第一章 单元测试

1、 问题:

 After a _______physical exam, my doctor said I was in good condition except that my blood pressure was a little high. 

选项:
A:compromised 
B:comprehensive
C:composed
D:compiled
答案: 【comprehensive

2、 问题:

Sam ____ the gift of imagination from his family, but he lacked the driving power to take action.

选项:
A:instilled
B:imported
C:impacted
D:inherited
答案: 【inherited

3、 问题:

 A bee that has found honey is able to ____ to other bees the information they need in order to collect the honey.

选项:
A:transmit
B:transfer
C:transform
D:transport
答案: 【transmit

4、 问题:

Some people believe that the earth can ___ enough food to support at least twice its present population.

选项:
A:resort    
B:submit
C:yield    
D:emerge
答案: 【yield    

5、 问题:

In order to make sure he would be able to attend the meeting, I called him up two weeks____.

选项:
A:in advance
B:on impulse    
C:in front
D:on purpose
答案: 【in advance

第二章 单元测试

1、 问题:

Thanks to the ______ of air transport, everyone is free to go anywhere at any time.

选项:
A:efficiency
B:effective
C:affection
D:reflection
答案: 【efficiency

2、 问题:

The wedding ceremony of my sister was a very _____ experience for our family.

选项:
A:confident
B:ridiculous
C:emotional
D:romantic
答案: 【emotional

3、 问题:

The local government is pressed to find new places to ______ waste

选项:
A:curb
B:donate
C:polish
D:dump
答案: 【dump

4、 问题:

Jennifer couldn’t _ her tears when she saw the sick children at a new blood cancer center in Virginia.

选项:
A:keep back
B:keep up with
C:strip off 
D:throw away
答案: 【keep back

5、 问题:

Mary was a careful speaker; every word seemed to have been ____ before it was allowed to escape through her lips.

选项:
A:polished 
B:prepared
C:advanced
D:achieved
答案: 【polished 

第三章 单元测试

1、 问题:

If a company decreases health benefits for its employees, they should increase salaries to _ the workers.

选项:
A:compete
B:compensate
C:compare    
D:connect
答案: 【compensate

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注