第一章 单元测试

1、 问题:

______, the “father of English poetry” and one of the greatest narrative poets of England, was born in London in about 1340.

选项:
A:

Geoffrey Chaucer 

B:

Sir Gawain

C:

Francis Bacon  

D:

John Dryden

答案: 【

Geoffrey Chaucer 


2、 问题:

Of the following poets, which is not regarded as “Lake Poets” ?

选项:
A:

Saumel Taylor Coleridge

B:

Robert Southey

C:

William Wordsworth

D:

John Donne.

答案: 【

John Donne.

3、 问题:

Who wrote Waiting for Godot ?

选项:
A:

John Berger 

B:

Samuel Beckett

C:

Harold Pinter 

D:

Martin Amis

答案: 【

Samuel Beckett

4、 问题:

The most gifted of the “university wits” was ____.  

选项:
A:

Lyly

B:

Peele

C:

Greene

D:

Marlowe

答案: 【

Marlowe

5、 问题:

 Utopia was written in the form of _____.   

选项:
A:

prose

B:

drama

C:

essay

D:

dialogue 

答案: 【

dialogue 

6、 问题:

Shakespeare’s plays written between _____ are sometimes called “romances” and all end in reconciliation and reunion.

选项:
A:

1590 and 1594  

B:

1595 and 1600    

C:

1601 and 1607

D:

1608 and 1612

答案: 【

1590 and 1594  

7、 问题:

Shakespeare's greatest tragedies include _____.

选项:
A:

Hamlet

B:

Romeo and Juliet

C:

Othello

D:

King Lear 

E:

Macbeth 

答案: 【

Hamlet

,

Othello

,

King Lear 

,

Macbeth 

8、 问题:

Which of the following is Not written by D. H. Lawrence?

选项:
A:

The Waste Land 

B:

Dubliners

C:

Women in Love

D:

To the Lighthouse 

答案: 【

The Waste Land 

,

Dubliners

,

To the Lighthouse 

9、 问题:

Sir Philip Sidney is well-known as a poet and dramatist. 

选项:
A:对
B:错
答案: 【

10、 问题:

Joseph Conrad’s novels have groups: jungle novels, sea novels and political novels.

选项:
A:对
B:错
答案: 【

第二章 单元测试

1、 问题:

What is the oldest literary form?Poetry.

选项:
A:对
B:错
答案: 【

2、 问题:

Beowulf is ______.

选项:
A:a hero
B: a monste
C:a king
D:a writer
答案: 【a hero ,a king

3、 问题:

The author of Piers Plowman is ______.

选项:
A:

Robin Hood

B:

William Langland

C:

William

D:

Beowulf

答案: 【

William Langland

4、 问题:

The Canterbury Tales is the only work of Chaucer.

选项:
A:对
B:错
答案: 【

5、 问题:

Shakespearean sonnet is imported from______.

选项:
A:

Italy

B:

France

C:

Spain

D:

Russia

答案: 【

Italy

6、 问题:

 Milton’s fame and reputation derive chiefly from______.

选项:
A:

Samson Agonistes

B:

Comus 

C:

Paradise Lost

D:

“Lycidas”

答案: 【

Paradise Lost

7、 问题:

The first professional non-dramatic poet in English is Alexander Pope.

选项:
A:对
B:错
答案: 【

8、 问题:

______ was the keystone of Shelley’s poetic achievement.

选项:
A:

Prometheus Unbound 

B:

Childe Harold’s Pilgrimage

C:

The Eve of St. Agnes

D:

The Revolt of Islam

答案: 【

Prometheus Unbound 

9、 问题:

“The Big Three” of Victorian poets are Tennyson, Browning and Keats. 

选项:
A:对
B:错
答案: 【

10、 问题:

In 1923 Yeats was awarded______.

选项:
A:

the Nobel Prize for Literature

B:

The Pulitzer Prize

C:

Man Booker International Prize 

D:

Forward Prizes for Poetry

答案: 【

the Nobel Prize for Literature

第三章 单元测试

1、 问题:

__ was considered the highest achievement of Oscar Wilde as a playwright. 

选项:
A:

The Importance of Being Earnest

B:

King Lear

C:

The Dumb Waiter

D:

The School for Scandal

答案: 【

The Importance of Being Earnest


   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注