第一章 单元测试

1、 问题:

The basic important thing to learn in this course is the English knowledge.

选项:
A:对
B:错
答案: 【

2、 问题:

The connotation of Business in Business English as Commercein the Department of Commerce is the same ?()

选项:
A:对
B:错
答案: 【

3、 问题:

Critical thinking is necessary for English learners. 

选项:
A:对
B:错
答案: 【

4、 问题:

What are the main features of our course?

选项:
A:English
B:business
C:competence
D:terms
答案: 【English,business,competence

5、 问题:

What would you expect to learn in the course?

选项:
A:English basics 
B:Business terms 
C:practical competence
D:all above
答案: 【all above

第二章 单元测试

1、 问题:

In only 30 years,the small fishing village has been_ into a modern city.

选项:
A:transferred
B:transformed
C:transmitted
D:transacted
答案: 【transformed

2、 问题:

I have been to many countries.but I have never seen a building with such a_design.

选项:
A:strange
B:special
C:unique
D:particular
答案: 【strange,unique

3、 问题:

When facing difficulties and obstacles,we should never act in a_way.

选项:
A:constructive
B:positive
C:negative
D:active
答案: 【negative

4、 问题:

Under no_should we surrender to our enemies.

选项:
A:circumstances
B:environment
C:situation
D:condition
答案: 【circumstances

5、 问题:

After living here for so long.I_the noise.

选项:
A:used to
B:didn't use to
C:am used to
D:use to
答案: 【am used to

6、 问题:

My grandfather was a_teacher,it's the only job he'd ever done.

选项:
A:profession
B:occupation
C:amateur
D:career
答案: 【amateur

7、 问题:

No one can avoid being_ by advertisements.

选项:
A:influenced
B:effected
C:affected
D:impacted
答案: 【influenced,affected

8、 问题:

We always_to give our customers excellent service.

选项:
A:devote
B:endeavor
C:try
D:commit
答案: 【endeavor,try

9、 问题:

Gender discrimination is still obvious in some occupations.

选项:
A:对
B:错
答案: 【

10、 问题:

Masculinity only refers to the traits of man.

选项:
A:对
B:错
答案: 【

第三章 单元测试

1、 问题:

The salesman guaranteed that the paint would give woodwork_protection against the weather.

选项:
A:endless
B:permanent
C:continuous
D:temporary
答案: 【permanent

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注