第一章 单元测试

1、 问题:The Chinese dream can be described with the following subcategories
选项:
A:Strong China
B:Civilized China
C:Harmonious China
D:Creative China
答案: 【Strong China,Civilized China,Harmonious China,Creative China

2、 问题:How can you realize your Chinese dream?
选项:
A:Think Positive
B:Take action
C:Be persistent
D:Believe in yourself
答案: 【Think Positive,Take action,Be persistent,Believe in yourself

3、 问题:The continuation of Chinese dream is
答案: 【The Belt and Road Initiative

4、 问题:Building a community with a shared future for mankind is to build an __, ____, clean, and beautiful world.
答案: 【open————inclusive

5、 问题:The Chinese Dream integrates national and___aspirations.
答案: 【personal

第二章 单元测试

1、 问题:The upper portion of the iceberg is the ______part of the culture.
选项:
A:visible
B:invisible
C:hidden
答案: 【visible

2、 问题:The value orientations proposed by Kluckhohn and Strodtbeck include
选项:
A:Activity orientation
B:Relation orientation
C:Time orientation
D:Human-nature orientation
答案: 【Activity orientation,Relation orientation,Time orientation,Human-nature orientation

3、 问题:Which of the following reveal the orientation of “harmony with nature”?
选项:
A:Feng Shui
B:salad
C:air conditioning
D:The Lingyin Temple
答案: 【Feng Shui,The Lingyin Temple

4、 问题:“Harmony with Nature” leads to the “_”, which holds that an _is regarded as a member of a group.
答案: 【collectivistic————individual

5、 问题:“Dominant over Nature” leads to the “__”, which proposes that all people should have____ rights, and each should have complete control over one’s own destiny.
答案: 【individualistic————equal

第三章 单元测试

1、 问题:Time orientation can be classified into
选项:
A:past orientation
B:present orientation
C:future orientation
D:hyperspace
答案: 【past orientation,present orientation,future orientation

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注