见面课:话题讨论:人类巨大的用电需求和发电的多种能源,以及对未来能源的思考。

1、问题:What’s the meaning of “back-to-basics”?
选项:
A:基于事实
B:返璞归真
C:脚踏实地
D:固若金汤
答案: 【返璞归真

2、问题:Who are wasting the majority of energy?
选项:
A:Factories.
B:Mills.
C:Consumers like you or me.
D:Power plants.
答案: 【Consumers like you or me.

3、问题:People are using a new satellite-based GPS system to navigate aviation in Juneau, Alaska. (
选项:
A:对
B:错
答案: 【

4、问题:Why is the natural gas kept in minus 260 degrees Fahrenheit?
选项:
A:Because natural gas is transformed into liquefied natural gas in such a low temperature, thus 600 times smaller in volume.
B:Because it is safer to be delivered by ship.
C:Because it is economical to be delivered by ship.
D:Because it is convinient to be delivered by ship.
答案: 【Because natural gas is transformed into liquefied natural gas in such a low temperature, thus 600 times smaller in volume.;
Because it is safer to be delivered by ship.;
Because it is economical to be delivered by ship.;
Because it is convinient to be delivered by ship.


5、问题:The city explodes in the screen like an inferno. 这句话使用了暗喻的修辞手法。
选项:
A:对
B:错
答案: 【

见面课:话题讨论:结合好莱坞电影中的明星大桥章节的讲解,挖掘更多好莱坞影片中的经典取景地

1、问题:Which of the following buildings can be classified as high-rises?
选项:
A:Wainwright Building
B:Seagram Building
C:Southdale Center
D:Trinity Church
答案: 【Wainwright Building;
Seagram Building


2、问题:The White House is prrinted on the 20 dollar cash.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

3、问题:Which of the following building is the home of the United States Congress?
选项:
A:United States Capitol
B:The White House
C:Washington Monument
D:Lincoln Memorial
答案: 【United States Capitol

4、问题:Which of the following buildings contantly occur in the Hollywood disaster movies?
选项:
A:The White House
B:Liberty Statue
C:Empire State Building
D:Golden Gate Bridge
答案: 【The White House;
Liberty Statue;
Empire State Building;
Golden Gate Bridge


5、问题:What challenges might we encounter while restoring the heritage buildings
选项:
A:building material
B:unappropriate addition to the building
C:overloaded tourism
D:excessive commercialization
答案: 【building material;
unappropriate addition to the building;
overloaded tourism;
excessive commercialization

见面课:话题讨论:美国国家公园体系带给我们的启示

1、问题:What’s the meaning of “wax and wane” ?
选项:
A:月圆
B:兴衰成败
C:月缺
D:退潮
答案: 【兴衰成败

2、问题:__ has the 19th-largest economy in the world.
选项:
A:Shanghai
B:Switzerland
C:Saudi Arabia
D:The Bay Area
答案: 【The Bay Area

3、问题:What qualities made the Silicon Valley impossible to clone?
选项:
A:Strong universities and a risk-taking culture
B:Rich natural resource
C:Residental circumstance and pleasant climate
D:Developed economy
答案: 【Strong universities and a risk-taking culture

4、问题:Many startups in Silicon Valley are branching out into new places that the trend has a name, Off Silicon Valleying
.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

5、问题:If you husband something valuable, you use it _____ .
选项:
A:Carelessly
B:Optionally
C:Carefully
D:Freely
答案: 【Carefully

见面课:话题讨论:美国高等教育之我见

1、问题:The nickname for Wisconsin is “The Badger State.”
选项:
A:对
B:错
答案: 【

2、问题:Which of the following is not included in the Seven Sisters
选项:
A:Smith College
B:Wellesley College
C:Bryn Mawr College
D:Dartmouth College
答案: 【Smith College

3、问题:Matt Damon graduated from Harvard University.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

4、问题:The First Transcontinental Railroadwas was built by ______ ?
选项:
A:Central Pacific Railroad Company of CaliforniaA. Central Pacific Railroad Company of California
B:Eastern Pacific Railroad Company
C:Union Pacific Railroad Company
D:Western Pacific Railroad Company
答案: 【Central Pacific Railroad Company of CaliforniaA. Central Pacific Railroad Company of California;
Union Pacific Railroad Company;
Western Pacific Railroad Company


5、问题:What was called the Stanford University’s architectural crown jewel?
选项:
A:Main Quad
B:Hoover Tower
C:Stanford Memorial Church
D:The Palm Drive
答案: 【Stanford Memorial Church

第一章 单元测试

1、 问题:What are the features of a Victorian Brownstone house in Boston?
选项:
A:It has a stoop.
B:The facade is built with brownstone or brown-colored bricks.
C:It’s often a 2 or 3-story townhouse.
D:The facade is built with brownstone only.
答案: 【It has a stoop.,The facade is built with brownstone or brown-colored bricks.,It’s often a 2 or 3-story townhouse.

2、 问题:Which of the following building used tower crane for the first time?
选项:
A:John Hancock Center
B:Chrysler Building
C:The Empire State Building
D:Marina City
答案: 【Marina City

3、 问题:John Hancock Center is an experiment in engineering in terms of using ______ for the first.
选项:
A:exoskeleton
B:tower crane
C:structural steel
D:glass wall
答案: 【exoskeleton

4、 问题:The Big Apple is a nickname for New York City and the name was from _.
选项:
A:horse farm
B:horse race
C:dog race
D:dog farm
答案: 【horse race

5、 问题:Which of the following building isn’t in New York City?
选项:
A:40 Wall Street
B:Chrysler Building
C:The Empire State Building
D:John Hancock Center
答案: 【John Hancock Center

6、 问题:The word “thoroughbred” can refer to a person who is well-brought-up or well-educated.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

7、 问题:Which city can be called the windy city?
选项:
A:Chicago
B:Seattle
C:Los Angeles
D:Boston
答案: 【Chicago

8、 问题:Thomas Jefferson was a talented architect and he designed the city of Philadelphia.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

9、 问题:Which of the following is/are the sport event held in the US?
选项:
A:MLB
B:NHL
C:NFL
D:NBA
答案: 【MLB,NHL,NFL,NBA

10、 问题:Which of the following city is called Gateway of Alaska?
选项:
A:Los Angeles
B:Seattle
C:San Francisco
D:San Jose
答案: 【Seattle

第二章 单元测试

1、 问题:Someone has fire in his belly means_____
选项:
A:he is angry
B:he is passionate
C:he has a stomachache
D:he is happy
答案: 【he is passionate

2、 问题:Conjure up means______.
选项:
A:阻断
B:幻想
C:连接
D:跳出
答案: 【幻想

3、 问题:How deep is the Grand Canyon?
选项:
A:1 kilometer
B:1 mile
C:18 kilometers
D:18 miles
答案: 【1 mile

4、 问题:UNESCO designated Redwood National Park a world heritage site because of its rare ecosystem and cultural history.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

5、 问题:What are the two reasons to shape the Grand Canyon?
选项:
A:seismic upheaval
B:earthquake
C:glaciation
D:grits in Colorado river
答案: 【seismic upheaval,grits in Colorado river

6、 问题:Which of the following statements about Old Faithfulare correct?
选项:
A:It’s the name of a geyser in Yellow Stone National Park.
B:It’s named after a man who was faithful.
C:It’s the first geyser receiving a name.
D:It erupts at regular intervals of time.
答案: 【It’s the name of a geyser in Yellow Stone National Park.,It’s the first geyser receiving a name.,It erupts at regular intervals of time.

7、 问题:Who signed the bill to establish Yosemite National Park?
选项:
A:President George Washington
B:President Theodore Roosevelt
C:President Franklin Roosevelt
D:President Ulysses S. Grant
答案: 【President Theodore Roosevelt

8、 问题:Grand Canyon State refers to _____.
选项:
A:Utah
B:Colorado
C:New Mexico
D:Arizona
答案: 【Arizona

9、 问题:Who is the first explorer traversing Grand Canyon?
选项:
A:John Powell
B:John Smith
C:John Parker
D:John Muir
答案: 【John Powell

10、 问题:Yosemite Falls is the highest one in both North America and South America.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

第三章 单元测试

1、 问题:Bob Dylan received the following awards:
选项:
A:Golden Globe Award
B:Grammy Awards
C:Academy Award
D:Pulitzer Prize
答案: 【Golden Globe Award,Grammy Awards,Academy Award,Pulitzer Prize

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注