见面课:Campus life, Human relationship, Romantic Affairs, Family affection

1、问题:The prefixes “pre-” and “post-” are synonymous, i.e. they have the same meaning.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

2、问题:The prefixes “in-”, “im-”, “ir-” and “il-” are totally identical and they are interchangeable.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

3、问题:What kind of basic sentence pattern does the sentence “I told him that the bus was late” belong to?
选项:
A:SV
B:SVO
C:SVOCo
D:SVCs
答案: 【SVO

4、问题:The sentence “The question is if material wealth can bring us happiness.” is grammatically right.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

5、问题:The suffix “-less” expresses a negative meaning.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

6、问题:We can use the word “squint” to describe the situation that we move our head quickly to see something instead of focusing on that thing for very long.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

7、问题:Which of the following conjunctions is not used to introduce adverbial clause of time?
选项:
A:as
B:since
C:unless
D:until
答案: 【unless

8、问题:“It is the ability to do the job that matters, not where you come from or what you are.” What kind of sentence it is?
选项:
A:emphatic sentence
B:complex sentence
答案: 【emphatic sentence

见面课:Human and animals, Health, Traditional customs, Miracles

1、问题:One or two man-made satellites _ in this country every year.
选项:
A:have been sent up
B:are sent up
C:will send up
D:is sent up
答案: 【are sent up

2、问题:What is the foundation of traditional Chinese Medicine?
选项:
A:Confucianism
B:Taoism
C:Buddhism
D:Christianity
答案: 【Taoism

3、问题:Which of the following relative words is not used to introduce a relative clause?
选项:
A:when
B:unless
C:whom
D:why
答案: 【unless

4、问题:The affix “en” can serve as both a prefix to forms verbs such as “encourage” and “enlarge”, and as a suffix to form verbs or adjectives such as “soften” and “wooden”.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

5、问题:The following sentence is grammatically right: “If you will meet some friends of mine in London, introduce yourself to them”.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

6、问题:The prefix “over-” is identical with “sub-” and “under-” in terms of meaning and usage.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

7、问题: _ exciting sport it is to go bike riding!
选项:
A:What an
B:What a
C:What
D: How
答案: 【What an

8、问题:Who proclaimed Thanksgiving to be an official holiday?
选项:
A:George Washington
B:Thomas Jefferson
C:Abraham Lincoln
D:John F. Kennedy
答案: 【Abraham Lincoln

第一章 单元测试

1、 问题:

What did students do during the FIRST half?

选项:
A:Learned mathematical arts.

B:Explored the natural and social world.

C:Learned specific topics.

D:sought help.

答案: 【Explored the natural and social world.


2、 问题:

What did students do during the SECOND half?

选项:
A:Used essential tools of inquiry

B:Learned mathematical arts only

C:sought help

D:Learned general topics.

答案: 【sought help

3、 问题:

I had injured my leg and had to ______ of the race.

选项:
A:quit 

B:drop out 

C:give up

D:check out

答案: 【drop out 

4、 问题:

The prefix ______ is often used to combine with adjectives and nouns to form new words indicating that something connects two or more places, things, or groups of people. 

选项:
A:inter- 

B:over-

C:anti-

D:out-

答案: 【inter- 

5、 问题:

For whom is A.P. course prepared for?

选项:
A:High school students

B:middle school students 

C:college students 

D:postgraduate students

答案: 【High school students

6、 问题:

Which is country is the origin place for A.P. course?

选项:
A:Britain

B:Canada

C:America 

D:German

答案: 【America 

第二章 单元测试

1、 问题:

What do you know about Christianity ?

选项:
A:is a religion.

B:is based on the teachings of Jesus Christ.

C:Is based on the belief that Jesus Christ was the son of God.

D:All the options.

答案: 【All the options.

2、 问题:

Which is NOT true about Confucianism ?

选项:
A:shapes social relationships.

B:emphasizes governmental morality.

C:does not emphasize justice and sincerity.

D:emphasizes personal morality.

答案: 【does not emphasize justice and sincerity.

3、 问题:

What type of writing is this text?

选项:
A:an argumentation

B:a narrative

C:an exposition

D:None of the options

答案: 【a narrative

4、 问题:

According to the text analysis, which one of the following statements is not true?

选项:
A:The events of this narrative is organized according to a chronological order.

B:The key elements of a narrative usually include “when”, “where”, “who” and “what”.

C:The author entered the operating room 14 years ago, which indicates the place where the story happens.

D:The author writes this text to express such an opinion: the love between the stranger and her is blind to race, color and creed and will last through time. 

答案: 【The author entered the operating room 14 years ago, which indicates the place where the story happens.

5、 问题:

These crops are extremely ______ to climate change, which has been a tricky problem for the local farmers.

选项:
A:obliged

B:dedicated

C:vulnerable

D:adjusted

答案: 【vulnerable

6、 问题:

The suffix “-less” is often added to nouns in order to form ______ that indicate that someone or something does not have the thing that the noun refers to.

选项:
A:Verbs. 

B:Adjectives.

C:Adverbs.

D:Nouns.

答案: 【Adjectives.

第三章 单元测试

1、 问题:

Which description about the stove is not true?

选项:
A:It’s as white as snow.

B:It has a long neck.

C:It has a brass stomach. 

D:It eats firewood.

答案: 【It’s as white as snow.


   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注