatterbox
C:A Poker face
D: Goose bumps.
答案: 【A Poker face

9、 问题:

To tell you the truth, this might make some married men feel uncomfortable, because they are no longer the______ of the family.

选项:
A:collocation
B:idiomatic
C:the birds and bee
D:breadwinner
答案: 【breadwinner

10、 问题:

It is obvious that __language (s) have/has their/its own collocation of wise sayings.

选项:
A:few
B:many
C:nearly all the
D:every
答案: 【every

11、 问题:

They indeed offer us advice about how to live a better life, and also transfer some underlying ideas, principles and values of a given culture or society. Theses sayings are called _____

选项:
A:Proverbs
B: Slang
C:Idioms
D:Sayings
答案: 【Idioms

12、 问题:

We all know that _are often used as short expressions to describe how someone feels about a situation.

选项:
A:pauper
B:collocations
C:expressive
D: substantial
答案: 【collocations

13、 问题:

Collocations are a group of ____ or even more words that usually go together. They’re often used as short expressions to describe how someone feels about a situation.

选项:
A:one
B:two
C:three
D:four
答案: 【two

14、 问题:

As a matter of fact, we would use a family tree to ___ the relationship among our family members.

选项:
A:chart
B:diagram
C:graph
D:figure
答案: 【diagram

15、 问题:

According to Wikipedia, the term “Phrasal Verb” is commonly applied to two or three distinct but related ____ in English.

选项:
A:get round to
B: constructions
C: spoken
D: passed up
答案: 【 constructions

16、 问题:

According to Wikipedia, the term “Phrasal Verb” is commonly applied to _or __ distinct but related constructions in English.

选项:
A:1 , 2
B:2 , 3
C:3 , 4
D:1 , 3
答案: 【2 , 3

17、 问题:

Truly speaking, some name phrases are so closely related to the Bible, a collection of texts _____ in Judaism and Christianity.

选项:
A:anecdotes
B:sacred
C:perceived
D:versatile
答案: 【sacred

18、 问题:

In America when kids want to go to the bathroom, teachers would ask them to do __or _.

选项:
A:pee; poo
B:No.1; No.2
C:big; small
D:short; long
答案: 【No.1; No.2

19、 问题:

Nowadays, without any doubt, there are tens of thousands of courses ______on the Web for our college students to study.

选项:
A:strikingly
B: massive
C:interactions
D:available
答案: 【available

20、 问题:

If our college students are eager to improve their spoken English, they are truly supposed to _____the finest MOOCs from a variety of providers.

选项:
A:pick in
B:pick down
C:pick with
D:pick up
答案: 【pick up

21、 问题:

The reason why Dr. Pan’s female student is so crazy about the MOOCs is because she can watch the foreign lectures with the English-Chinese _____.

选项:
A:pick in
B:subtitles
C:words
D:pick up
答案: 【subtitles

22、 问题:

The key to studying English well is to make English-learning matters fun and enjoyable through the right tools and__.

选项:
A:abroad
B: rhythm
C: intonation
D:habits
答案: 【habits

23、 问题:

Truly speaking, being human beings, our relationship with songs and music is deeply and  hugely ______.

选项:
A:amazing
B:interesting
C:rewarding
D:growing
答案: 【rewarding

24、 问题:

Not surprisingly, music is a (n) ____habit, and our college students can take themselves wherever they go and they can listen to them over and over again. 

选项:
A: unforgettable
B:difficult
C:easy
D:bad
答案: 【easy

25、 问题:

To tell you the truth, we’ll be focusing on how to use daily-used ______in English expressions.

选项:
A:combing
B:rumpled
C: articles
D:figuratively
答案: 【 articles

26、 问题:

The term “Hit someone below the belt” means that___

选项:
A:actually hit someone
B:hurt someone’s heart
C:make somebody angry
D:loose one’s belt
答案: 【hurt someone’s heart

27、 问题:

Nowadays, many college students in China have wondered: How can we move from ___ to advanced levels in English speaking?

选项:
A:bottleneck
B: intermediate
C:hydrated
D:painstaking
答案: 【 intermediate

28、 问题:

It’s more correct to say that _____is a religious occasion.

选项:
A:The Spring Festival
B: Christmas
C:Labor Day
D:The National Day
答案: 【 Christmas

29、 问题:

In Michael’s perspective, you’d better express your creative ideas in the way that is clearly and __delivered.

选项:
A:illustrate
B:audible
C: chronologically
D: combine
答案: 【 chronologically

30、 问题:

We should keep in mind that the introduction should contain _to___ percent of the whole speech.

选项:
A:5,10
B:10,15
C:15,20
D:20,25
答案: 【10,15

31、 问题:

According to the video, a prepared speech requires the speaker all the following except?

选项:
A: to carefully plan it in advance
B:to rehearse to ensure it could flow well
C:to take just the right amount of time to deliver
D:to use profound English
答案: 【to use profound English

32、 问题:

Dr. Pan in the video explains, “In my own teaching, I’ve already ___ my students to watch their tapes after class.”

选项:
A:composed
B:awareness
C: crucial
D: recommended
答案: 【 recommended

33、 问题:

The useful phrases for this part, namely, how to use personal experiences or her issues or viewpoints, don’t include_______. 

选项:
A:Today, I’ll tell you a story…
B:I was one of the candidates…
C:If I were one of those…
D:The topic of today’s presentation is…
答案: 【The topic of today’s presentation is…

34、 问题:

 In the video, who has not been mentioned as a good example for a successful speech?

选项:
A:Martin Luther King
B:Steve Jobs
C:Tim Cook
D:Jin Xiaoyi
答案: 【Martin Luther King

35、 问题:

As Henry Hartman says in this unit, “Success always comes when preparation meets  _______.”

选项:
A:spontaneous
B:measure
C:opportunity
D:contribution
答案: 【opportunity

36、 问题:

As an old Chinese saying goes, “One minute’s brilliance on the stage takes a _ ten years’ practice beyond that.”

选项:
A:perform
B:performance
C:performed
D:performing
答案: 【performance

37、 问题:

If you want to become an effective impromptu speaker, you need to___ your energies and efforts in your speaking bank.

选项:
A:scenic
B:invest
C: flavors
D:subject
答案: 【invest

38、 问题:

You need to invest your energies and efforts in your “Speaking bank”, such as______.

选项:
A: proverbs
B:celebrity quotes
C: interesting jokes
D:all of the above
答案: 【all of the above

39、 问题:

So much so in fact, all the following topics are discussed among three instructors in this unit except for __.

选项:
A:people
B:places
C:things
D:education
答案: 【education

40、 问题:

According to the instructors in this unit, what is the proper length for making an impromptu speech?

选项:
A:2 minutes
B:3 minutes
C:4 minutes
D:5 minutes
答案: 【3 minutes

第三章 单元测试

1、 问题:

For the ____ step when I assisted the consul at the Consulate, one incredible thing truly surprised me.

选项:
A:locally
B:inappropriate
C: initial
D: grant
答案: 【 initial

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注