第一章 单元测试

1、 问题:

It is the first time for Zhang Li to meet LindaShe may say “()” when she meet Linda.

选项:
A:Hi, I’m Zhang Li.
B:How are you.
C:Nice to meet you.
D: Excuse me, are you Miss Green from Canada?
答案: 【 Excuse me, are you Miss Green from Canada?

2、 问题:

1. As a college student, the way of making friends not mentioned in teaching video is (   ).

选项:
A:taking class
B: joining campus clubs
C:playing games
D: attending activities
答案: 【playing games

3、 问题:

In introducing the company, which one should not be covered in it?

选项:
A:products and services
B:telephone number of the boss
C:history of the company 
D:scale of the Company
答案: 【telephone number of the boss

4、 问题:

Which department is responsible for “personnel development”

选项:
A:production department business
B: Marketing department
C:HR department
D:Sales department
答案: 【HR department

5、 问题:

 In reading job advertisement,which reading method is better?

选项:
A: scanning
B:skimming 
C:glancing
D:both
答案: 【both

6、 问题:

According to the dialogue, Ms Hu suggested that (  ) are very important during an interview.

选项:
A: self-introduction and answer the questions
B:honesty and confidence
C:the certificate and degree
D:dressing and shoes
答案: 【honesty and confidence

7、 问题:

Read the following interview skills, which one is not mentioned?

选项:
A:know yourself well and describe yourself properly
B:speak without thinking
C:speak clearly and calmly
D: know the company well
答案: 【speak without thinking

8、 问题:

 If you are really sleepy or tired, you can (  ).

选项:
A:sleep as you like
B:gossip with colleague
C:ask for a leave
D:have a cup of coffee or tea
答案: 【have a cup of coffee or tea

9、 问题:

What shouldn’t be included in your business card ?

选项:
A:Company Name
B:Birthday
C:Name
D:Telephone Number
答案: 【Birthday

10、 问题:

The following shouldn’t be included in personal information in your resume except     .

选项:
A:birthday
B:name
C:height
D: weight
答案: 【name

第二章 单元测试

1、 问题:You can also end the conversation with_.
选项:
A:Nice to meet you.
B:Goodbye! Have a nice weekend. 
C:Long time no see
D: How are you
答案: 【Goodbye! Have a nice weekend. 

2、 问题:

Unexpected visitors should belong to __.

选项:
A:Urgent and not important
B:Urgent and Important
C:Important and not urgent
D: Not Important and not urgent
答案: 【Urgent and not important

3、 问题:

Some people will misunderstand your ______ and unless you do it in the non-threatening way.

选项:
A:attention
B:intention
C:goal
D:intend
答案: 【intention

4、 问题:

Her outfit was smart but not too ______.

选项:
A:dressed
B: fashion
C: dressy
D:dressing
答案: 【 dressy

5、 问题:

A time management matrix can be divided into ______ parts.

选项:
A:five
B:three
C:two
D:four
答案: 【four

6、 问题:

To show your friendliness and willingness to share is much more important than to ___.

选项:
A:show around
B:show about
C:show yourself
D:show off
答案: 【show off

7、 问题:

When serving tea for the guests, it should be paid attention to:Tea should be_____.

选项:
A:not be full
B:be full
C:half
D:empty
答案: 【not be full

8、 问题:

Memos are _  and _____.

选项:
A:long and to-the-point
B: concise and to-the-point
C:short and to-the-point
D:clear and to-the-point
答案: 【short and to-the-point

9、 问题:

An email is sent and replied in the form of a ______ .

选项:
A: card
B:note
C:message
D: letter
答案: 【 letter

10、 问题:

A notice is a written in order to ______ people about an event or an activity.

选项:
A:reward 
B:warn
C:inform
D:blame
答案: 【inform

第三章 单元测试

1、 问题:

Which one is not proper for a formal pick-up service at the airport?

选项:
A:You may prepare a placard .
B:Check the flight No. in advance.
C: Arrive at the airport early.
D:You may wear as usual.
答案: 【You may wear as usual.

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注