见面课:英文电影里的文化

1、问题:In the western movie, which comes out of many legends of the American West, a typical figure is the lonesome __.
选项:
A:boy
B:cowboy
C:man
D:woman
答案: 【cowboy

2、问题:Americans like this image in their films because they are highly independent themselves, and
_counts a great deal with them.
选项:
A:communism
B:capitalism
C:individualism
D:democracy
答案: 【individualism

3、问题:
is not only a product of culture, but also a carrier of culture.
选项:
A:TV set
B:Film
C:Internet
D:Cellphone
答案: 【Film

4、问题:Democracy and
_is one of the most basic principles of American philosophy.
选项:
A:freedom
B:responsibility
C:peace
D:hope
答案: 【freedom

5、问题:
___is the centre of the American film industry.
选项:
A:Hollywood
B:New York
C:Paris
D:London
答案: 【Hollywood

见面课:英文电影里的美文学

1、问题:May 1610, 120 years after , is still a perilous journey.
选项:
A:Columbus
B:Galileo
C:Darwin
D:Montesquieu
答案: 【Columbus

2、问题: is the only black woman writer in American Nobel Prize Winners in Literature.
选项:
A:Pearl S. Buck
B:Ernest Hemingway
C:William Faulkner
D:Toni Morrison
答案: 【Toni Morrison

3、问题: is the first to settle in what is now the United States.
选项:
A:The English
B:The Spanish
C: The Portuguese
D: The Dutch
答案: 【The Spanish

4、问题:The colonists flourished into great Britain’s North American colonies from the two settlements, Plymouth and Massachusetts with some assistance from Native Americans.
选项:
A:12
B:13
C:14
D:15
答案: 【13

5、问题: was one of the dominant forces in American life for the 17th and early 18th centuries.
选项:
A:Puritanism
B: Colonialism
C:Religionism
D:Transcendentalism
答案: 【Puritanism

见面课:英文电影里的英文学

1、问题:Four Genres of Literature are fiction poetry drama and .
选项:
A:prose
B:myths
C:essays
D:novels
答案: 【prose

2、问题: is the earliest recorded English literary work.
选项:
A:Romeo and Juliet
B:Anglo
C: Saxon
D:Beowulf
答案: 【Beowulf

3、问题: The Norman Conquest in marked the beginning of the Medieval English literature, which ended around the end of the 15th century.
选项:
A:1056
B:1166
C:1066
D: 1156
答案: 【1066

4、问题: marks a transition from the medieval to the modern world.
选项:
A:The Renaissance
B:The Norman Conquest
C:The Enlightenment
D:The Romanticism
答案: 【The Renaissance

5、问题: included several of the notable satirists of early 18th century Britain.
选项:
A: Tory
B:The Scriblerus Club
C:Whig
D: Party
答案: 【The Scriblerus Club

见面课:英文电影里的音乐

1、问题:When the Lumiere films were shown at the first public film exhibition in the United States in February 1896, they were accompanied by _ improvisations on popular tunes.
选项:
A:piano
B:violin
C:accordion
D:guitar
答案: 【piano

2、问题:Film pianists began to take some care in matching their pieces to the mood of the_.
选项:
A:song
B:film
C:play
D:poem
答案: 【film

3、问题:The most famous of these early special scores was that composed and arranged for D.W Griffith’s film Birth of a Nation, which was released in _
.
选项:
A:1915
B:1916
C:1917
D:1918
答案: 【1915

4、问题:Grammy Award is a music award which has more than 60 years’ history so far. The trophy is shaped like an old__.
选项:
A:piano
B:violin
C:gramophone
D:bike
答案: 【gramophone

5、问题:The Oscar Award,_awarded annually for achievement in movies, is the most influential movie award with the longest history and largest scale in the world.
选项:
A: the golden piano
B:the golden football
C:the golden pen
D:the golden statuette
答案: 【the golden statuette

第一章 单元测试

1、 问题:

如图截图20180806105359.png

选项:
A:E,J,O,D,I,N,C,H,M,L
B:J,E,O,D,I,N,C,H,L,M
C:E,J,D,O,I,N,C,H,M,L
D:J,E,O,D,I,N,C,H,M,L
答案: 【E,J,O,D,I,N,C,H,M,L

2、 问题:

如图12.png

选项:
A:B,F,E,A,J,C,H,D,I,G
B:F,B,E,A,J,C,H,D,I,G
C:F,B,E,A,J,C,H,D,G,I
D:B,F,E,A,J,C,H,D,G,I
答案: 【F,B,E,A,J,C,H,D,I,G

3、 问题:

Two households, both alike in dignity, in fair Verona, where we lay our scene, from ancient____break to new mutiny, where civil blood makes civil hands unclean.

选项:
A:ill
B:grudge
C:nastiness
D:complaint
答案: 【grudge

4、 问题:

What is a youth? Impetuous fire. What is a main? Ice and desire. The world wags on. A rose will bloom. It then will fade.

选项:
A:青春是什么?激烈燃烧的火,少女是什么?冰霜和欲望的结晶。年华如此迁移下去,玫瑰会盛开,然后凋零。
B: 年轻是什么?冲动猛烈的火,少女是什么?冰霜和欲望的结晶。年华如此迁移下去,玫瑰会盛开,然后凋零。
C:青春是什么?激烈燃烧的火,少女是什么?冰和欲望的主宰。年华如此迁移下去,玫瑰会盛开,然后凋零。
D:年轻是什么?激烈燃烧的火,少女是什么?冰霜和欲望的结晶。年华如此迁移下去,玫瑰会盛开,然后凋零。
答案: 【青春是什么?激烈燃烧的火,少女是什么?冰霜和欲望的结晶。年华如此迁移下去,玫瑰会盛开,然后凋零。

5、 问题:

离别是这样甜蜜又悲伤,我要对你说再见一直说到大天亮。

选项:
A:Parting is so sweet sorrow that I shall say good night till it be morrow.
B: Parting is such sweet sorrow that I shall say good night till it be morrow.
C: Parting is such sweet sorrow that I shall say good night till it will be morrow.
D: Parting is so sweet sorrow that I should say good night till it be morrow.
答案: 【 Parting is such sweet sorrow that I shall say good night till it be morrow.

第二章 单元测试

1、 问题:

如图21.png

选项:
A:B,G,C,L,H,M,D,I,N,E
B:B,G,L,C,H,M,D,I,E,N
C:B,G,L,C,H,M,D,I,N,E
D:B,G,L,C,H,M,I,D,N,E
答案: 【B,G,L,C,H,M,D,I,N,E

2、 问题:

如图QQ图片20180731101752.png

选项:
A:E,C,I,F,B,J,G,A,H,D
B:E,C,I,F,J,B,A,G,H,D
C:E,C,I,F,J,B,G,A,D,H
D:E,C,I,F,J,B,G,A,H,D
答案: 【E,C,I,F,J,B,G,A,H,D

3、 问题:

When my husband came here he was very disturbed. And I think he's been encouraged to believe his fantasies really existed. But that's over now, he's ____ himself.

选项:
A:washed
B:cleansed
C:purified
D:purged
答案: 【purged

4、 问题:

Never give up hope, that's my motto. Always has been, always will be. You remember that winter's morning? Walking on the beach in the snow? We thought we'd never find anything. Give up although. When suddenly, out of the blue, we find a treasure!

选项:
A:永不放弃希望那是我的主见。总会做到,总会实现。还记得那个冬天的早上我们在海滩的雪上走吗?我们以为不会有发现希望都放弃了。突然,我们发现了一件财宝!
B:永不放弃希望那是我的格言。总会做到,总会实现。还记得那个冬天的早上我们在海滩的雪上走吗?我们以为不会有发现希望都放弃了。突然,我们发现了一件财宝!
C:永不放弃希望那是我的主见。总会做到,总会实现。还记得一个冬天的早上我们在海滩的雪上走吗?我们以为不会有发现希望都放弃了。突然,我们发现了一件财宝!
D:永不放弃希望那是我的格言。总会做到,总会实现。还记得那个冬天的早上我们在海滩的雪上走吗?我们以为不会有发现希望都放弃了。突然,我们发现了一些财宝!
答案: 【永不放弃希望那是我的格言。总会做到,总会实现。还记得那个冬天的早上我们在海滩的雪上走吗?我们以为不会有发现希望都放弃了。突然,我们发现了一件财宝!

5、 问题:

如果他瞎了 他会更加听话和勇敢,因为他看不到危险!

选项:
A:When he's blind, he'll be much more obedient, and even more courageous, because he won't see any danger!
B:When he's blinded, he'll be much more obedient, and even more courageous, because he won't see any danger!
C:When he's blind, he'll be much more obedient, and even more courageous, because he won't see danger!
D:When he's blinded, he'll be more obedient, and even more courageous, because he won't see any danger!
答案: 【When he's blinded, he'll be much more obedient, and even more courageous, because he won't see any danger!

第三章 单元测试

1、 问题:

如图31.png

选项:
A:F,A,K,B,G,L,C,H,M,D
B:A,F,K,B,G,L,C,H,M,D
C:A,F,B,K,G,L,C,H,M,D
D:A,F,K,B,G,L,C,H,D,M
答案: 【A,F,K,B,G,L,C,H,M,D

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注