第一章 单元测试

1、 问题:English literature began with the ( ) settlement in England.
选项:
A:Roman
B:Celtic
C:English
D:Anglo-Saxon
答案: 【Anglo-Saxon

2、 问题:Beowulf, written about the life of England in the ( ) society, is said to be the national epic of the English people.
选项:
A:primitive
B:feudal
C:medieval
D:agricultural
答案: 【feudal

3、 问题:Beowulf is written in the form of ( ), a popular form of poetry in Anglo-Saxon literature.
选项:
A:ballad
B:blank verse
C:couplet
D:alliterative verse
答案: 【alliterative verse

第二章 单元测试

1、 问题:The medieval period is often called the Dark Age for the dominating power of ( ) over everything in the society.
选项:
A:the King
B:feudal lords
C:the Church
D:the knights
答案: 【the Church

2、 问题:The central character of a romance is ( ), who follows the code of behavior called chivalry.
选项:
A:the knight
B:the warrior
C:the Gladiator
D:a soldier
答案: 【the knight

3、 问题:The stories of ( ) are the most well-known ballads, songs of stories told orally in 4-line stanzas.
选项:
A:the green knights
B:King Arthur
C:Robin Hood
D:the Vikings
答案: 【Robin Hood

4、 问题:Piers the Plowman written by William Langland in the form of ( ) represents the achievements of popular literature of Medieval England.
选项:
A:allegory
B:symbolism
C:a dream
D:epic
答案: 【allegory

5、 问题:( ) is considered the father of English poetry, whose most representative work is The Canterbury Tales.
选项:
A:William Langland
B:Edmund Spenser
C:John Milton
D:Geoffrey Chaucer
答案: 【Geoffrey Chaucer

6、 问题:The Canterbury Tales, a collection of stories strung together and told by 30 pilgrims on their way to pilgrimage, is written in the form of ( ).
选项:
A:blank verse
B:alliterative verse
C:heroic couoplet
D:ballad
答案: 【heroic couoplet

7、 问题:The key-note of the Renaissance is ( ).
选项:
A:humanism
B:realism
C:romanticism
D:asceticism
答案: 【humanism

第三章 单元测试

1、 问题:It was ( ) who first introduced and reformed the English drama which reached its climax in the hands of William Shakespeare.
选项:
A:John Wycliff
B:University Wits
C:Christopher Marlowe
D:Ben Johnson
答案: 【University Wits

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注