第一章 单元测试

1、 问题:

 The self-introduction speech is usually called at ____.

选项:
A:family setting
B:informal setting
C:graduation ceremony
D:business and academic setting
答案: 【business and academic setting

2、 问题:

 A monologue, as a form of self-introduction speech, means ____.

选项:
A: you just stand up and introduce yourself
B: you just stand up and introduce one of your friends
C: you introduce yourself to one team
D: you introduce a colleague to your team
答案: 【 you just stand up and introduce yourself

3、 问题:

Your self-introduction speech should be ____.

选项:
A:funny and short
B:short and sweet
C:sincere and serious
D:specific and informative
答案: 【short and sweet

4、 问题:

There are some helpful tips for self-introduction except ____

选项:
A:try to be calm and relaxed
B:write an outline in advance
C:use some attractive language
D:being well prepared for the speech
答案: 【use some attractive language

5、 问题:

 When you introduce yourself in academic settings, you ____.

选项:
A: need to stand
B: can sit on the chair
C: must take your name cards with you
D: you can tell a joke
答案: 【 need to stand

6、 问题:

 If you are an outsider to the audience, it’s much better that the person introducing you is ____.

选项:
A:a boss
B:a friend
C:an insider
D:an organizer
答案: 【an insider

7、 问题:

In order to ensure the introduction sounds authentic, the introducer should ____.

选项:
A: put his own personal spin on the introduction
B: make his introduction well prepared
C: add something unexpected to the introduction
D: share some funny things with the audience
答案: 【 put his own personal spin on the introduction

8、 问题:

 ____ is effective when trying to connect with an audience.

选项:
A:The good preparation
B:The sincere attitude
C:The real information
D:The self-depreciating humor
答案: 【The self-depreciating humor

9、 问题:

What is the best way if you want to know what to keep and what to cut from your introduction?

选项:
A:Reviewing.
B:Previewing.
C:Rehearsing.
D:Memorizing
答案: 【Rehearsing.

10、 问题:

What moments of a presentation are precious?

选项:
A:The first few moments.
B:The last few moments.
C:The relaxing moments
D:The serious moments.
答案: 【The first few moments.

第二章 单元测试

1、 问题:

 ______ can correct themselves and change their utterances as they go along.

选项:
A:Authors
B:Speakers
C:Writers
D:Columnists
答案: 【Speakers

2、 问题:

 ____ is used for immediate interactions.

选项:
A:Emails
B:Cards
C:Speech
D:Letters
答案: 【Speech

3、 问题:

____ tends to be more complex and intricate.

选项:
A:Written language
B:Dialogue
C:Monologue
D:Conversation
答案: 【Written language

4、 问题:

There is more need for ______ to explain things clearly and unambiguously.

选项:
A:writers
B:speakers
C:storytellers
D:commentators
答案: 【writers

5、 问题:

____ can use tone to add emotional context.

选项:
A:Writers
B:Speakers
C:Authors
D:Columnists

答案: 【Speakers

6、 问题:

 A presentation doesn’t sound natural because ____

选项:
A: the language is not accurate
B:the way the presenter presents himself/herself is not appropriate
C:there is no enough information
D:there is no proper organization
答案: 【the way the presenter presents himself/herself is not appropriate

7、 问题:

While doing presentation you should try your best to make it ____.

选项:
A:interesting and attractive
B:formal and serious
C:as academic as possible
D:sound professional
答案: 【interesting and attractive

8、 问题:

Which of the following sayings is more formal? ______

选项:
A:I ran into him.
B:I came across him yesterday.
C:I met him yesterday.
D:I bumped into him yesterday.
答案: 【I met him yesterday.

9、 问题:

 Model adjectives can help audience understand the __ of the presenter.

选项:
A: viewpoints
B: title
C: profession
D: reputation
答案: 【 viewpoints

10、 问题:

 When you do presentations, you should use discourse markers to serve the following purposes except ____.

选项:
A:to tell the audience when to begin and when to end
B:to show the audience how excellent your language skills are
C:to see if the audience understand you well
D:to start something new
答案: 【to show the audience how excellent your language skills are

第三章 单元测试

1、 问题:

 In order to build relationship, we usually start with _____

选项:
A:a friendly meeting
B:a formal introduction
C:a little small talk
D:a serious talk
答案: 【a little small talk

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注