第一章 单元测试

1、 问题:

My computer has an audio output. And I need an audio cable to send the _____ files to you.

选项:
A:video  
B:visual
C:audio
D:visible
答案: 【audio

2、 问题:

I’m deeply impressed by the great musical effect of this theatre. Even if you sit in the farthest seat, the music is still _____. 

选项:
A:audible
B:inaudible
C:credible
D:incredible
答案: 【audible

3、 问题:

The _____ in the downtown area is really poor today. I hope you are careful when you drive after class.

选项:
A:visibility
B:visible
C:video
D:vigor
答案: 【visibility

4、 问题:

It is evident that we have to do something to improve the hazy weather. Otherwise the sea might become _____.

选项:
A:vicious
B:vigorous
C:inedible
D:invisible 

答案: 【invisible 

5、 问题:

I can not _____ a life without beautiful scenery around me. I want to see the sea, the sand and the sun every day.

选项:
A:visualize
B:vision
C:visionary
D:volunteer
答案: 【visualize

6、 问题:

The company Goldman Sachs made a _____ (预言) about national economies. The experts there predicted that the Chinese economy would be the largest one in the world by the year 2050.

选项:
A:dictation
B:prediction
C:condition
D:preparation
答案: 【prediction

7、 问题:

The experts must have used big data to make the national economies predictable. Without the help of big data, the ranking would be_____ (不能预言的).

选项:
A:predictable
B:unpredictable
C:speakable
D:unspeakable
答案: 【unpredictable

8、 问题:

I like Hamlet’s _____ (独白)“To be or not to be. That is the question.”

选项:
A:monologue
B:murmur
C:dialogue
D:conversation
答案: 【monologue

9、 问题:

Environmental pollution has been a big concern for many countries. I think governments should put environmental issues high on the _____ (议事日程).

选项:
A:agenda
B:agency
C:scale
D:scanning
答案: 【agenda

10、 问题:

My niece has got a(n) _____ (试镜) for the Juilliard School of Music in America on Friday. She goes to me for some important interview skills.

选项:
A:audition
B:attraction
C:translation
D:admiration
答案: 【audition

第二章 单元测试

1、 问题:

 His long illness and _____ absence put him far behind in his study. That explains why he failed the final exam.

选项:
A:

consequent                                    

B: status 
C:success       
D:consequence
答案: 【

consequent                                    

2、 问题:

The doctor advised him to _____ from drinking if he hoped to recover from the disease soon.

         

选项:
A:sustain  
B:abstain                        
C:absent 
D:suspect
答案: 【abstain                        

3、 问题:

This course aims to give a _____ introduction to the word roots. A good command of so many roots will help students learn words more efficiently.

选项:
A: comprehend
B:comprehensive   
C:complaint       
D:compliment
答案: 【comprehensive   

4、 问题:

Maybe Ma Yun hasn’t expected that Alibaba can _____ its present position in e-commerce within only 15 years.

选项:
A:detain            
B: attain              
C:deliver                  
D:attach
答案: 【 attain              

5、 问题:

 Guys, push yourself to make more friends and make sure to _____ the friendships.

选项:
A:mature
B: contain           
C:contact           
D:maintain
答案: 【maintain

6、 问题:

It’s a wonder that the thin branches can _____ (支撑) the weight of such heavy snow.

选项:
A: obtain            
B:surround
C:sustain
D:surrender
答案: 【sustain

7、 问题:

Lisa’s husband tied her hands and feet to keep her from buying goods on Double Eleven Festival. I hope he will not be _____ (逮捕) for his behavior.

选项:
A:apprehended     
B: appreciated       
C:comprehended   
D:combined
答案: 【apprehended     

8、 问题:

The fans must be expecting the _____ (续集) to the movie “Transformer” .

选项:
A:continue         
B: search
C:conform 
D:sequel
答案: 【sequel

9、 问题:

Nowadaysmore and more women are taking a(n) _____ (管理的) role.

选项:
A: executive          
B:manage
C: execute             
D: manual
答案: 【 executive          

10、 问题:

This book is made up of 16 units. But you guys needn’t learn these lectures in _____ (顺序).

选项:
A:fluency           
B:sequence          
C:frequency         
D:disorder
答案: 【sequence          

第三章 单元测试

1、 问题:

It’s too noisy for me to study in this classroom. Overcrowded and uncomfortable classrooms can______ learning.


选项:
A:

improve

B:

impede

C:

promote

D:

propose

答案: 【

impede


   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注